Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 10 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihaela Rugina?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Mitrea Gheorghe
7 luni si 8 zile

Este un medic exceptional. Profesionist, de școala veche ca formație dar cu energie si pasiune pentru a fi la curent cu tot ce e nou in domeniu. Eu inca nu am intalnit un medic care sa abordeze interdisciplinar si cumva, proactiv simptomatologia unui pacient. Cerceteaza si elimina orice suspiciune ca sa ajunga la cauza ... adica nu se oprește doar la efect. Ar putea fi considerata de unii poate prea severa cu pacienții dar nu e deloc asa. Da, este serioasa in privinta terapiei si intransigenta cu privire la conduita medicala a pacientului dar actul medical pe care il savarșește este impecabil. Eu, cand am ajuns la Dumneaei, eram "varza". Aveam un tratament aiurea si nu ma simteam bine deloc. Acum am o viata excelenta si mi am reluat toate activitatile sportive la care renuntasem. Nu ii pot mulțumi indeajuns

Andrayg
2 ani si 2 luni

Da si nu! Este un medic competent, cu siguranta, insa nu te lasa sa deschizi gura si iti vorbeste la persoana a doua. Te simti ca la scoala, din pacate nu poate exista un dialog. Si daca exclami un " da" iti spune sa nu o intrerupi pentru ca nu are timp de pierdut si ca ea te invata de bine..... Sustine ca nu trebuie sa vii la ea pentru alte consultatii, ea doar iti da un ghid pe care il urmaresti cu cardiologul tau. Doamna doctor solicita anterior analizele pe e-mail și apoi in baza acestora incepe și iți pregatește planul de tratament. Este intr-adevar un medic cu experiența insa nu te simți deloc comfortabil si simti ca in orice moment te scoate afara din cabinet daca exclami ceva. Consultatia costa 800 ron, ce-i drept, peste o ora dureaza. O recomand, insa doar daca ai nervii tari.

Alina
9 ani si 1 luni

Excelent profesionist! Sever cu pacientii, dar un doctor pe care te poti baza.

doina
9 ani si 7 luni

am fost incantata de acesta mare doamna care are o grija deosebita de pacientii ,mama mea de 83 ani a ajuns de urgenta la spitalul fundeni cardiologie si a fost preluata de aceasta mare doamna ,am fost impresionata de glasul cald ,de rabdarea si blandetea cu care vorbeste cu pacientii . va multumesc santeti superba sa aveti parte de tot binele din lume.

ionita_cornelia2007
9 ani si 11 luni

Un medic cu calitati umane.

CONSTANTIN MIHAELA
11 ani si 2 luni

Multumim pentru abnegatia. profesionalismul si dragostea pe care o manifestati fata de omul caruia v-ati dedicat toata stiinta .

Ionescu Ion
11 ani si 3 luni

Un medic de exceptie, profesionalism, omenie, daruire, competenta. Calitati rare in zilele noastre! Felicitari doamna doctor si mult succes!

crina
11 ani si 3 luni

Asa este, d-na dr Rugina este un medic cum rar gasesti in zilele noastre! Daruire totala si omenie! Iar pe langa toate acestea, una dintre cele mai importante calitati: competenta. Nu vedeti cati medici sunt superficiali? Este mare lucru sa poti merge la un medic si sa stii ca poti avea incredere totala! Este cazul acestei mari doamne! Ii doresc mult,mult bine!

Locatie medic

Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213021110, 021 3175222

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter