Coronavirus Update

Dr. Ioan Onac
Medic specialist in Kinetoterapie

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Pall Susana
Pall Susana
7 ani si 2 luni
Sunt mai mult decat dezamagita de acest "mare" doctor. Dupa ce m-a mintit in fata cum ca procedurile de fizioterapie care mi s-au aplicat la Zalau nu ar fi fost cele corecte pentru problema mea (hernie de disc), m-a trimis la cabinetul lui de fizioterapie unde, surpriza, mi s-au aplicat exact aceleasi proceduri!!!! Pretul il stim, 120 lei sedinta, in timp ce la Zalau platesc 35 de lei pe sedinta. Si cu ce aparate!!! De pe vremea potopului! Doctorul de la Zalau, Gabi Iluta, la care m-am reintors, are aprate muuuult mai multe si mai performante. Sa-i fie rusine domnului Onac, daca mai stie ce e aia, ca profita de bietii oameni!
Victor
Victor
8 ani si 4 luni
foarte dezamagit
alex
alex
8 ani si 4 luni
Am avut o problema cu meniscul la piciorul stang, o ruptura mai mica, si am fost la dr Onac. Dupa 2 saptamani de tratament la cabinetul privat al dansului, am reusit sa merg iar. Tineti cont de faptul ca nu puteam sa pasesc pe picior, si sunt instructor sportiv, din asta traiesc. Ei bine au trecut 2 ani, si piciorul este perfect, nu am mai avut probleme, si ii multumesc pt tot ce a facut pt mine. INCREDIBIL. Acord calificativul maxim!
kramer
kramer
10 ani si 12 zile
Din pacate avem aici de a face cu un escroc sentimental, care se bazeaza pe suferinta si bunavointa oamenilor pentru a-i atrage pe pacienti la cabinetul privat pentru "cateva sedinte" de recuperare.
Pe scurt, ca sa ai intrarea asigurata la Dl doctor, trebuie sa-ti faci o programare la cabinetul privat, unde in dulcele stil clasic, nu se tine seaman de nici o ordine, de nici o programare si dupa CATEVA ore bune de stat la coada reusesti sa ai intalnirea mult sperata.
Intalnire care indiferent de cat de grav esti si de ce suferi, se desfasoara dupa acelasi scenariu: vai sa stiti ca sunteti grav chiar foarte grav, nu stiu ce sa zic, dar sper sa reusim sa rezolvam problemele cu cateva sedinte (cam 10-15) de recuperare la cabinetu la cabinetul privat, dupa care "va" internez la spitalul de recuperare cat de repede, desi nu sunt locuri decat peste 6-12 luni :).
Dupa care, in cazul in care incepeti tratamentul, urmeaza vizitele la cabinetul privat la 2-3 zile, vizite la care primesti aceeasi poveste: foarte grav dar speram ca va fi mai bine (plus o tensiune - am uitat sa mentionez ca la fiecare vizita ti se ia tensiunea; nu am inteles de ce la fiecare 2 zile).

In cazul in care te incadrezi intre acei oameni carora li se potriveste tratamentul "STANDARD" esti norocos, daca nu ai sanse mari sa pleci dupa 10 sedinte mai rau decat erai la inceput.

Asa ca va sfatuiesc sa nu va luati dupa vorbele frumoase si promisiunile care vi se fac la cabinetul privat.
Karollyna
Karollyna
9 ani si 1 luni
la 21 de ani am fost operata de hernie de disc (L5-S1) si la vreo 2 luni si jumatate am inceput sa fac recuperare la cabinetul domnului doctor. ma declar mai mult decat multumita. cred ca pregatirea profesionala a domnului doctor nu ar trebui pusa la indoiala. pe langa aceasta, nu stiu cati medici de la cabinete particulare te intreaba cum stai cu banii, ca el te ajuta sa iti faci tratamentul si sa ii platesti in rate!!! Un mare plus! A fost singurul medic la care mi-a placut sa merg ( si am fost la destui - endo, gine, neurologie, neurochirurgie, generalisti, stomatologi, oftalmologi, alt medic de recuperare) pentru ca mereu are o vorba buna pentru mine, ma face sa am incredere, ca voi fi bine cu spatele. Lucru rar intalnit la medici, dar esential pentru psihicul pacientului! Felictari domnului doctor si sanatate.

Spune-ti parerea despre Dr. Ioan Onac


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ioan Onac

Medic specialist in Kinetoterapie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter