Coronavirus Update

Dr. Mirela Stoian
Medic specialist in Gastroenterologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.255.40.25

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
CRACIUNESCU DAN
CRACIUNESCU DAN
8 ani si 1 luni
'In primul rand un om deosebit. Un medic extraordinar exact cum caut de mult timp. Desi am lucrat o perioada in 'sistem' (specializarea mea este de inginer aparatura medicala...in prezent am alta ocupatie) va spun sincer ca nu am mai trecut de 7-8 ani pe la un medic...dupa 4-5 experiente le-as putea numi chiar 'horror', in care psihicul in primul rand mi-a fost afectat credeam eu iremediabil...asta strict referitor la actul medical, am avut "norocul" sa am nevoie de ce ma asteptam mai putin si anume un gastroenterolog...asa am ajuns la doamna doctor stoian.....totul a fost la superlativ, a fost pentru prima data la un consult cand am fost ascultat cand am putut "colabora" cu medicul cand am reusit sa trec peste fobia de care va vorbeam....intr-un cuvant, pe intelesul tuturor.....nu m-am simtit ca pana atunci un cobai!!!... Este exact ce-mi imaginam eu candva demult in copilarie despre un medic....profesionalism cunoastere comunicare si mult bun simt!!! O voi recomanda oricui iar eu voi trece anual sa-mi fac controale de rutina..
CRACIUNESCU STEFANITA DAN
CRACIUNESCU
STEFANITA DAN

8 ani si 1 luni
Un om deosebit un medic extraordinar. este exact intruchiparea medicului pe care ni-l dorim in visele noastre.....calm rabdator atent comunicativ cunoscator si sensibil. aceste calitati s-au pierdut la medicii din ziua de azi, la majoriatea granita intre indiferenta si fatalism este aproape inexistenta. am lucrat o perioada in "sistem" (specializarea mea inginer aparatura medicala) am ceva cunostinte, intr-adevar "de amator"..si cu toate acestea nu mi-am mai facut o anliza de 8 ani...4-5 intalniri de cosmar cu medici diferiti la controale de rutina, mi-au produs o adevarata fobie!!!...nu credeam ca vreodata am sa mai intalnesc un medic asa cum imi imaginam eu odata ca ar fi un medic.....o voi recomanda cu caldura oricarui prieten si culmea.....voi merge anual (nu mai credeam asta!!!) la controale de rutina...asa cum trebuie sa procedeze oricare dintre noi..
Mioara Dumitrescu
Mioara Dumitrescu
8 ani si 6 luni
Rar intalnesti devotamentul, respectul si atasamentulcu care trateaza orice bolnav Dna dr Stioan ! De unde are ata rabdare si disponibilitate numai pentru a te ajuta si vindeca ..nu stiu , nu am mai intalnit asa un medic ! Stiti cum zicea tatal meu ... este inger nu dr ! Si mai este si frumoasa ! Ii doresc sa aibe tot binele din lume , sa fie sanatoasa si fericita cu toata familia , ca merita din plin ! Mioara
ecaterina
ecaterina
8 ani si 6 luni
O Doamna Doctor minunata ,care s-a nascut pentru a fi medic , pentru a ajuta oamnei care sunt in suferinta, asa ar trebui sa fie toti medicii ,astazi am cunoscut-o ,cumnatul meu este pacientul dinsei ,nu am cunoscut niciodata un medic asa devotat bonlavilor .Dumnezeu sa o ajute .
45744
45744
8 ani si 11 luni
Am fost consultat si tratat de catre doamna dr. Mirela Stoian in mai multe randuri. D-na dr. m-a impresionat mai ales prin atasamentul fata de bolnavi, prin modul deosebit de a comunica cu acestia, de a le explica pe intelesul lor diagnosticul si tratamentul. II multumesc si pe aceasta cale.N-am cunoscut alt medic care la ora 7 dimineata sa vina pe sectie si sa-si viziteze pacientii. O recomand cu placere si cu caldura tuturor celor cu probleme gastro. Disponibilitate : 5*, Comunicare:5*, Eficienta:5*, Incredere:5*, Tratamente:5*, Tarife: nu e cazul, d-na doctor ii trateaza in mod egal pe toti pacientii.
braescu daniela
braescu daniela
8 ani si 11 luni
o doamna minunata ,care s-a nascut pentru a fi medic ,asa ar trebui sa fie toti medicii ,sant pacienta dumneaei si ii multumesc pentru ca isi face meseria atat de frumos .
Anonim
Anonim
9 ani si 10 luni
se implica in tratarea cu seriozitate a pacientului discuta cu acesta si explica pe intelesul tuturor

Spune-ti parerea despre Dr. Mirela Stoian


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Mirela Stoian

Medic specialist in Gastroenterologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter