Dr. Lucian Zarma
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

9 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
ana.marius
ana.marius
1 ani si 6 luni
Am fost pacientul domunlui doctor Zarma Lucian si al domnului doctor Stoica Emanuel nu pot descrie in cuvinte decat profesionalism la maxim , comunicare , si omenie. Stima si respect pentru toata echipa de la cardoilogie. Eu am intalnit doi profesionisti Dr. Stoica Emanuel si Dr. Zarma Lucian si binenteles si doamnele asistente.Cu respect ANA MARIUS.
Marcosanu Elena
Marcosanu Elena
6 ani si 7 luni
Multumesc d-lui dr. Zarma care a salvat viata sotului meu, in regim de urgenta, in noaptea de 11 iulie 2014, aplicandu-i 2 stenturi.Regret ca nu l-am cunoscut personal.Toata stima si recunostinta acestui mare profesionst!
Cheosea Constantin
Cheosea Constantin
7 ani si 2 luni
Este un medic foarte bun, nu pretinde bani si nu accepta bani, spun asta pentru ca am vazut un comentariu in sensul asta, la noi nu s-a pus problema de asa ceva si nu cred ca am fost tratati special. Este un om de o calitate deosebita care iti confera o stare de siguranta inca de la inceput, ii dorim sanatate si viata lunga, este un om de care semenii au mare nevoie, asa sa-l ajute Dumnezeu!
popoviciu
popoviciu
7 ani si 8 luni
Tatal meu a fost pacientul dl. Dr. Lucian Zarma. Datorita acestui mare profesionist, tatl meu, nu numai ca a supravietuit infarctului de miocard pentru acre s-a prezentat in urgenta la camera de garda, dar a parasit spitalul in cea mai buna forma, fiindu-i rezolvate si alte probleme la nivelul altor artere, care ingreunau oxigenarea inimii. multumesc, Dle. doctor!
marian bratosin
marian bratosin
8 ani si 29 zile
multumesc mult pentru inerventia reusita de montare de stent.sper si eu sa "raspund" bine cu organismul la reusita dumneavoastra.marian bratosin D.2549/2009
Petrica Ion
Petrica Ion
8 ani si 29 zile
La 4 februarie 2005, dupa ce am suferit un infarct in ianuarie 2005 d-nul doctor ZARMA LUCIAN mi-a facut ANGIOPLASTIE CU STENT I-i sunt profund recunoscator ca mi-a salvat viata, data de la care ma simpt foarte bine si continui sa lucrez in munca. I-l recomand cu incredere si altor pacienti-ESTE UN FOARTE BUN PROFESIONIST.
Andreea
Andreea
8 ani si 29 zile
Tatal meu a fost internat la fundeni acum o luna, a ajuns la urgenta si din pacate a dat peste acest sa-l numesc "doctor" Zarma, care in afara faptului ca nu face nimic pana nu-si vede banii i-a implantat si un stent pe o artera secundara care nu i-a rezolvat prb si la o sapt de cand a iesit din spital a inceput sa aiba crize din nou, in 3 sapt ajungand la Institutul Inimii la Cluj. [...]; isi lasa rezidentii sa se efectueze coronarografia si chiar implanturile de stent- inacceptabil. Daca aveti prb pe partea acesta de cardilogie va recoman cu caldura sa va duceti la cluj, acolo e alta tara, credeti-ma ca stiu ce spun, sunt alti oameni, alte servicii, incomparabile. nu am nimic cu acest doctor, [...]. - comentariu moderat de Admin
simona
simona
8 ani si 29 zile
la 39 de ani am facut un infarct.la spitalul sf ioan nu au reusit sa depisteze cauza, drept ptr care am ajuns la dr zarma. in momentul de fata am 45 de ani , lucrez si daca traiesc , traiesc acesyui dr . zarma care este un medic extraordinar.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Lucian Zarma


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

9 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Lucian Zarma

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update