Dr. Florin Dan Barzoi
Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ioana
Ioana
4 ani si 11 luni
Dr Barzoi este un medic si un om de o calitate deosebita. Datorita interventiei prompte, a daruirii si pregatirii de exceptie mama mea este astazi in viata si poate sa mearga, are ambele picioare. Multumiri dumnului doctor Florin Dan Barzoi si domnului doctor Claudiu Vasile, au facut minuni in noaptea dintre ani. Ma bup***a din tot sufletul sa vad ca intr-un spital din Romania exista astfel de medici.
faida mihai cristian
faida mihai cristian
5 ani si 1 luni
un medic extraordinar care,dupa ce m-a consultat,m-a laurit ca nu trebuie sa fiu operat.medicamentele prescrise si regimul de viata pe care mi l-a p***arat au condus la o ameliorare simtitoare a bolii.multumesc doctorului.
Simzianu Nicoleta
Simzianu Nicoleta
5 ani si 3 luni
...cu ceva timp in urma am ajuns cu mama mea la "marele" INSTITUT C.C. ILIESCU - cardiologie cardiovasculara- Cum am fost tratata acolo ? UMILINTA e la ea acasa . Am solicitat un scaun rulant pentru mama ...mi s.a raspuns "SA FIE SANATOASA , SA MEARGA IN MAINI " . Am ajuns acolo disperate dar cu speranta ca am ajuns pe maini bune ...dar mama mea a fost trimisa acasa cu propunere amputare ambele picioare . Dl. doctor Claudiu Vasile impreuna cu Barzoi Dan Florin "s-au ocupat" de starea mamei mele . Si-au batut joc.. Nu am cerut nimanui mila ...am vrut doar sa-si faca datoria de medic . Au trimis-o acasa cu VASAPROSTAN , perfuzii care se facu NUMAI in prezenta unui medic ...si n-ar asta problema , dar i s-a spus sa faca 120 de filoe in 30 de zile . ASTA ESTE CRIMA !!! VASAPROSTAN se face MAXIM 5 zile pe luna . Tratamentul dureaza 8 luni , in nici un caz 30 zile . Domnilor .... S-A PUTUT ! Mama mea nu merge in maini si are ambele picioare si cu ajutorul lui Dumnezeu se reface complet . Doctor Claudiu Vasile , Doctor Barzoi Dan Florin RUSINE pentru ceea ce faceti . Sunteti o RUSINE pentru medicina . Cu "respect" deosebit , fata doamnei cara ati trimis-o acasa sa astepte moartea ...in maini .
cristian
cristian
6 ani si 4 luni
Dr. Barzoi e un gentleman. Asa se comporta si asa este. Este si un excelent operator, unul din cei mai buni chirurgi din Spitalul Fundeni. N-o sa-l vedeti cu ochii spre buzunarul dvs. (ca pacienti), ci spre gasirea solutiei problemei medicale pe care-o are de rezolvat. Un medic sobru si echilibrat, cu o morala nemteasca (si nu romaneasca). O surpriza extrem de placuta, in aceste timpuri... Am fost pacientul lui si rezultatele au fost excelente. Merita increderea si respectul nostru !
elena
elena
8 ani si 1 luni
Un adevarat medic. Un adevarat profesionist. Poate ca este singurul de pe acea sectie condusa cu mandrie de si incompetenta de DR. PACESCU SI DR. MAZEM.

Spune-ti parerea despre Dr. Florin Dan Barzoi


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna

Dr. Florin Dan Barzoi

Medic specialist in Chirurgie cardiovasculara
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update