Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
IS

Dr. Ileana Sucaliuc

Medic specialist in Endocrinologie
5 9
9
|adauga opinie

Opiniile pacientilor

Burungiu Marcela
8 ani si 22 zile

O doamna doctor deosebita,isi face meseria cu daruire,profesionalism, dar inainte de toate este om, un om minunat care impreuna cu echipa dansei poate schimba destine.....va multumesc din suflet doamna doctor,sa va dea dumnezeu multa sanatate si putere de munca pentru a putea ajuta si alti oameni...

lenukku
12 ani si 6 zile

Un om extraordinar,care inspira incredere,emana caldura,un medic cum putini intilnesti in zilele noastre si cand iesi din cabinetul dumneaei,ai siguranta ca esti pe maini bune si vei sti cu certitudine ca problema ta e rezolvata...multumesc inca odata d-nei doctor!

Alina
12 ani si 3 luni

Buna ziua,

aveti cumva numarul de telefon al doamnei alina sucaliuc. vreau sa-mi fac o programare.

multumesc mult!

constantin irina
12 ani si 4 luni

Vreau o programare urgenta pe 27 martie 2012 nr tel 0720816884

cenusa cornelia
12 ani si 6 luni

Solicit progamare dupa data de 15 02 2012

Dorin Badiu
12 ani si 6 luni

Un om extraordinar, un medic de exceptie, cu o atitudine rara, care stie exact cum, ce, cui, cat sa comunice, care stie valoarea unui zambet pentru un pacient si il ofera in mod natural. iesi din consultatie pe jumatate vindecat. grija fata de semeni si atitudinea doamnei doctor m-au dus cu gandul la personajul actorului mircea diaconu din filmul rmanesc mere rosii. jos palaria, doamna doctor !
am vazut opinii referitoare la locul in care se afla cabinetul doamnei doctor. spitalui nu este de departe o cladire moderna,nu iti este usor sa navighezi in acesta geografie complicata, mai sunt lucrari de renovare in curs, sau urme ale lucrarilor derulate candva, nu este raiul pe pamant. omul incearca si reuseste sa sfiinteasca locul, dar din pacate nu poate face mai mult. noi am putea totusi sa avem rabdare si sa multumim cerului ca mai dam si peste oameni, atitia cati or mai fi in sistemul medical.

vezeteu liliana
12 ani si 8 luni

exista si doctori buni
am reusit sa mai gasesc un doctor bun,te asculta;iti explica pe intelesul tau ceea ce ai;iti recomanda investigatiile de care ai nevoie.pacat de spital;arata deplorabil.nu mi-a cerut nici un ban;am avut trimitere de la medicul de familie

mm
12 ani si 8 luni

Am incercat sa-mi fac o programare la dna.dr. sucaliuc. cu greu am reusit sa dau de cineva la numarul gasit pe site-ul institutului(nu prea raspund la telefon domnitele de acolo), iar cand a raspuns mi s-a vorbit in ultimul hal. mi s-a dat un interior, asa in sila, si mi s-a comunicat ca data viitoare sa sun la acel interior. mi s-a facut legatura (intr-un final) si acolo am dat de o duduie la fel de "amabila ca prima".
servicii execrabile!!!
daca si comportamentul doctorului va fi la fel....


popirad maria
13 ani si 2 luni

As dori o programare de internare la dumneavoastra,v-a recomandat o vecina,multumesc.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter