Dr. Emanuel Stoica
Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021 317.52.21
vezi CV-ul medicului

14 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Visinoiu Mihaela
Visinoiu Mihaela
5 ani si 5 zile
Un doctor Extraordinar si un OM minunat, cu o atentie deosebita fata de pacient si un respect greu de gasit in zilele de astazi. Va multumesc d-le doctor
Anca Petre
Anca Petre
5 ani si 19 zile
Un doctor de exceptie, care se comporta civilizat si cu multa empatie fata de pacienti! Un doctor caruia poti sa-i adresezi orice intrebare legata de boala respectiva si vei primi un raspuns competent. Este in primul rand OM si apoi MEDIC. Mii de multumiri si RESPECTUL cuvenit fata de acest medic si OM deosebit!
Anca Petre
Anca Petre
5 ani si 17 zile
Un medic deosebit, nota 10 pentru profesionalism si pentru empatia fata de pacienti! Deosebit din toate punctele de vedere. Respectul si multumirile noastre! Am dori din suflet ca toti medicii sa fie la fel ca dansul.
Madalina
Madalina
5 ani si 12 luni
Am apelat la dansul in urma cu mai multi ani, am fost multumita de dansul, insa recent am avut parte de o experienta neplacuta (datorata administratiei clinicii). Mi-am facut programare la domnul doctor, insa am fost foarte dezamagita de serviciile Cardioclinic. La ora cand eram prograp***a, mi s-a spus ca mai sunt inaintea mea alti 4 pacienti si ca trebuie sa mai astept inca cel putin o ora. Este o lipsa de respect fata de pacienti si neseriozitate din partea clinicii sa nu anunte in prealabil pacientul in situatia in care programarea sa este decalata cu o ora. Eram prograp***a seara tarziu, inteleg ca dansul este solicitat, dar nu este un motiv ca pacientii sa fie pusi pe drumuri, in situatia de a astepta si de a nu li se spune cand vor intra la consultatie. In schimb. pacientilor li se cere cu o zi inainte sa isi confirme programarile, insa daca medicii nu ii pot primi la ora fixata, nimeni nu se deranjeaza sa ii anunte.
CRETAN FLOREA
CRETAN FLOREA
6 ani si 1 luni
Un dr.extraordinar, mii de multumiri.
slemco minodora
slemco minodora
6 ani si 5 luni
Am avut norocul sa fiu diagnosticata in 2007 de acest eminent doctor si de atunci am mers numai pe recomandarile dumnealui.Doresc sa-l mai contactez.Cu aceasta ocazie mii de multumiri si aprecieri.
Mocanu Georgeta Vichi
Mocanu Georgeta
Vichi

6 ani si 5 luni
Un medic exceptional, un foarte bun profesionist. Am fost pacienta dansului si am numai cuvinte de lauda. Jos palaria in fata acestui medic.
Marcosanu Elena
Marcosanu Elena
6 ani si 7 luni
Un medic de exceptie caruia ii datorez viata sotului meu, ajuns la urgente sambata noaptea, pe 11 iulie, cu infarct.Nu accepta absolut nimic ca recunostinta ptr. un act medical deja efectuat, ceea ce nu e normal.Pe aceasta cale ii adresez mii de multumiri, tot respectul si stima mea!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Emanuel Stoica


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

14 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Emanuel Stoica

Medic specialist in Cardiologie
Medic la Institutul de boli cardiovasculare prof. dr. C. C. ILIESCU (in cadrul Spitalului FUNDENI)
Adresa: Sos.Fundeni 258

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Coronavirus Update