Coronavirus Update

Dr. Raducu Stanciulescu
Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.16.02

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Anonim 2015
Anonim 2015
5 ani si 11 luni
Buna ziua tuturor.Eu nu pot spune lucruri bune despre acest domn deoarece am fost la dansul cu un copil cu dureri mari de ureche si ma refuzat a -mi controla copilul mi-a spus :"eu ce sai fac daca o doare".Din aceasta cauza nul pot numi nici macar om mai ales medic.Copilul a fost consultat de alt ORList si are otita.puteti sa va inchipuiti pana am ajuns la alt medic prin ce dureri a trecut copilul meu.Unde este juramantul pe care la depus.
rodica
rodica
6 ani si 11 luni
Este un medic extraordinar! un om de caracter. M a operat de deviatie de sept, cornete nazale si o mica rinoplastie. Nu am avut dureri dupa operatie, nu am avut vanatai, a doua zi m a externat. Multumesc din suflet!
starica mihaela
starica mihaela
7 ani si 7 luni
dl dr Stanciulescu este un om exceptional, pe mine m-a salvat de la o operatie pe care era sa mi-o faca aiurea un medic de la floreasca, si este un profesionist, eu am cea mai mare incredere in dansul si daca am o problema sau altcineva are il recomand cu toata increderea.
Popescu Ana
Popescu Ana
7 ani si 12 luni
Buna ziua, faimosul doctor Stanciulescu de la Spitalul Elias mi-a produs cea mai mare durere in timpul unui consult plus ca mi-a atins un vas de sange din nas provocandu-mi sangerare, un caracter de om badaran fara suflet si fara scrupule, nu va recomand!!!!!!!! In schimb va recomand cu caldura cel mai bun medic orlist din Romania si Europa de Est, profesor doctor orlist in America Doctorul Mocanu Constantin!!!!! [...] - comentariu moderat de Admin
Sorin
Sorin
8 ani si 12 zile
Om de exceptie. M-am operat de chist branhial, o operatie destul de riscanta, totul a decurs perfect, medic extraordinar, personalitate de nota 10. Mergeti cu incredere la el.
Oana
Oana
8 ani si 4 luni
Buna ziua! M am operat in urma cu o luna de rinoplastie si deviatie de sept la domnul doctor la Spitalul Elias si asa cum a spus si doamna de mai sus este un om extraordinar, rezultatele au fost asa cum mi am dorit. Pe parcursul zilelor in care am ramas internata am primit vizite constante din partea dlui doctor. Va recomand din suflet sa mergeti la el, are o calmitate, o bunatate extraordinara, este un profesionist! Felicitari domnule doctor!
angelica radu
angelica radu
8 ani si 7 luni
In urma cu o luna de zile m-am operat de rinoplastie si deviatie de sept la spitalul Elias la domnul doctor Raducu Stanciulescu si sunt foarte multumita.Este un doctor minunat putini ca dansul mai exista in spitalele de la noi,sunt placut uimita de experienta,profesionalismul,si blindetea de care da dovada.Vi-l recomand cu incredere cu siguranta imi veti da dreptate.Va multumesc domnule doctor pentru tot si va doresc sa fiti sanatos si sa ramaneti la fel de bun.

Spune-ti parerea despre Dr. Raducu Stanciulescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Raducu Stanciulescu

Medic specialist in ORL
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter