Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 7 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Liana Delia Marta?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Anais Daniels
8 ani si 3 luni

Nu cunosc acest medic pneumolog, dar in cautare de un astfel de medic, am cititi parerile fostilor pacienti si, voi reveni dupa ce voi cunoaste acest medic. Voi scrie parerea ce o voi avea in timpul internarii in acest spital(cam mizerabil dupa parerea mea, cu personal cam needucat, unde aparentele nu cred ca pot insela). Deocamdata ma intreb daca voi proceda bine, internandu-ma intr-un astfel de spital. Voi vedea si va voi scrie ulterior. Deocamdata va doresc tuturor Multa sanatate!

Petru Caragin
8 ani si 8 luni

Un medic fabulos! Un caracter fabulos! Un OM fabulos! Mi-a salvat si sufletul disperat, nu numai trupul. Altfel, povestea mea tragica ar fi prea lunga. Dumnezeul nostru sa va lumineze fiecare pas, ca prea meritati!

Popescu Alexandru
8 ani si 9 luni

Super profesionista!!! Bravo

Anca Popa
8 ani si 9 luni

O doctorita cu totul si cu totul deosebita, cum rar mai intalnesti in ziua de azi- un om in adevaratul sens al cuvantului.

sandu
9 ani si 1 luni

un om exceptional

Alina Ilie
9 ani si 1 luni

O doamna doctor de exceptie, cu experienta vasta, nu numai in domeniul in care isi desfasoara activitatea, rabdatoare si atenta cu pacientii. Un OM cum rar mai intalnesti.

Brindusa Mutoiu
9 ani si 2 luni

Un medic extraordinar. In Decembrie 1999 mi-a salvat viata (in acest formular nu se poate trece o data anterioara anului 2003). In urma unor diagonostice gresite, am ajuns la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Masta in stare critica, adusa cu ambulanta, din Constanta. Doamna doctor m-a preluat la prima ora si a facut prima interventie care mi-a salvat si viata. Au urmat aproape 3 luni de spitalizare in care am putut remarca daruirea cu care face aceasta meserie, am putut compara omenia dumneaei cu a altor medici din spital. Am primit cea mai buna ingrijire, fapt pe care nu l-am mai intalnit de atunci in spitalele din Romania si chiar in clinici private. Vizite dese in saloane, cu un intreg alai de medici rezidenti, ascultat fiecare pacient in parte, mereu zambitoare, deschisa. In plus, am fost impresionata sa vad ca erau oameni cu diferite afectiuni, altele decat profilul spitalului si totusi erau examinati, tratati. Cireasa de pe tort a fost cand, asa cum facem noi cand ajungem prin spitale, incercam sa le dam doctorilor "atentii", am vrut si eu sa o fac in semn de recunostinta si admiratie. Doamna Marta nu a acceptat un leu. Tot ce a primit de la mine au fost flori si bomboane. Ma indoiesc ca in toti acesti ani, s-ar fi schimbat. Tine de esenta ta ca om sa fii om intre oameni. Poate am fost eu "norocoasa", "speciala", insa experienta din Marius Nasta (Filaret), dincolo de conditiile din spitalele noastre, a fost una fericita, data de cativa medici care mi-au dovedit ca poti fi OM. Asa cum Albert Einstein spunea: "Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes."

Locatie medic

Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0213356910, 11/12/13/14/15/16/17

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter