Clickmed
programare rapida la medic

Specialitate

Experienta

Am pornit pe drumul vindecarii prin perspectiva holistica, ca si intreg, nu doar din punct de vedere fizic, inca de la inceputul facultatii cand mi-am dat seama de limitarile sistemului sanitar clasic – nu doar cel din Romania ci din intreaga lume. Dupa terminarea facultatii de medicina generala mi-am canalizat intreaga atentie pe ceea ce m-a determinat pe mine sa ii vindec si pe ceilalti, adica practica terapiei CranioSacrale.

Perspectiva asupra acestor terapii mi-am castigat-o mai intai ca pacient din cauza istoricului meu medical de dureri de spate ce in anumite momente deveneau insuportabile si care nu erau justificate din prisma doctorilor. in afara de antiinflamatoarele care dadeau rezultate, dar care nu tineau mai mult de 24 de ore si care nu rezolvau cauza, am incercat sa ma tratez si prin medicina complementara, apeland la acupunctura si terapia CranioSacrala, iar prin acestea incet, incet am reusit sa indepartez aceste dureri rezolvand cauza si nu efectul – cum se intampla adesea prin metode alopate.

Pe masura ce timpul a trecut si am avut acces la informatii am descoperit inca o latura a omului, cea interioara, care nu tine doar de fizic ci si de patrunderea in sfera emotionala si spirituala. Aceasta latura mai profunda am inceput sa o explorez pe cont propriu cand inca eram in invatamantul preuniversitar, iar contactul direct cu o forma de terapie complementara l-am avut mai intai ca pacient la un cabinet de acupunctura, iar apoi in timpul facultatii participand la o serie de cursuri de acupunctura.

Dupa ce am descoperit mai mult din teoria celor cinci elemente din cadrul stilului de acupunctura cu acelasi nume, am luat contact cu latura energeticii prin Reiki si Radiestezie urmand ca mai tarziu sa particip la primul curs de Terapie CranioSacrala metoda Upledger. in ceea ce priveste initierile am ajuns la gradul de maestru in sistemele Reiki Usui, Karuna, Gendai, Shamballa, Ordinul lui Melchizedek si de asemenea am fost initiata in sistemul InfoReiki si am obtinut gradul V in radiestezie.

In timpul unui festival Body Mind & Spirit la care am participat am facut cunostinta si cu terapia CranioSacrala prin promotoarea acestui sistem de vindecare in Romania, Mihaela Gugu. De-a lungul timpului am participat la toate modulele de terapie CranioSacrala care au avut loc in tara.

De cand mi-am inceput dezvoltarea profesionala pe aceasta ramura a medicinii, am avut pacienti cu varste cuprinse intre 4 si 89 de ani cu afectiuni atat fizice cat si emotionale. Activitatea mea de baza in cadrul cabinetului meu HolisticHealing se bazeaza pe principiile terapiei CranioSacrale, insa uneori aleg sa potentez efectele acesteia cu ajutorul cunostintelor din toate terapiile complementare pe care le-am studiat, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Faptul ca am terminat medicina ma ajuta pentru ca stiu cum functioneaza ambele sisteme, atat cel alopat cat si cel complementar, ceea ce inseamna ca imi dau seama de limitarile si punctele forte ale acestor doua, stiind sa indrum pacientul in functie de nevoile sale.

Pasiunile mele implica mersul in natura cu tot ceea ce inseamna aceasta, practic Kyudo (arta japoneza a trasului cu arcul) si imi place sa descopar noi si noi perspective de a vedea lumea si tot ceea ce o inconjoara prin cartile scrise de marii maestri spirituali.

Cu fiecare pacient si cu fiecare experienta de viata imi dau seama cat de multe avem de invatat si cat de complecsi si nemarginiti suntem ca fiinte.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter