Coronavirus Update

Dr. Emilia Tabacu
Medic specialist in Pneumologie
Medic la Sectia clinica pneumologie VIII (Institutul MARIUS NASTA)
Adresa: Str. Serban Voda nr. 289
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
VASILE STANCU
VASILE STANCU
5 ani si 9 luni
FOARTE EXCELENT SI FOARE COMUNICATIVA.
Danut
Danut
5 ani si 10 luni
Eu din cauza acestui medic traiesc si azi si am o familie fericita!!!Am fost tratat de Doamna Doctor Tabacu in anii 1997-1999..,am fost operat si apoi sub tratament un an de zile dupa operatie..Aveam 20 de ani atunci..,acum am 38 si de cate ori am ocazia o caut pe aceasta Doamna pt a-i multumi ca mi-a salvat viata!!! Pt mine e a doua Mama!!!
anonim
anonim
6 ani si 4 luni
De curind am fost la d-na doctor. Intradevar d-na doctor are unele esiri necontrolate si te trateaza ca si cum iai cere un favor pe gratis si ca daca stai la usa dansei stai de placere. in ce a ce priveste pregatirea dansei medical .... nu stiu dar mie nu mia dat sa fac ce trebuia ... eu vroiam un test de singe iar dinsa mia dat sa fac film (poza) ,, in cazul in care am TBC si am sa contaminez si alte persoane va fi doar vina dansei .Deore ce nu isi ia pacientii in serios si nu le da toate ex.care sunt de facut , ori cum am sa ma duc la alt spital pt investigatiile necesare ...
Busuioc Ioan
Busuioc Ioan
6 ani si 11 luni
Buna ziua. Inplinesc in curand saizeci si trei de ani si am B.P.O.C.cronic-sever.si dna. doctor Emilia Tabacu ma trateaza de aproximativ doi ani .Sunt farte multumit de felul in care sunt tratat atat medical cat si uman de catre dna. doctor . Pe de alta parte ,sunt foarte nemultumit de faptul ca sunt bolnav de o boala ce nu mai regreseaza si ea macar un pic, chiar daca dna. doctor ma trateaza bine si eu respect intocmai medicamentatia si sfaturile dumneaiei. Probabil ca din aceasta cauza ,cronicitatea bolii, sunt alti bolnavi nemultumiti (,,sunt suparati pe boala si dau vina pe doctor "). Eu ii multumesc foarte mult pentu ajutorul dat si ii urez la randul meu sanatate si numai bine . Cu stima si respect: Ioan Busuioc,pacient.
ramona
ramona
8 ani si 7 luni
Rusine, nu stie sa se comporte, tipa se isterizeaza, probabil fiind de parere ca pacientii stau la usa de placere, sa asiste la ifosele dnei dr. [...] iar profesional ... ce sa spun,face 1001 investigatii inutile pt a formula un dg, deci gandire clinica= 0 E de evitat ! - comentariu moderat de Admin
Alex
Alex
8 ani si 7 luni
Pe mine Dna Doctor m-a salvat de la operatie... este o super profesionista mai rar oameni asa..... Am fost tratat cum nu se putea mai bine.
bolnav_umilit_de_doctor
bolnav_umilit_de_doc
tor

10 ani si 13 zile
Ma vad nevoit sa informez pe cei ce poate vor cauta, ca si mine, un doctor bun. In opinia mea cadrul medical Emilia Tabacu este personificarea conceptului de "medic comunist" - infatuat, cu atitudine inumana - exemplu de "ASA NU" ! Nota bene si informati-va inainte de a fi pusi pe drumuri si a pierde timpul pe la usile inaccesibilului cadru medical. Nu inteleg de ce cand primeste vizita unui bolnav il trateaza ca si cum OMUL AFLAT IN SUFERINTA ii cere un favor - fals ! Cadrului medical in discutie i se cere sa isi faca treaba pentru care este platit. Corectati-ma dac gresesc cu ceva.
Anonim
Anonim
9 ani si 6 luni
Bun profesionist, devotat profesiei si pacientilor sai.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Emilia Tabacu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna

Dr. Emilia Tabacu

Medic specialist in Pneumologie
Medic la Sectia clinica pneumologie VIII (Institutul MARIUS NASTA)
Adresa: Str. Serban Voda nr. 289

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter