Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 3 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Isabela Postolache?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Felicia D
7 ani si 4 zile

Am fost operata de dna.dr.Isabela Postolache de deviatie de sept. M-am simtit ca o printesa cat am fost internata. Atat dna.doctor, cat si personalul fiind foarte atenti. Si acum sunt ff bine.Multumiri dnei doctor si mult succes in continuare.

DEVIATIE SEPT
7 ani si 4 luni

ISABELLA POSTOLACHE a fost reclamata (parata) impreuna cu spitalul ORL Panduri (Spitalul Dr. HOCIOTA) pentru ca in urma unei operatii de DEVIATIE DE SEPT a aparut RINITA (caracterizata prin INFUNDARE NAZALA) Pentru aceasta fapta la JUDECATORIA SECTOR 2 BUCURESTI a fost inregistrat la data de 09.10.2008 dosarul 11279/300/2008. In dosarul mentionat a fost dispusa efectuarea unei noi EXPERTIZE MEDICO-LEGALE prin care sa se raspunda obiectivelor stabilite pentru prima expertiza: sa se stabileasca daca a avut loc o operatie chirurgicala, respectiv pentru DEVIATIE DE SEPT; sa se stabileasca daca operatia a fost corect efectuata si daca IN URMA INTERVENTIEI CHIRURGICALE A APARUT CA EFECT RINITA; sa se stabileasca daca mai sunt si ALTE CONSECINTE CARE POT APAREA. Ca reactie la faptul ca a fost reclamata pentru ca in urma operatiei efectuate de ea a aparut RINITA, PARATA POSTOLACHE ISABELLA, probabil pentru a intimida pe reclamant, a formulat in cadrul procesului o cerere reconventionala (cerere prin care paratul dintr-un proces formuleaza pretentii proprii impotriva reclamantului). Instanta a respins ca NEINTEMEIATA CEREREA RECONVENTIONALA formulata de PARATA POSTOLACHE ISABELLA. In final instanta nu a putut stabili ca parata Dr. Isabella Postolache este vinovata de aparitia rinitei din cauza operatiei de deviatie de sept efectuate de ea, asa ca parata Dr. Isabella Postolache nu a putut fi sanctionata. Poti verifica cele de mai sus pe PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA direct la adresa http://portal.just.ro/300/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30000000000074230&id_inst=300

Luminita Diculescu
10 ani si 12 luni

Este un medic extraordinar si un om deosebit! Este intotdeauna disponibila atunci cand e solicitata de vreun bolnav, vine chiar de acasa daca nu se afla in spital intr-o anumita zi, daca un bolnav o solicita. Este intotdeauna cu zambetul pe buze, indiferent ca e la inceputul programului de munca ori dupa multe ore de stat in spital. Jos palaria, doamna doctor, Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Locatie medic

Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214102170

Specialitate

ORL

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter