Coronavirus Update

Dr. Ruxandra Draghicenoiu
Medic specialist in Pediatrie
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.318.60.90

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 3 luni
Gabriel Pavelescu,Buzau.o doamna doctor foarte buna, m-a ajutat atat cu copii,cat și personal,a venit chiar și la Buzau sa ma vada.roscata,finuta,se poate apela la ea in orice problema,nu neaparat profesionala,e disponibila la orice ora,chiar și in afara serviciului,sunt mandru ca o cunosc de cațiva ani atat de bine
Constantin Ramona Petruța
Constantin Ramona
Petruța

3 ani si 9 luni
Doamna doctor este foarte buna eu și copilul meu suntem pacienții dansei mai rar intalnești un medic caruia sa-i pese cu adevarat de pacienții lui mii de mulțumiri doamnei doctor Ruxandra Draghicenoiu
Anonim
Anonim
4 ani si 7 zile
Oamenii, in general spun, doar ce vor sa spuna si/sau sa auda, insa este un doctor foarte capabil si la locul ei, de fiecare data a fost pe aceasi unda cu diagnosticul, cat si tratamentul. Am fost pacient, inca sunt, si de fiecare o recomand persoanelor ce sunt pentru aceasta sectie (boli infectioase).
Pacient hiv
Pacient hiv
5 ani si 5 luni
In spitalul ala e jale mareee .... Se moare pe capete din cauza nepasarii doctorilor si dezinteresului...spun mereu ca nu au bani sau fonduri pentru analize . Mie mi s-au dat ani la rand scheme de tratament gresite .... Ulterior am ajuns in afara sa ma tratez caci in tara mea nu se poate,medicii mei nu-si dau interesul daca nu le dai bani sau pur si simplu nu sunt competenti de stadiul in care tu te afli.... Sau pur si simplu nu vor sa lupte pentru tine sa te aduca pe linia de plutire.... Te lasa sa mori cu zile spunandu-ti ca nu sunt fonduri pentru analize . Trist dar adevarat. Sunt suparata pe medicii din tara mea.....datorita lor imi dau toti banii ce ii am pentru a merge la analize si tratament in afara ca sa pot trai si eu ca un om normal. De ar fi sa-i dau in judecata pentru tot ce mi-au facut le-as lua si pielea de pe ei,dar nu am bani de dat pe procese,eu vreau sa traiesc si ii las in plata Domnului caci el le va da ce merita.
Goanga
Goanga
5 ani si 5 luni
Tocmai m-am externat de la Inst Boli Infectioase Bals, medic curant dna Draghicinoiu.Nici nu iesisera analizele copilului si deja stia am Salmonella/Shighella.Cand au iesit analizele si i-au infirmat teoriile,a schimbat repede diagnisticul infectie cu E Coli la copil de 1 an.M-amexternat la prsnz,seara febra.Am sunat-o:nu-i decat o viroza.
Antoniu Bogdan
Antoniu Bogdan
5 ani si 10 luni
Multumim doamnei dr Draghicenoiu pentru vindecarea baietelului nostru!
Florina
Florina
8 ani si 4 zile
Este o doctorita foarte buna ...
alina
alina
10 ani si 1 luni
S-a nascut pentru a fi medic si exceptionala si ca om,.Am trecut o perioada grea ca mamica , de-a lungul careia d-na doctor a fost tot timpul dispusa sa ma incurajeze si tot timpul disponibila.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ruxandra Draghicenoiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ruxandra Draghicenoiu

Medic specialist in Pediatrie
Medic la Institutul de boli infectioase prof. dr. MATEI BALS
Adresa: Str. Dr. Calistrat Grozovici nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter