Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 11 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Ruxandra Draghicenoiu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator Sfm
4 ani si 4 luni

Gabriel Pavelescu,Buzau.o doamna doctor foarte buna, m-a ajutat atat cu copii,cat și personal,a venit chiar și la Buzau sa ma vada.roscata,finuta,se poate apela la ea in orice problema,nu neaparat profesionala,e disponibila la orice ora,chiar și in afara serviciului,sunt mandru ca o cunosc de cațiva ani atat de bine

Constantin Ramona Petruța
4 ani si 9 luni

Doamna doctor este foarte buna eu și copilul meu suntem pacienții dansei mai rar intalnești un medic caruia sa-i pese cu adevarat de pacienții lui mii de mulțumiri doamnei doctor Ruxandra Draghicenoiu

Anonim
5 ani si 26 zile

Oamenii, in general spun, doar ce vor sa spuna si/sau sa auda, insa este un doctor foarte capabil si la locul ei, de fiecare data a fost pe aceasi unda cu diagnosticul, cat si tratamentul. Am fost pacient, inca sunt, si de fiecare o recomand persoanelor ce sunt pentru aceasta sectie (boli infectioase).

Pacient hiv
6 ani si 6 luni

In spitalul ala e jale mareee .... Se moare pe capete din cauza nepasarii doctorilor si dezinteresului...spun mereu ca nu au bani sau fonduri pentru analize . Mie mi s-au dat ani la rand scheme de tratament gresite .... Ulterior am ajuns in afara sa ma tratez caci in tara mea nu se poate,medicii mei nu-si dau interesul daca nu le dai bani sau pur si simplu nu sunt competenti de stadiul in care tu te afli.... Sau pur si simplu nu vor sa lupte pentru tine sa te aduca pe linia de plutire.... Te lasa sa mori cu zile spunandu-ti ca nu sunt fonduri pentru analize . Trist dar adevarat. Sunt suparata pe medicii din tara mea.....datorita lor imi dau toti banii ce ii am pentru a merge la analize si tratament in afara ca sa pot trai si eu ca un om normal. De ar fi sa-i dau in judecata pentru tot ce mi-au facut le-as lua si pielea de pe ei,dar nu am bani de dat pe procese,eu vreau sa traiesc si ii las in plata Domnului caci el le va da ce merita.

Goanga
6 ani si 6 luni

Tocmai m-am externat de la Inst Boli Infectioase Bals, medic curant dna Draghicinoiu.Nici nu iesisera analizele copilului si deja stia am Salmonella/Shighella.Cand au iesit analizele si i-au infirmat teoriile,a schimbat repede diagnisticul infectie cu E Coli la copil de 1 an.M-amexternat la prsnz,seara febra.Am sunat-o:nu-i decat o viroza.

Antoniu Bogdan
6 ani si 11 luni

Multumim doamnei dr Draghicenoiu pentru vindecarea baietelului nostru!

Florina
9 ani si 23 zile

Este o doctorita foarte buna ...

alina
11 ani si 1 luni

S-a nascut pentru a fi medic si exceptionala si ca om,.Am trecut o perioada grea ca mamica , de-a lungul careia d-na doctor a fost tot timpul dispusa sa ma incurajeze si tot timpul disponibila.

Locatie medic

Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213186090

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter