Coronavirus Update

Dr. Mihai Alin Scarlat
Medic specialist in Medicina interna

16 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Maria
Maria
5 ani si 5 luni
Am auzit ca este un doctor bun, dar nu am avut prilejul sa constat desi as avea nevoie pentru ca mi-a interzis sa ma mai duc la cabinetul dumnealui dupa ce am intrebat ce medicamente sa mai iau din cele prescrise pana atunci.Regret atitudinea fata de pacienti care au nevoie de comunicare cu medicul. O prietena operata de cancer a patit acelasi lucru pentru ca sunase telefonul mobil.
Camelia Suta
Camelia Suta
6 ani si 11 luni
Un medic si totodata un psiholog de exceptie
sarivan carmen
sarivan carmen
7 ani si 3 luni
Nu am cuvinte suficiente ca sa pot multumi pentru binele facut mamei mele (cred ca-si va aduce aminte de dansa). Am ajuns la dansul, dupa ce 3 medici chirurgi au zis ca trebuie amputat partial un picior. Cu tratamentul dat de d-nul dr.Scarlat, mama a trait muuulti ani,fericita si intreaga la trup - i-a salvat piciorul. Deci exista si minuni, dar aceasta minune s-a numit dr.Scarlat Mihai-Alin. Dumnezeu sa-l binecuvanteze ! Este un adevarat MEDIC, dedicat 100% profesiei pe care si-a ales-o.
monica
monica
7 ani si 3 luni
este un medic de milioane,care a vindecat o gramada de pacienti,printre care si parintii mei dar si pe mine,ii multumesc din suflet domnului dr ptr tot.mult respect!
bianca maloicu
bianca maloicu
7 ani si 4 luni
D-nul dr Scarlat este un medic fff bun in ceea ce face , nu am cuvinte sa il pot lauda !Ii doresc multa sanatate!
Cirjaliu Lili
Cirjaliu Lili
7 ani si 5 luni
Doctorul Scarlat este un om deosebit si din punct de vedere al organizarii cabinetului si din punctul de vedere al pregatirii si al atitudinii pe care o are fata de bolnav.Eu am fost operata de cancer si datorita dansului am trecut peste aceasta grea operatie(mastectomie bilaterala)la 52 de ani.Apoi acest doctor mi a descoperit la timp oepatita c veche de 30 ani.Deci parerea mea este un medic deosebit care isi respecta pacientii.
Radu
Radu
7 ani si 8 luni
Aveam programare pentru ziua de luni dupa amiaza, am sunat dimineata la cabinet sa fiu 100 % ca il gasesc pe dansul la cabinet si mi s-a spus ca nu este la cabinet toata ziua. Cand am fost la dansul pentru reprogramare m-a umilit intr-un hal de nedescris si m-a intrebat de ce nu m-am dus cand aveam programare. Am incercat sa ii explic ca am sunat si mi s-a spus ca nu este prezent in ziua respectiva dar nu m-a inteles si m-a dat pe usa afara ca pe ultimult caine. Poate este un doctor bun pe meserie dar cum se poarta cu pacientii chiar lasa de dorit, si am aflat si de la alte cunostinte ca au patit la fel....Pur si simplu UMILESTE omul ca se gandeste ca are clienti si isi permite sa faca asa....NU RECOMAND ABSOLUT DELOC sa apelati la dansul.
Maria
Maria
8 ani si 2 luni
Pentru ca este un medic care stie ca organismul este un tot unitar si face legatura intre boala si problemele sufletesti pe care le are pacientul. Este cel mai bun medic pe care l-am cunoscut si care m-a ajutat foarte mult, iar cartile dumnealui imi sunt de un real folos, am invatat foarte mult din ele.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Mihai Alin Scarlat


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

16 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Mihai Alin Scarlat

Medic specialist in Medicina interna

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter