Coronavirus Update
MS

Dr. Mihai Alin Scarlat

Medic specialist in Medicina interna

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihai Alin Scarlat?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21639127341
5 luni si 12 zile

Citesc aici multe lucruri bune despre acest doctor si ma gandesc ca in trecut poate chiar a fost precocupat in mod sincer sa ajute oamenii sa-si recapete sanatatea. Intre timp, insa, cred ca s-a decis ca sunt mai importanti banii si autoritatea.

Utilizator21639127341
5 luni si 12 zile

Un caracter absolut execrabil si o atitudine mizerabila care eclipseaza de departe pregatirea si cunostintele pe care le detine acest doctor! Am apelat la el si la serviciile clinicii pentru ca mi s-a parut ca are o abordare mai holistica, insa a fost cea mai mare greseala facuta. Acest individ nu urmareste decat profitul, nicidecum insanatosirea pacientilor si asta au inteles-o chiar si angajatii lui. Pentru orice tratament/analize mergeti acolo, asteptati-va sa platiti cel putin dublu fata de pretul normal care vi se comunica initial. Gaseste tot timpul o metoda de a jecmani pacientii lasandu-le impresia ca este pentru binele si sanatatea lor!

Maria
6 ani si 4 luni

Am auzit ca este un doctor bun, dar nu am avut prilejul sa constat desi as avea nevoie pentru ca mi-a interzis sa ma mai duc la cabinetul dumnealui dupa ce am intrebat ce medicamente sa mai iau din cele prescrise pana atunci.Regret atitudinea fata de pacienti care au nevoie de comunicare cu medicul. O prietena operata de cancer a patit acelasi lucru pentru ca sunase telefonul mobil.

Camelia Suta
7 ani si 10 luni

Un medic si totodata un psiholog de exceptie

sarivan carmen
8 ani si 2 luni

Nu am cuvinte suficiente ca sa pot multumi pentru binele facut mamei mele (cred ca-si va aduce aminte de dansa). Am ajuns la dansul, dupa ce 3 medici chirurgi au zis ca trebuie amputat partial un picior. Cu tratamentul dat de d-nul dr.Scarlat, mama a trait muuulti ani,fericita si intreaga la trup - i-a salvat piciorul. Deci exista si minuni, dar aceasta minune s-a numit dr.Scarlat Mihai-Alin. Dumnezeu sa-l binecuvanteze ! Este un adevarat MEDIC, dedicat 100% profesiei pe care si-a ales-o.

monica
8 ani si 2 luni

este un medic de milioane,care a vindecat o gramada de pacienti,printre care si parintii mei dar si pe mine,ii multumesc din suflet domnului dr ptr tot.mult respect!

bianca maloicu
8 ani si 3 luni

D-nul dr Scarlat este un medic fff bun in ceea ce face , nu am cuvinte sa il pot lauda !Ii doresc multa sanatate!

Cirjaliu Lili
8 ani si 4 luni

Doctorul Scarlat este un om deosebit si din punct de vedere al organizarii cabinetului si din punctul de vedere al pregatirii si al atitudinii pe care o are fata de bolnav.Eu am fost operata de cancer si datorita dansului am trecut peste aceasta grea operatie(mastectomie bilaterala)la 52 de ani.Apoi acest doctor mi a descoperit la timp oepatita c veche de 30 ani.Deci parerea mea este un medic deosebit care isi respecta pacientii.

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter