Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Utilizator21612977470
2 ani si 3 luni

Fugiti de ''''doamna doctor''''. tipa la copil se purta urat, total dezintereasata, nu voia sa consulte sa se uite in gat, era foarte suparata, probabil pentru ca ii vorbeam frumos si dansa nu. daca nu va pretuiti sanatatea, nervii, timpul si banii puteti sa incercati dar un medic care nu stie sa aiba tact si sa fie om greu poate fi numit ''''doctor''''. dezamagire totala.

Roxana Dima
7 ani si 7 luni

E pomul laudat: m-am dus la dumneaei cu mari speranțe (dupa ce am citit recomandarile bune de aici), insa, am dat de un doctor total dezinteresat: in 11 zile de internare m-a consultat o singura data!
am ramas cu un gust extrem de amar... noroc ca m-am externat și am gasit alt doctor, de o mie de ori mai competent, alaturi de care am reușit sa rezolv problema vocii.

cristina volf
9 ani si 2 luni

Un om si un doctor extraordinar. o placere sa fii in preajma domniei sale.

MOCANU ELENA
11 ani si 2 luni

Dna doctor este un medic si o persoana deosebita.

mocanu elena BUZAU
12 ani si 2 luni

Vreau sa ma alatur si eu celor ce va multumesc pentru serviciile medicale deosebite pe care le faceti pacientilor dumneavoastra.am fost la dumneavoastra in urma cu aproape doua luni.in urma unei operatii pe care am facut-o la un alt spital,ramasesem fara voce.acum vorbesc destul de bine si in urma tratamentului pe care il urmez , sper ca ma voi simti si mai bine.m-am simtit in preajma dumneavoastra intr-o siguranta totala si mi-ati redat speranta ca voi putea vorbi sau ,de ce nu , canta.sunteti un om deosebit de un profesionalism de inalt grad.cum imi vorbea cineva despre dumneavoastra""ma,nu e medic,e dumnezeu"

SOMAI MARIANA
14 ani si 1 luni

Doamna doctor,doresc sa va multumesc din inima pentru felul in care m-ati tratat!am venit la dvs. fara relatii,fara voce, dar m-ati consultat si mi-ati oferit cele mai bune sfaturi;in final m-ati operat fara sa-mi conditionati in vreun fel actul medical.totul s-a intamplat in nov.2007 dar imi aduc mereu aminte de profesionalismul dvs.si,cu toate ca nu sunt o vedeta sau o persoana cunoscuta,imi doresc sa va mai multumesc inca o data!multa sanatate!

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter