Coronavirus Update

Dr. Mihaela Ionescu
Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

17 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
paunescu adrian
paunescu adrian
7 ani si 11 luni
am auzit vocea mamei dupa cer a fost fost operats.....sper in bine ....mai multe va spun dupa ce vorbesc cu ea m ai clar.....multe salutari....
paunescu adrian
paunescu adrian
8 ani si 5 zile
doamna mihaela ma rog ca operatia mamei mele sa reuseasca si sa fie un rod in plus in cariera dumneavoastra....ca comportament medical sinteti un exemplu rar...sper in bine!!va salut
chiscoci.elena
chiscoci.elena
8 ani si 1 luni

numarul de tlf al d/nei dr este 0788234853,dar atunci cind luati legatura cu dansa sa aveti toate documentele medicale in fata ca sa pute/ti raspunde intrebarilor disei...sanatate multa .tuturor.

georgiana
georgiana
8 ani si 3 luni
Si eu ma-am operat in octombrie la dr Ionescu, operatia este reusita, am o cicatrice care se vede daca privesti atent.In general starea este buna.O singura nemultumire am lipsa de comunicare cu pacienti eu am vorbit cu dr cand ne-am cunoscut apoi in ziua operatiei pt ca aparut o situatie neasteptata si apoi la externare. ^Nici o vizita la salon sau macar la reanimare.O vorba de incurajare, o informatie despre operatie despre starea de dupa operatie nimic, noroc cu asistentele. Repet ca medic chirurg este ok.
TODIREL MARIANA
TODIREL MARIANA
8 ani si 6 luni
Buna ziua, vreau sa va aduc la cunostinta cazul meu cu dr ionescu de la parhon. in 2011 d-na dr a insistat sa ma operez, chiar mi-a ''''''''''''''''gasit ''''''''''''''''un loc printre programarile facute pana in luna iunie, noi fiind in luna martie(cine se mai opereaza?, nestiutori ca mine), si m-a anuntat tlf ca dupa 2 zile ma opereaza. dupa operatie m-am simtit f.rau si m-am trzit a2-a zi fara voce, fara sa [pot resopira si fara reflexul de inghitire a lichidelor. la informarea dr anestezist, a binevoit si dansa sa vina si mi-a spus ca mi-a ''''''''''''''''atins''''''''''''''''nervii recurenti dar o sa-mi revin in curand si o sa-mi arate cum sa invat din nou sa beau lichide.a urmat un calvar si 2 operatii la spitalul panduri unde mi s-au pus 2 tuburi in gat si mi s-a cusut traheea de gat ptr a putea respira.am stat internata si in medical 6 luni ptr ca dr de medicina muncii imi interzicea sa mai lucrez cu publicul deoarece mi-am pierdut vocea la job de 2 ori, drept ptr care am fost disponibilizata si de 8 luni sunt somer si nu gasesc nicaieri de lucru(am 49 de ani).vreau sa va spun ca nu sunt singura pacienta nenorocita , am intalnit si altii la panduri , o profesoara si inca o doamna caruia nu i-a mai revenit vocea de 2 ani si vorbea in soapta.asa pateam si eu daca nu insistam sa ma duc la panduri . aveti grija oameni buni si nu va operati , organismul meu nu s-a obisnuit nici acum fara tiroida cut tratamentul de subtitutie.feritiva de dr IONESCU MIHAELA SI DR STANESCU DIN PARHON.MULTA SANATATE VA DORESC.
Andreea
Andreea
8 ani si 10 luni
Un medic extraordinar. Si mai presus un om extraordinar, deschis, o profesionista desavarsita. Pe mine m-a operat cand aveam 19 ani. Am urmat sfaturile dansei si acum am si un baietel reusit si sanatos si ma simt nemaipomenit. Afectiunile glandei tiroide, mai ales lipsa ei, au urmari grave asupra sanatatii si a starii generale a pacientului. Eu ii multumesc din suflet ca dupa ce am trecut prin "mana" ma pot bucura de o viata coplet normala. Respect.
karina
karina
8 ani si 10 luni
fratilor ! fugiti cat puteti de aceasta persoana ! daca a fost buna vreodata... acum este varza ! lasa cancere in gat ! te lasa cu metastaze in gat ! cu ecografia in fata... care arata ca este un ganglion mare la lasat acolo !!! care apropos avea metastaze in el! daca tineti la voi fugiti ! este depasita !
mihaela visan
mihaela visan
9 ani si 1 luni
Un numar de telefon, va rog, pentru programare la doamna doctor. Va multumesc anticipat.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Mihaela Ionescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

17 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Dr. Mihaela Ionescu

Medic specialist in Chirurgie endocrina
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter