Clickmed
programare rapida la medic
MG

Dr. Mircea Bogdan Gherman

Medic specialist in Neurochirurgie
True

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 17 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mircea Bogdan Gherman?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Micu Dinu
1 ani si 5 luni

Un bun profesionist si unadevarat OM. Am ajuns la dumnealui intr-un stadiu avansat sl bolii. M-a preluat, mi-a expluicat in detaliu ce va urma si apoi m-a operat. M-a pus pe picioare. Ulterior operatiei , din cauza invidiei unor colegi, a trebuit sa merg la dansul pentru prelungire CM. Tot timpul primea pacientii cu caldura si ii ajuta pe toti. Acest om merita toata aprecierea! De mai multi ca dumnealui avem nevoie!

Utilizator11638552541
1 ani si 9 luni

Un medic excepțional! Dumnezeu sa ii dea sanatate și putere de munca !

Utilizator21563183186
4 ani si 2 luni

Nu inteleg comentariile celorlalte persoane, acest om este de o calitate indoielnica, arogant si nesimtit. Fara respect fata de pacienti, iresponsabil pentru operatiile facute. Am fost externat la doua zile dupa operatie, desi starea mea nu era stabila. Am ajuns acasa si am inceput sa ma simt tot mai rau, l-am sunat si mi-a zis ca nu el mi-a prescris tratamentul pe care il luam. I-am zis ca am in fata reteta de la el, mi-a inchis telefonul in nas. Am mai facut inca o deplasare la spitalul lui, desi veneam de la 300km disntanta, m-a lasat sa astept pe coridor, apoi a iesit si a plecat, spunandu-mi ca programul lui s-a incheiat, si sa merg la clinica lui privata daca doresc consultatie. Acesti mercenari sunt platiti din banii nostri, mai primesc si cadouri in plic, si cu toate astea te umilesc, desi ei se fac vinovati si de malpraxis. Asta e lumea in care traim, felicitari guvernantilor ca le-au marit salariile acestor macelari infecti, cu 0 caracter..

Luncan Dinu Virgil
7 ani si 8 luni

In data de 24.12.2015 am fost operat de hernie de disc de catre d-l doctor Gherman Bogdan cu atata profisionalism incat chiar la revenirea din sala de operatie si dupa terminarea efectelor anesteziei,nu am mai avut nici o durere,nici chiar locul operatiei nu era dureros.Aveam impresia unui nou nascut.Un profisionist in materie,un om de o bunatate rar intalnita,cu mult calm,rabdare si o atentie deosebita fata de pacient inainte si dupa operatie.Merita toate aprecierile !.

Samson Iuliana
7 ani si 11 luni

Un foarte bun profesionist, un medic de exceptie

beberadutoiu
7 ani si 11 luni

Am fost operat in 23 octombrie 2015 de hernie disc L5 S1 de dl dr Gherman.Este mai mult decat doctor,nu-mi pot explica cum de exista asemenea om!In opinia mea este un campion.Cel mai bun om pe care l-am intalnit vreodata! Faptul ca am venit la volanul masinii tocmai din Londra pt a fi operat de dansul cred ca spune totul fara a fi nevoit sa intru in detalii

radutoiu gabriel
7 ani si 11 luni

Am venit tocmai din Londra la volanul masinii pt a fi operat de acest dr.Am fost diagnosticat cu hernie de disc L5 S1.Nmai cei ce au avut hernie pot sa-si dea seama ce efort am facut pt a ajunge in mainile dl dr Gherman,recomandarile pe care le-a avut mi-au dat o putere extraordinara.Am fost operat in data de23 octombrie 2015 de dr Gherman.Nu stiu cum sa-l numesc,doctor erou,dr campion,cel mai iubit dintre pamanteni,poate merita toate calificativele.Un lucru e cert,inca n-am intalnit pana la cei 44 de ani ai mei un om de aceeasi valoare

Radutoiu Gabriel
7 ani si 11 luni

Am fost operat de dr Gherman de hernie disc L5 S1 in data de 23 octombrie 2015.Nu stiu cum sa-l clasific,dr erou,dr campion ori poate ca el este chiar cel mai iubit dintre pamanteni.Pana la cei 44 de ani ai mei nu am intalnit un om mai de calitate.

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Mircea Bogdan Gherman
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Centrul Medical Galenus - Targu Mures
Adresa: str. Gheorghe Doja, nr 19-21, Tg. Mures
Localitate: , Mures
10 Martie 2022

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter