Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
RD

Dr. Renata Dediu

Medic specialist in Oncologie (clinica)
4 10
10
|adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 10 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Renata Dediu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

ALEXANDRA DUMITRU
6 luni si 23 zile

Am avut parte de cea mai p***a experienta la cabinetul acestei doamne doctor ,nu știu cine a ridicat-o in slavi și a spus ca este atat de buna ,comunicarea cu dansa a fost de nedescris ,imi pare tare rau ca am ales sa bat la usa dansei mergand pe ideea unor cunoștințe care au considerat ei ca este un medic bun .Cred ca se comporta frumos doar cu cine dorește dansa , și nu tine cont și de starea in care se afla omul ce ii bate la ușa, ca doar cu un diagnostic de cancer malign la plamani nu te duci acolo zambind, in general omul este suparat ajungand la oncologie.Dumneaiei nu tine cont de acest aspect .Nu recomand in nici o masura! Se poate sa plecati mai dezamagiți decat erați INAINTE!

Alina
1 ani si 3 luni

Un medic de exceptie, bine instruita, argumenteaza aplicarea schemei de tratament, este alaturi de pacient pe tot parcursul tratamentului, raspunde si da indicatii telefonic in timpul liber, mi-a fost alaturi de cate ori am avut nevoie.UN MEDIC DEDICAT. Nu primeste atentii pentru a prescrie tratamentul cum au scris alti pacienti, nu poate fi vorba de asa ceva.

Monica Papas
1 ani si 6 luni

Cea mai mare DEZAMAGIRE! D-na Doctor a fost aleasa la recomandarea altor pacienti din pacate neștiutori in cauza! D-na Dr. Si-a castigat ''''asa zisul renume de Dr. Bun" Nu din si prin rezultatele pozitive pe care la are ci din alte considerente.! Un medic oncolog care nu a diagnosticat si nu a intervenit in timp util un diagnostic usor care s-a agravat in timp . O afectiune necanceroasa care in decurs de cativa ani in supervizarea si monitorizarea si atentia d-neil Dr. S-a transformat intr-o tumora caneroasa grava punand in pericol viata pacientului. Deasemena prescriind un tratament neadecvat si netestat pentru viata pacientui. UN MEDIC DE MARE RUSINE SI CARE OCUPA UN SCAUN DE SPECIALIST NEAc***aU-SI LOCUL PRINTRE EXPERȚI SI DOCTORI CARE ISI DAU INTERESUL. Ba mai mult un medic CORUPT SI CARE PRIMESTE BUNURI DE LA PACIENTII BOLNAVI DE CANCER IN SCHIMBUL ATENTIEI SI UNUI TRATAMENT . Rusine si disgratie pentru astfel de medici!!! NU RECOMAND! SI O SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA!!!! RUSINE!!!

Carmen Marinescu
8 ani si 4 luni

Un om special, un bun profesionist.

Toma Maria
9 ani si 10 luni

Scriu in numele mamei mele ( Toma Maria) care se trateaza la Dna Doctor Dediu Renata. Pot spune ca mama mea a lucrat in spital pentru 40 de ani si trei luni si a cunoscut o multime de doctori in acest lung timp , deci poate exprima o parere in cunostint de cauza. Dna Dr Dediu este un om deosebit , o profesionista de mare clasa si Mai ales un I''''m cu Suflet . Multumesc Dna Doctor pentru tot ajutorul si va transmit toate gandurile bune . Multumesc lui Dumnezeu ca v -am intalnit .

negru gabriela
10 ani si 4 luni

multe multumirii va doresc multa sanatate

Cirjan Ruxandra Liliana
10 ani si 8 luni

Traiesc, si asta datorita probabil si Dnei. Dr. Renata Dediu. Multe multumiri si urari de bine.

madalina danila
11 ani si 27 zile

cea mai buna din punctul meu de vedere...va multumesc pentru tot

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter