Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

CatalinS
12 luni si 0 zile

Mi-a fost dintotdeauna frica de operația dar domnul doctor are harul de a te liniști. nu iți vorbește pe un ton superior și iți e plica tot ceea ce ai de facut sau este de facut! operația a decurs foarte bine deși deviația mea de sept a fost foarte complicata! recomand

Adelina Făncuță
1 ani si 2 zile

Recomand cu incredere! d-nul chițac marius este un doctor extraordinar.

Utilizator21533636325
5 ani si 8 luni

Este un dr extraordinar.in momentul in care a intervenit o urgenta in timp ce eram internata(intr-o perioada cu zile libere oficiale), dl dr a venit de acasa sa ma trateze(atentie, spun asta deoarece alti doctori si-au trimis rezidentii in exact aceeasi perioada pentru alte cazuri).modul in care da feedback este unul contructiv si isi da interesul pentru rezolvarea problemei.faptul ca nu este sef de clinica sau alta functie mai importanta este legata de birocratie si spun asta cu parere de rau deoarece dl dr este unul dintre cei mai buni pe care ii avem in acest moment in tara.scriu acest comentariu pentru alte persoane care intampina probleme pe partea de orl si vor un dr f bun.

navi
8 ani si 4 luni

Este un hibrid om-doctor, nu stii cind este cu tine doctorul si cind intra, din nou in peisaj, omul.
este un privilegiu [uitind - evident - de situatia care te-a facut sa-l cauti (boala)] sa fii ingrijit/monitorizat de aceasta persoana cu calitati atit de speciale (profesional/uman).

Ivan Ionel
9 ani si 8 luni

Un dr foarte bun am fost operat de trei ori la urechii un om de nota zece

stan cosmina
10 ani si 4 luni

Un doctor foarte bun

magdalena r.
10 ani si 5 luni

Artist! acesta este cuvantul despre experienta dlui doctor chitac! am fost operata la nas de concha bullosa, deviatie de sept si polipi si cine m-a vazut dupa interventie nu a spus decat "foarte frumos" si foarte bine as adauga eu pt ca operatia a fost o reusita. ca om este un bun ascultator, atent la nevoile pacientilor, are simtul umorului si are foarte mult bun simt. ca specialist il recomand cu caldura deoarece ai siguranta eliminarii oricarui risc aparut in cursul operatiei pentru ca omul este un ...artist!

magdalena r
10 ani si 5 luni

A dat dovada de profesionalism, un mare sufletist, foarte atent cu pacientii, un foarte bun diagnostician. il recomand din toata inima.

claudia
11 ani si 2 luni

Un medic cu care poti comunica,un domn care isi respecta pacientii.rar mi-a fost dat sa intalnesc un medic ca dansul.felicitari pentru atitudine!

mirela
11 ani si 2 luni

Sunt foarte multumita de serviciile domnului dr. chitac marius. am fost tratata de rinita alergica, sinuzita maximo-faciala si otita acuta seroasa. este un medic deosebit.multumesc pentru tot binele facut.

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter