Coronavirus Update

Dr. Mihaela Codresi
Medic specialist in Chirurgie toracica

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
nectarie
nectarie
5 ani si 3 luni
Inca de la inceput, doresc sa fac precizarea ca tatal meu, a fost internat la spitalul privat Sanador, a stat 13 zile in ATI, pt un diagnostic cumplit perforatie esofagiana iatrogena - si desi a decedat, as vrea sa-I amintesc pe medicii care au incercat sa-l salveze , printre dansii fiind si doamna dr Mihaela Codresi, ... nu stiu cat isi ajuta pacientii sa-si inteleaga starea de sanatate, intrucat tata era intr-o stare ff grava, dar pot spune ca pe noi apartinatorii ne-a lamurit atat cat puteam noi sa intelegem, mi-a ascultat intrebarile, mi s-a parut pregatita, pentru varsta dumneaei, pare foarte tanara (am auzit-o chiar vorbind in lift cu un coleg de-al dumneaei, ca ar prefera sa-i faca in cazul diagnosticului tatalui meu - perforatie de esofag iatrogena - o esofagectomie (rezectie a unei partii din esogaf), ce bine era daca o faceati Doamna Doctor, poate tata ar fi trait acum ) - dar s-a optat pentru sutura cu fir dublu, ceea ce nu l-a avantajat pe tata in starea grava de sepsis in care era ... Mii de multumiri doamna doctor
lauracaruntu
lauracaruntu
5 ani si 7 luni
un medic mediocru, arogant,confuz in recomandari si explicatii,caruia nu ii pasa de pacienti. am cunoscut-o pe dna dr Codresi Mihaela la Sanador unde a fost internata mama mea anul trecut. mi-am dus mama intr-un spital privat in speranta ca vom beneficia de cel mai bun tratament, dar am plecat mai rau decat am venit si cu dureri mari. ocoliti acest "medic"
n.voicheci
n.voicheci
9 ani si 5 luni
Am trecut printr-o experienta similara filmului "Moartea d-lui Lazarescu", personajul principal fiind, de aceasta data, tatal meu. Plimbat intre trei spitale, o zi si o noapte, a murit intr-un salon de spital, condamnarea la moarte fiindui semnata de acest doctor grabit sa se scuture de un pacient dificil.

Spune-ti parerea despre Dr. Mihaela Codresi


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Slaba
Statistici medic:
Disponibilitate
   Slaba
Comunicare
   Slaba
Pregatire
   Slaba
Atitudine
   Slaba
Dotare
   Slaba

Dr. Mihaela Codresi

Medic specialist in Chirurgie toracica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter