Coronavirus Update

Dr. Niculescu Paul
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21576789136
Utilizator2157678913
6

1 ani si 7 luni
Am avut parte de doctorul Niculescu la spitalul Floreasca. Tatal meu a avut fractura dubla de humerus, care trebuia operata. Atitudinea fata de familie si pacient a fost absolut execrabila, lipsita de orice urma de empatie si umanitate. Ne-a tratat cu dispret, agresivitate, ridicand tonul la noi fara niciun motiv. Am tras informatiile cu clestele de la el, ne-a repezit cand am incercat sa intelegem mai bine situatia. Atitudine de superioritate si semi-zeu - desi vorbea cu oameni cu studii superioare (doar ca in alt domeniu!), care contribuie din greu la CAS ca el sa-si primeasca leafa. Nu pot evalua competentele lui medicale (desi documentandu-ma nu mi-am format o parere grozava), dar daca sunteti in cautarea unui OM cu care sa puteti sta de vorba, rezonabil si "uman", fugiti cat departe de acest personaj! Ma sperie ca il vad prezent si in sistemul privat - sper ca acolo sa fie fortat de regulile sistemului sa se comporte altfel.
Cosmin
Cosmin
5 ani si 5 luni
M-a trimis sa fac RMN, ecograf si altele la genunchi cand tot ce trebuia sa faca e sa verifice stabilitatea rotulei. Am pierdut foarte mult timp, bani si mi s-a agravat situatia la genunchi datorita incompetentei acestuia (nu mai puteam sa indoi genunchiul fara dureri mari). Noroc ca am fost reprogramat la alt doctor pentru ultimul consult ca altfel probabil ma pacalea sa fac artroscopie sa isi ia si el un comision (mi-a sugerat ca asta ar trebui sa fac, ca vezi domnle e posibil sa fie ruptura de menisc). Noroc cu domnul Pojoaga Adrian. In 5 minute dupa ce s-a uitat un pic la genunchi, mi-a spus ce trebuie sa fac si in cateva zile puteam sa merg. Sfatul meu e sa vizitati mai multi medici inainte sa va operati. In Romania pentru medici cutitul inseamna bani (de la cezariana in loc de nastere naturala pana la operatie in loc de recuperare)
niculina
niculina
7 ani si 9 luni
eu nu am cuvinte de lauda la adresa dumnealui, operatia facuta de d-nsul a fost un mare esec, bunicul meu s-a chinuit un an si jumatate dupa o operatie de ruptura de fremur nereusita, a trebuit sa se opereze din nou pt a se putea recupera. binentes ca am apelat la alt medic,mult mai uman decat Dr.Niculescu . Daca ajungeti la Floresca si va puteti alege medicul alegeti pe altcineva,este inuman,cu toate ca am dat cat ni s-a cerut operatia afost un mare esec.
stefas
stefas
8 ani si 1 luni
Un profesionist cu maini de aur. Apelati la profesionalismul sau fara rezerve.
Serban C-tin
Serban C-tin
8 ani si 6 luni
Un profesionist desavarsit.
Zarnea T
Zarnea T
8 ani si 6 luni
Cel mai bun doctor chirurg ortoped. Apelati-l cu toata increderea.

Spune-ti parerea despre Dr. Niculescu Paul


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Niculescu Paul

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter