Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 51 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Sorin Craciunas?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21582396932
4 ani si 2 zile

M-am operat de hernie de disc cu domnul doctor la spitalul Medlife. O experienta minunata data situatia. Daca ar fi sa aleg un lucru, cel mai mult m-a impresionat felul in care mi-a explicat ca unui copil suficiente lucruri despre hernia mea si despre procedura incat sa ma faca medic.

Utilizator21549611080
5 ani si 17 zile

Un medic si un Om minunat. Insufla incredere de la primul contact. In urma cu o saptamana am intrat in cabinetul Dlui Doctor plina de teama, cu dureri atroce pe picior, decisa sa fac orice altceva in afara operatiei. Am primit un discurs profesionist, cu argumente pro si contra operatie. Mi-a fost explicat totul in detaliu. Am fost operata in urma cu trei zile intr-o clinica privata. Efectiv nu imi vine sa cred cat de bine ma simt, la nici 72 ore de la operatie. Multumesc Domnule Doctor!. Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot binele pe care il faceti!

Utilizator21548313450
5 ani si 1 luni

Eu am avut o experienta neplacuta cu d-nul dr. Craciunas. Asta a fost ieri, 23 Ianuarie 2018, la Medlife Iancului (Bd. Ferdinand, Bucuresti). O fi dansul laudat in comentariile de mai sus, dar pe mine m-a tratat foarte de sus si m-a expediat f rapid, stand cu ochii pe ceas. Am fost la dansul cu doua RMN-uri, unul la coloana vertebrala lombara, si unul de bazin (zona sacro-iliaca). S-a uitat doar pe primul. Mi-a zis ca el este neurochirurg si ca nu are de-a face cu articulatii SI, desi pe Raportul dansului scrie clar ca motivul prezentarii la medic a fost durere la nivelul articulatiei SI drepte. Am vrut sa ii pun intrebari legate de termeni medicali - pt simplul motiv ca vreau sa inteleg dpdv stiintific ce se intampla cu mine. Nu prea s-a simtit comfortabil. Am stenoza spinala lombara, si am dureri zilnic. In afara de faptul ca mi-a spus ca starea mea nu este de operat ACUM (ci mai tarziu!, cand se va agrava!) - mi-a recomandat fizio ... asa, ca sa scape de mine. Nu stiu ce alte experiente "grozave" au altii, dar in aceasta locatie, la Medlife - se pare ca interesul principal este de a lua cei 150 de lei rapid pe consultatie ... fara nici un sentiment uman catre pacient.

Utilizator21538587361
5 ani si 4 luni

Nici nu stiu cum sa incep.....cu inceputul. Daca cauti un neochirurg de exceptie, care pe deasupra este si un om deosebit, tocmai l-ai gasit. Este Dl Dr Craciunas Sorin.Eu l-am gasit datorita unei asistente minunate, pe care am " intalnit-o" la capatul firului....cand am sunat la Monza Hospital, careia i-am spus ce ma doare si dumneaei m-a ascultat si indrumat excelent.Fiul meu a fost operat in August 2018 de hernie de disc rupta, care era destul de veche, erau foarte multe aderente crescute, iar fiul meu incepuse sa nu isi mai simta piciorul. Domnul doctor m-a primit la cabinetul medical Monza, deosebit de repede si dupa ce a studiat RMN ul, mi-a spus ce optiuni (una singura de fapt) avea fiul meu. Operatia. Va rog sa tineti cont ca am venit mii de kilometri pentru a primi un consult de specialitate de exceptie. In tara din care venim, Canada, serviciul de sanatate este GRATUIT (ma face sa rad) si pentru a fii consultat de un neurochirurg, astepti 2-3 ANI. MINUNAT. Dar venind in Romania, am avut sansa sa gasim un om deosebit si un chirurg de exceptie. Operatia s-a efectuat dupa 3 zile de la sosirea fiului meu in Bucuresti, iar a doua zi era pe piciorele lui....pe care acum le simtea. Dorim sa ii multumim inca odata si in fiecare zi domnului Dr. Craciunas Sorin si " echipajului " de la Monza Laser Spine Centre Bucuresti. TOATA STIMA

Carmen Nicolaescu
6 ani si 4 luni

Un medic profesionit. Am fst operata pe 11 sept 2017 la spitalul Medas - hernie de disc L4-L5. Sunt o persoana extrem de fricoasa...dar in prezenta dl doctor Sorin Craciunas mi-au fost alungate toate temerile. Din primul moment in care am devenit constienta, dupa anestezie, nu am mai simtit acea durere care cobora pe piciorul drept. La cateva ore dupa interventie am fost pe "picioarele mele". Respect, admiratie si toata stima mea d-lui doctror Sorin Craciunas precum si intregii echipe medicale care a fost alaturi de mine.

Radu Zaharia
6 ani si 7 luni

Un doctor deosebit și un om cu suflet mare. Recomand din inima. Diagnosticul a fost hernie de disc lombar, dupa 3 ore de la operație am putut sa ma ridic pe picioarele proprii. Totul a decurs mai bine decat ma puteam aștepta. Mulțumesc domnule doctor Craciunas!

Voicu Nicolae Lita
6 ani si 8 luni

Am fost operat de catre dl. dr. CRACIUNAS SORIN de stenoza spinala cervicala. Nu am decat cuvinte de lauda pentru echipa medicala condusa de catre dl. dr. CRACIUNAS. Personal iti explica pe inteles care este procedura chirurgicala, care sunt riscurile si la ce sa te astepti postoperator. La 1/2 h dupa ajungerea in salon m-am ridicat din pat si am mers pe propriile picioare. Recomand oricarui pacient care este in dubiu apelul la echipa medicala a dr. Craciunas.

MORMENCHE
6 ani si 9 luni

un dr deosebit din toate p.d.v.

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Sorin Craciunas
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213343025, 0213343027

Hyperclinica MedLife Constanta
Adresa: Bulevardul Tomis nr.79-81
Localitate: , Constanta
Telefon: 0241960
11 Mai 2023

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter