Coronavirus Update

Dr. Rodica Gherghiceanu
Medic specialist in Imunohematologie si hemostaza
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 3 luni
Un medic foarte bun. Am ajuns la dansa, cu copilul, cu un diagnostic gresit si o medicatie asemena. In doi ani si jumatate am scapat de tratament.Copilul nu mai are nici o problema de sanatate. De 6 ani nu mai ia nici un fel de tratament. Multumim, doamna doctor!
sturzu elena
sturzu elena
7 ani si 5 luni
Buna ziua!Va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare , si am fost la dumneavoastra ultima data am fost in 2010 si nu am mai putut veni ,cu o problema de Epilepsie si va rog sa imi zice ti un sfat k sa intamplat o greseala si am ramas insarcinata si eu iau si pastile DEPAKINE DE 300g si nu stiu daca i bine si nu stiu ce sa fac in situatia aceasta
Nica Ilinca
Nica Ilinca
11 ani si 9 luni
Buna ziua ! sunt o mama cu inima rupta si fripta de durere,Fetita mea sufera de un sindrom extrem de rar Opsoclonus Myoclonus cu greu s-a pus acest diagnostic din cauza ca este foarte putin cunoscut de medici,am fost si in Belgia cu fetita .Din luna aug dupa un vaccinul Priorix a inceput calvarul nostru,fetita a inceput sa nu mai merga sa ii tremure capul sa nu mai vorbeasca sa nu mai poata dormi si multe alte simtome .Am alergat cu fetita pe la tot felul de doc din tara ,am ajuns si in Belgia dar nimeni nu reusea sa puna un diagnostic corecte ,de si fetita noastra se simtea din ce in ce mai rau.In luna dec.am ajuns la Aecsandru Obregia la d-na doc Rodica Gherghiceanu ,unde a pus cel mai aproape diagnostic "Ataxic cerebelos",desi stiti prea bine ce aparate rudimentare sunt in tara ?Dar totusi ea a reusit sa-mi puna fetita pe picioare dar asta nu pt mult timp,din cauza ca-i trebuie o medicamentati unde in rom.nu se gaseste si plus de asta diagnosticul nu era chiar pe cheie.Spre sansa vieti noastre am plecat in USA de urgenta unde a fost diagnosticata de o echipa de specialisti cu "Opsoclonus Myoclonus" asta find in feb,de abia .Aici i s-au facut numeroase ,anlize,teste si o scanare a corpului unde au gasit si neuroblastoma(cancer)

Spune-ti parerea despre Dr. Rodica Gherghiceanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Rodica Gherghiceanu

Medic specialist in Imunohematologie si hemostaza
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter