Coronavirus Update
MC

Dr. Mihai Adrian Cristescu

Medic specialist in Neurochirurgie

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 17 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihai Adrian Cristescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Mardare1
3 ani si 8 luni

Pentru mine, doctorul Mihai Cristescu este Dumnezeu.A realizat ccea ce nimeni nu credea a fi posibil.Mi-a reconstruit coloana printr-o operatie impecabila, minim invaziva de spondilo-listezis, care a durat 6 ore, in luna aprilie 2018.A doua zi dupa operatie, m-am dat jos din pat si de atunci sunt alt om, complet sanatos care a uitat ca nu mai putea sta in picioare.Ma inchin si ma aplec cu mult respect in fata acestui medic, care pentru mine a realizat un miracol.Un geniu, un om minunat, modest si cald, un profesionist...

Ro-Pa
3 ani si 8 luni

Pe langa profesionalismul de care a dat dovada cand m-a operat dl dr.Cristescu in aprilie 2017, am apreciat la dansul modul de adresare catre pacient si increderea pe care a reusit sa mi-o insufle privitor la interventia chirurgicala pe care urma sa o fac. Desi ezitam intre a ma opera sau nu, fiindu-mi tare teama..., dupa consultatia oferita de dl dr.Cristescu nu am mai zabovit mult si am urmat sfatul dansului. In urmatoarea zi dupa operatie am putut pleca acasa fara dureri, scapand de supliciul sciaticii de care sufeream, ca urmare a herniei de disc de 16mm intre L4-L5... Il recomand cu caldura tuturor ce au nevoie de o astfel de interventie chirurgicala si ma rog la Dzeu sa ii dea multa sanatate, sa mai poata vindeca si pe alti multi pacienti !

Haraga Florica
6 ani si 6 luni

Un om deosebit, un profesionist foarte bun si numai cuvinte de lauda pentru un medic tanar, care face adevarate minuni. Am un fiu si imi doresc sa fie medic, sa ajute pe cei in suferinta si de ce nu, sa urmeze calea acestui om. Sa va dea Dumneazeu sanatate si putere de munca domnule doctor! Cu stima Florica Haraga din Iasi.

Terzea Elena
6 ani si 6 luni

M-am operat la dnul dr Cristescu in ianuarie 2015 Ma simt foarte bine dupa operatie,nu mai am nici o durere; este un profesionist,un om si un medic deosebit ;Sa ii dea Dumnezeu sanatate!!!

Iulian Si Teodora
6 ani si 5 luni

CEL MAI TARE MEDIC SI CEL MAI RABDATOR, MIA SALVAT SOTUL DEPARALIZIE MI LA ajutat sa ii dea dumnezeul sanatate contactatil si nu ve,ti regreta.

Iulian Si Teodora
6 ani si 5 luni

Ma operat si am fost multumit de domnul doctor

daniela apostolescu
6 ani si 6 luni

am fost operata de dumnealui, si e ok.

INSANA CARMELO
6 ani si 8 luni

Un OM si un medic extraordidar,, nu am suficiente cuvinte pentru ai multumi,,ai doresc o cariera incontinuare foarte stralucita ,viata lunga si sanatate, TANTI AUGURI!

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter