Coronavirus Update
IM

Dr. Iulian Dan Mocanu

Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 5 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Iulian Dan Mocanu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

meprincipessa
2 ani si 6 luni

un adevarat OM cum rar intalnesti! A venit de acasa duminica dimineata pentru un tatal meu, un pacient de 84 de ani si datorita acestui OM minunat tatal meu traieste. Multumesc DOMNULE DOCTOR!

sorea zoica
7 ani si 1 luni

nu va mai huliti salvatorii.si eu sunt operata pe carotida de domnul doctor,si culmea nu mi a cerut nici un ban,si chiar i am dat de furca.multumesc domnului doctor si intregii echipe pentru ca au dat dovada de profesionalism si omenie.vorbiti de spaga?pt aceeasi operatie,la buc mi a cerut 2000euro.asa ca,multumitii lui d zeu ca inca ii avem,si se lupta cu multe neajunsuri pe care noi nu le simtim.sa va fie rusine celor ce cautati sa ponegriti un binefacator.dar vorba romanului,pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti.

Adina
8 ani si 9 luni

[...] putin ma intereseaza cat e de priceput daca trateaza oamenii ca pe niste gunoaie... [...] - comentariu moderat de Admin

Aneta
9 ani si 12 zile

D-l Doctor a avut curajul sa o opereze in ianuarie 2013 pe mama mea , O.Anghelina,de 93 ani care facuse un accident vascular. E adevarat ca piciorul a ramas cu pareza, dar macar i-a salvat restul de la glezna pana la sold care erau intepenite.Ii multumim si pe aceasta cale pentru experienta si profesionalismul sau.Asa doctor mai rar, vreau sa mai adaug si ca nu a vrut sa primeasca nici o atentie din partea noastra .Ii multumim inca o data si cu aceasta ocazie !!!

dandanache
9 ani si 4 luni

Ca specialist, este SUPER. Stie sa evalueze corect boala, stie exact ce tratament sa iti dea, daca este caz de operatie are o mana EXCELENTA. Puncte slabe, care sunt foarte slabe pentru unii, ar cam fi: la partea de comunicare cu pacientul este VARZA, la partea de sprijin in a intra in posesia unui medicament compensat de casa de asigurari de sanatate este receptiv numai daca primeste o cota parte. Daca nu dispui de suma respectiva VALEA. AAAA, eram sa uit; daca vrei sa te trateze omeneste pune tataie un ban deoparte!

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter