Coronavirus Update

Dr. George Vasilescu
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.334.73.50

17 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Anca Dobre
Anca Dobre
5 ani si 6 luni
am fost pacienta domniei sale, cu succes!!!!!!!!
Valy
Valy
5 ani si 8 luni
Este un doctor foarte bun! Chiar foarte ptofesionist! Ii multumesc pentru ca ma pus pe picioare si a refuzat sa ma opereze , cand toti doctori ma dadeau ca si operat!
Tania Andreea Nicola
Tania Andreea Nicola
5 ani si 8 luni
Un medic de nota 10! imi permit sa dau un raspuns domnului Niculescu: sunteti sigur ca sotia, sau cine a fost operat de domnul doctor Vasilescu, a respectat in tocmai toate restrictiile? sunteti sigur ca ati priceput ce v-a spus medicul? daca ati priceput dupa cum scrieti, va inteleg...Eu sunt cu o a doua persoana draga la dumnealui, daca nu era un profesionist, nu-l mai cautam. Nu-i frumos sa dati cu noroi intr-un astfel de om. Cel mai corect si cinstit e sa mergeti la dumnealui pentru explicatii, sau sa faceti plangere la colegiul medicilor. In fine...Sper sa intelegeti
tilea soare
tilea soare
5 ani si 8 luni
Un medic desavarsit, bine pregatit si cu intuitie.M-a operat pe creier in 2009 si mi- a salvat viata cind alti medici s- au eschivat sa o faca sub diferite pretexte.Minutele treceau in defavoarea mea.Ii multumesc din suflet!
niculescu
niculescu
5 ani si 10 luni
Parerea mea despre dn-ul doctor este foarte execrabila nu se poate sa operezi pe cineva si sa il trimiti acasa mai bolnav decat a venit .Colac peste pupaza la a doua internare a tinut-o cateva zile pentru ,,investigati" spun ei si mi-o trimit acasa fara sa stim o soluti finala.Daca credeti ca este normal ca in secolul 21 sa se procedeze in halul asta spuneti dumneavastra.Ori cum o sa demarez o plangere la colegiul medicilor.Pacienta i cauza se numeste Nicolae Amelia
genica sandu
genica sandu
7 ani si 7 zile
am fost operata de hernie de disc cervicala in 2006, ma simt foarte bine, lucru pentru care ii multumesc din suflet d-lui doctor si un om cu un suflet mare, putini ca dumnealui.
ELENA
ELENA
7 ani si 1 luni
Domnul Doctor Vasilescu este un om si un profesionist deosebit caruia ii multumesc din tot sufletul pentru ca m-a salvat.Intradevar dupa operatie am avut sentimentul ca m-am nascut a doua oara.Durerea si starea pe care o da hernia de disc sunt foarte greu de suportat.Am fost operata de hernie de disc L2-L3 in mai 2012 si de atunci ma simt foarte bine.Mii de multumiri!
Bogdan
Bogdan
7 ani si 5 luni
Un prefacut si un mare mincinos ,nu este nici macar departe de a fi asa cum vrea sa para. Cu nepasarea si incompetenta lui,pot spune ca, este principalul vinovat de pierderea tatalui meu!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. George Vasilescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

17 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. George Vasilescu

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter