Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Radu Fundulea?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

membru247467
5 ani si 6 luni

Asa cum am promis, revin cu un nou comentariu la o zi dupa externare. Am fost operat de dl doctor Fundulea pentru indepartarea acelui corp strain din copsa stanga, cu o finete incontestabila, un mare om, foarte sufletist, credeti-ma nu am cuvinte cum sa-i multumesc acestui om. Va multumesc din suflet si sa va dea Bunul Dumnezeu multa multa sanatate. Tin sa aduc multumiri si intregului personal medical care a fost si este langa domnul doctor, s-au comportat foarte frumos. Cu stima si respect Daniel-Ionut din Alexandria!

membru247467
5 ani si 7 luni

Am discutat cu d-l doctor Fundulea despre situatia mea pentru indepartarea unui corp strain din coapsa stanga si intradevar este un om extraordinar, se confirma ce au spus ante-comentatorii mei despre bunatatea d-lui doctor. In urma discutiilor purtate cu d-l doctor, luni 17.09.2018 sunt programat la consultatii pentru efectuarea demersurilor de indepartare a acelui corp strain si o sa reviu cu noi comentarii.

Utilizator Sfm
6 ani si 11 zile

Un doctor haruit, amabil si foarte modest. Am venit la dansul cu o soatere de tija din tibie, si intr-o sapt de la programare, m-a si rezolvat. A lucrat ca un adevarat profesionist, si fara atentii de vreu fel. La fel de amabili au fost si restul personalului de la Spitalul Colentina.

ONUT OLIVIA
6 ani si 6 luni

In ian. 2015m-am prezentat in urgenta cu o fractura urata la incheetura mainii stg. la ortopedie si am avut marea sansa sa fiu tratata de dr.Fundulea.Eram speriata de ce am sa patesc deoarece aveam nevoie de mana ,eu ingrijam mama care se sfarsa,a murit in martie,dl dr. cu tact ,grija si de un profesionalism deosebit a tratat si la 70 de ani am o incheetura sanatoasa AM urmat sfaturile pt. recuperare si totul a fost bine.Am fost o ingrata ,luata de griji nu am fost in stare sa-i multumescsi acum fac asta. VA MULTUMESC DL DOCTOR ,SUNTETI UN OM DEOSEBIT.VA DORESC DIN TOT SUFLETUL TOT BINELE SI SA FITI FERIT DE RELE.

Dragos Leonte
6 ani si 6 luni

Am fost la Domnul Dr.Fundulea la recomandarea unui prieten acum 2 zile. L-am gasit la camera de garda, asa cum imi specificase printr-un mail, si am avut parte de o consultatie de aproximativ 30min, in care m-a consultat minutios de 2 ori, a chemat si un coleg pentru inca o parere, si mi-a pastrat si CD-ul de la RMN cu promisiunea de a verifica si consulta si imaginile de pe CD. M-a impresionat faptul ca s-a uitat la RMN si la concluziile RMN-istului spre finalul consultatiei. Este un profesionist desavarsit, corect si se vede cu ochiul liber ca isi iubeste meseria.

Mariana Ghita
8 ani si 1 luni

Am fost aseara (29 februarie 2016) la domnul doctor, la recomandarea unor cunostinte, pentru un consult la genunchi pentru fiul meu de 16 ani care a suferit o entorsa acum 1 an si jumatate in urma unei accidentari la un meci de baschet. De atunci am fost la mai multi medici, dintre care unul ne-a recomandat artroscopie si operatie de refacere de ligament incrucisat. Am decis sa mai luam o opinie inainte sa ne decidem daca si unde facem operatia. Domnul doctor Fundulea era de garda. Am mers fara programare si am avut norocul sa-l gasim liber. A stat cu noi o ora si jumatate, timp in care l-a examinat pe fiul meu foarte manuntit si a studiat RMNul cu mare atentie. Domnul doctor este un profesionist desavarsit, cu o rabdare si niste maniere impecabile, cu consideratie pentru pacient si pasiune pentru profesia sa. Bref, concluzia lui a fost ca nu este nevoie de nicio interventie chirurgicala si ne-a recomandat ca fiul meu sa-si vada in continuare de sport si de activitatile pe care le face un tanar de varsta lui, FARA TEAMA! Recomand cu caldura acest medic oricui ar avea nevoie de o opinie serioasa si profesionista.

Liptay valentin
8 ani si 5 luni

Azi 4.11.2015 am intilnit um om deosebit,un profesionist cu multa rabdare de a asculta durerile pacientului ,tara ar fii extrem de bogata in sanatate daca toti medicii din rom ar fi ca,dr Radu Fundulea.Va mulțumesc ca,existati.

Liptay valentin
8 ani si 5 luni

Azi 4.11.2015 am intilnit um om deosebit,un profesionist cu multa rabdare de a asculta durerile pacientului ,tara ar fii extrem de bogata in sanatate daca toti medicii din rom ar ca,dr Radu Fundulea.Va mulțumesc ca,existati.

Locatie medic

Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213165495, 021 3165895

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter