Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 34 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Robert Cristian Apostolescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21700124650
4 luni si 29 zile

Doresc sa-mi exprim intreaga gratitudine si admiratie fata de Domnul Doctor Robert Apostolescu, un medic extraordinar si un om deosebit, care raspunde la provocari si-si asuma riscuri spre binele pacientului. Multumesc din toata inima domnului doctor si echipei sale medicale pentru conditiile de exceptie in care au decurs internarea, operatia si tratamentul meu.

Grigorescu Ion
5 luni si 13 zile

Dupa o intervenție chirurgicala de protezare totala de șold, am numai cuvinte de lauda și cele mai bune ganduri despre profenalismul și caracterul chirurgului ortoped dr. Robert Apostolescu și echipa sa. A doua zi dupa operație am mers pe picioarele mele. o adevarata minune pentru unii, o performanța pentru alții, dar pentru cei care au coordonat aceasta intervenție inseamna știința , documentare asidua, timp și efort... Recuperarea esten uimitoare, merg numai in carje, peste 1000 de pași zilnic, la 7 zile dupa intervenție.Va mulțumim , oameni dragi, sa ramaneți neschimbați profesional și cu aceeași empatie.

Utilizator21530536336
5 ani si 9 luni

Nu știu cum și in ce fel sa formulez fraza, pentru a-mi exprima mulțumirea și admirația pe care i-o port Domnului Doctor Apostolescu Robert Cristian. Am avut probleme ortopedice din naștere la ambele șolduri.De-a lungul anilor am avut mai multe intervenții chirurgicale, dupa care mi s-au pus proteze pe ambele șolduri. In anul 2017, in luna noiembrie, am cazut la pat din cauza unei fracturi a protezei a șoldului drept. In urma fracturii, piciorul mi-a ramas mai scurt cu 2 cm.Domnul Doctor Apostolescu mi-a oferit șansa pe care mulți o vedeau imposibila de a interveni chirurgical.La sfarșitul lunii martie, a anului 2018, a trebuit sa-mi puna o proteza de revizie.O operație extrem, extrem de complexa unde pe langa alte probleme mi-a recuperat și scurtimea, acum ac***a ambele picioare egale. Ii mulțumesc pentru ca m-a primit și m-a operat.Datorita lui, pot sa merg din nou. Mii de mulțumiri intregii echipe a Spitalului Floreasca cu care a lucrat. Este un medic de excepție, un profesionist desavarșit, un mare om și un foarte bun comunicator.Am fost tratata cu mult suflet și profesionalism. Ma rog ca Dumnezeu sa-i dea multa sanatate și multa putere de munca. Cele doua maini cu care opereaza sunt binecuvantate de Dumnezeu sa aline multa durere și suferința. Il recomand cu cea mai mare caldura pe Domnul Doctor Apostolescu Robert Cristian tuturor celor care au probleme ortopedice. Bobos Maria-Bacau

panainte constantin
8 ani si 2 luni

sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. Am fost tratat cu profesionalism dar si cu SUFLET. Va multumesc.

panainte constantin
8 ani si 2 luni

operat de doua ori si tratat cu profesionalism, dar si cu suflet

ionica
8 ani si 5 luni

Mii de multumiri dl Doctor Apostolescu cat si echipei sale.Un medic de exceptie,recomand cu incredere celor cu dureri.Mama mea in varsta de 70 ani a fost operata la sold de dumnealui,operatia a decurs foarte bine,drept urmare mama mea la trei zile a mers prin salon,acum face toate treburile fara a mai avea dureri.Multumim dl doctor,recomandam cu toata increderea...

SIRBU CONSTANTA
9 ani si 1 luni

Bine informat, doctor cu experienta Este amabil si rabdator

iasoft
9 ani si 8 luni

Scriu aceste randuri dupa 5 luni de la operatie pentru ca am vrut sa treaca ceva timp pentru ca ceea ce spun sa fie 100% obiectiv. L-am gasit pe Dr Apostolescu pur intamplator, pe internet, cautand o solutie disperata la o probelema pe care eu o vedeam iremediamila la momentul respectiv (fractura distala radius). La cateva ore dupa ce am expus problema pe site-ul dumnealui (http://www.doctorortoped.ro/ - pe care l-am gasit la fel, intamplator) am fost placut surprinsa de faptul ca am primit si un raspuns dupa care am avut o discutie telefonica cu dl doctor in urma careia acesta si-a exprimat parerea legata de problmea mea sugerandu-mi ca cea mai buna solutie ar fi o operatie, (fara nicio aluzie legata de faptul ca dumnealui ar putea face asta) neac***a la momentul respectiv alte cunostinte si posibilitati am riscat si am ales ca dumnealui sa fie cel care se va ocupa de asta - si nu am gresit!!! Nu stiu in ce fel ar trebui sa formulez o fraza pentru a putea exprima multumirea si admireatia pe care i-o port. Ii multumesc pentru rabdarea cu care ca mi-a ascultat toate ineptiile (si au fost o multimeeee!!) si pentru sprijinul moral. Practic, pentru dumnealui a fost un fleac, o mana rupta :), a carei evolutie a fost asa cum a prezis : foarta buna :). Multumesc domnule doctor!! Am vazut ca participati la evenimente sportive, drept urmare, va astept la Maratonul Olteniei 2014, eu voi fi acolo, datorita dumneavoastra!!! :)

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0215992300, 0215992308

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter