Coronavirus Update

Dr. Ioan Fodor
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

23 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Nedelea Marin
Nedelea Marin
2 ani si 4 luni
SUPER DOCTOR! Sunteți un erou!
Popescu Alexandru
Popescu Alexandru
4 ani si 7 luni
Dna Mihaela Ardeleanu este genul de carcotas roman, totdeauna trebuie sa fie printre noi si-un ,,GICA CONTRA"care simte nevoia sa arunce cu noroi in directia unui OM MINUNAT,DESPRE CARE AM NUMAI CUVINTE DE LAUDA. cu tot respectul,mergeti doamna la dansul cu toata increderea(lasati evaluarea din punct de vedere profesional-acesta este adevaratul motiv pentru care gasiti aglomeratie cand dansul este de garda si nu presupunerile dumneavoastra rautacioase) si o sa vedeti ca-i,,GRATIS". mi-am operat baiatul la dansul si credeti sau nu,nu mi-a pretins un onorariu. Domnului Doctor pe aceasta cale,toata stima.multa sanatate si putere de munca.
Necsulea Adrian
Necsulea Adrian
5 ani si 3 luni
In data de 14 Julie 2014 am suferit o fractura cominutiva femur stang si am mers LA spitalul nr 1 Craiova si dl, acad prof Dr Cornelyu Sabetay m-a programat LA operatie in data de 16 Julie 2014 .Am avut mare noroc cu DL.Dr.Ciobanu Ovidiu care consult and fisa medicala a decis ca nu se poate opera la Craiova neac***a dispozitivele necesare pentru o asemenea operatie .LA spitalul Grigore Alexandrescu am fost primiti de dl. Dr. Fodor Ioan care m-a programat la operatie In date de 18 Julie 2014 .Operatia a durat 4 ore si a fost un succes . Mi-a fost implantata o placa cu 7 suruburi din titan . Am fost imobilizat gipsat 6 saptamani dupa care mi-am revenit LA normal .Dupa 9 luni am fost programat la operatie pentru extragerea placutei cu cele 7 suruburi care a decurs foarte bine si o evolutie postoperatorie favorabila .Multumim dl dr Fodor ioan care a tinut legatura permanent cu noi in tot acest timp si a facut tot posibilul ca eu sa redevin un copil normal si a reusit .Multumim frumos pentru tot.
Popescu Maria
Popescu Maria
5 ani si 3 luni
Este un doctor extraordinar! Nu am pentru persoana dumnealui decat cuvinte de lauda! Am plecat la Bucuresti cu mare disperare cand fetita mea avea doar trei saptamani de cand o nascusem . La nastere mi s-a spus ca are displazie bilaterala DE SOLD si a fost pusa in hamul pavlik la 3zile de la nastere. Total gresit, pentru ca nu i se facuse nici macar o ecografie de sold. In Bucuresti, in urma investigatiilor, domnul doctor Ioan Fodor a descoperit ca este vorba de o luxatie de sold, la piciorul drept, gradul IV, adica era serioasa problema. Ne-a incurajat ca va fi bine in urma celor 4 ghipsuri succesive, purtate in decurs de 90 de zile.Este cel care ne-a redat speranta ca puiul nostru va fi bine, si din fericire acum merge ca orice copil normal.Am regasit nu doar un doctor foarte priceput, ci si un suflet mare,singurul doctor care ne-a raspuns la orice ora l-am deranjat. MII DE MULTUMIRI!
Vasilica Irina petraru
Vasilica Irina
petraru

5 ani si 7 luni
MA numesc irina petraru si vreu sa va zic ca Domnu doctor Fodor Ioan este UN medic minunat .....fetita mea a fost operata acum o saptamana de dansu
Georgescu Robert -Florian
Georgescu Robert
-Florian

5 ani si 9 luni
Domnul doctor fodor e super bun eu am avut o fractura de fermur iar avum sunt super bine!!!!!!
irina
irina
6 ani si 3 luni
Imi pare rau de raspunsurile rautacioase,pe care dr Fodor Ioan nu le merit.Este mai mult decat un doctor,este un om cu suflet mare,mi-a operat fetita care are tetrapareza de 5 ori pana acum,de fiecare data cu succes,fara a conditiona actul medical din punct de vedere al spagii.Nu stiu care medic din Romania,si am avut contact cu f.multi,vine inainte de operatie sa-ti i-a copilul in brate sa-l duca in sala,ptr ca acesta sa nu planga,care doctor iti raspunde in week-end la telefon(el mi-a raspuns).Imi pare rau de cei care aveti o parere p***a,sa nu uitam:inainte sa fim in vreo functie suntem toti oameni,si el este un super om.Multumim ca existati,dr Ioan Emilian Fodor
Cerchez Ebru Denisa
Cerchez Ebru Denisa
6 ani si 7 luni
Domnul dr. Ioan Fodor este un dr. Extraordinar de bun, desi am doar 12 ani pot sa spun ca fara el nu puteam sa ma fac bine. Ii multumesc foarte mult pentru tot.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ioan Fodor


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

23 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Ioan Fodor

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter