Coronavirus Update

Dr. Sorin Baila
Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

31 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
vamesu Ancuta
vamesu Ancuta
3 ani si 7 luni
Un medic extraordinar, profesionist desavarsit, integru, devotat profesiei si pacientilor cum nu am mai intalnit, cu o echipa pe masura. Multe multumiri domnule Doctor!
ioana
ioana
4 ani si 10 luni
la prima vizita a mea ca pacient a fost groazzzzznicm-a trimis in spital la ecografie doppler cu programare peste 2 luni apoi o alta programare la dansul unde am reusit sa intru dupa doua zile de asteptare ...cu probleme cardio vasculare foarte dureroase la ambele picioare .am impresia ca este specialist in amputari de picioare ... erau la rand zeci de pacienti din care multi cu picioare amputate. .
Daniel
Daniel
5 ani si 4 luni
Am fost la dl. doctor anul trecut prin septembrie, din pacate pentru bunicul meu nu s-a mai putut face nimc, cel putin asa a spus dl dr. Baila. Dl dr. nu face minuni, doar a taiat piciorul bunicului meu, dupa amputare totul parea ok dar spitalul fiind infect a capatat o infectie intraspitaliceasca si piciorul amputat a fost reamputat (acum decand cu Hexafarm inteleg de ce mor sau sufera si mai mult oamenii in spitale). Cu greu, dupa mai mult de 3 luni de ingrijire (pansat) la spitalul din orasul natal (nu Bucuresti) s-a inchis operatia. Deci daca mergeti la Fundeni sau in alta parte aveti mare grija de cei dragi care vor suferi operatii, daca dl doctor isi face sa zicem treaba, ingrijirea post-operatorie lasa de dorit, daca bolnavul e singur si nu se poate ingriji singur... e ca si mort.
CARLA
CARLA
5 ani si 6 luni
CEL MAI BUN MEDIC
Nita Claudiu
Nita Claudiu
5 ani si 7 luni
Foarte rar așa doctorii in Romania, Baila cred ca este cel mai bun doctor cardiovascular din Romania , sai dea Dumnezeu sanatate !!!!!
BIANCA
BIANCA
5 ani si 10 luni
SUNT SOCATA DE ESECUL DOMNULUI DOCTOR DE AZI.NICI NU POT SA EXPRIM DUREREA IN CUVINTE.
Dumitru
Dumitru
5 ani si 10 luni
Ar putea cineva sa imi spuna esimativ cat m-ar costa o operatie cu bypass femuropopliteu pentru arterita la dnul dr Sorin Baila va rog? Am inteles ca stendurile se cumpara prin banca, iar mie imi trebuie unul cu 2 capete. Cat m-ar costa cu tot cu operatia in sine, daca stie cineva?
Violeta Dumitriu
Violeta Dumitriu
5 ani si 10 luni
V-aș ruga sa imi dați un numar de telefon la care sa-l gasesc pe domnul doctor Sorin Baila,ca la C.C.Iliescu nu am trecut de "doamna" asistenta șefa Mihaela.Pana la Dumnezeu te mananca sfinții.Și am nevoie urgenta de un contact direct pentru ca tatal meu este intr-o stare grava de sanatate. Va mulțumesc foarte mult.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Sorin Baila


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

31 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter