Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Rozalia
1 ani si 25 zile

Un medic cum rar mai gasesti!

mariana m.
7 ani si 2 luni

Minunat medic! amabila,placuta,rabdatoare,dispusa sa asculte bolnavul,foarte bun profesionist.m-am dus cu psihicul la pamant,pe langa fricile ce ma bantuiau si am plecat alt om.va multumesc!

Veni
7 ani si 8 luni

M-am operat in iunie 2015, la d-na dr. elena anghel de sinuzita, deviatie de sept, rinita si inca ceva. acum sunt foarte bine datorita interventiei chirurgicale. doamna doctor este foarte aglomerata la spital, in cazul in care asteptati acolo, spuneti rezidentelor pe cine cautati si in ce problema. recomand cu incredere!

Mihai Daria
7 ani si 10 luni

Ma cheama daria si sunt un copil care acum poate sa stea fara otita.ii multumesc doctoritei anghel. are o mana indemanatica.

Sanducu Madalina
7 ani si 10 luni

Sotul meu a fost operat de curand de mastoidita. multumim doamnei doctor anghel pentru pentru interesul pe care si l-a dat, pentru comportarea placuta fata de pacienti si pentru profesionalismul de care a dat dovada. bunul dumnezeu sa va lumineze si sa va ajute in tot ceea ce faceti!

mirela florentina
8 ani si 1 luni

Pot spune ca este un medic extraordinar..un om extraordinar..doamna doctor anghel m-a operat de rinita cronica sinuzita si deviatie de sept..pot spune ca sunt un om nou datorita dansei si pe aceasta cale ii multumesc din suflet si sa-i dea dumnezeu multa sanatate si putere de munca!! avem nevoie de medici ca dumneavoastra!

miruna
9 ani si 2 luni

Atatea laude la adresa d-nei dr chiar nu o caracterizeaza.eu de exemplu am stat patru ore in fata cabinetului dumneaei si ea s-a facut ca nu ma vede.ce caracter are?
ce o caracterizeaza?unde ii este profesonalismul?rusine d-na doctor,mi-ati lasat un gust amar........

sarbu steluta
9 ani si 4 luni

Am o parere foarte buna de doamna doctor este o draguta anul trecut in octombrie am fost operata de deviatie de sept si polip dupa ce am folosit 10 ani sprei bixtonim xylo .totul a fost bine dar de revelion am racit si de atunci am ramas cu nasu infundat si nu stiu cesa fac .va rog ajutatima un control la doamna doctor nu mai pot face din motive financiare si distanta ffff mare.

stan iancu
9 ani si 5 luni

Este in titan al orl . spun aces lucru fiinca am cunoscut so alti medici cu specialitate orl .

Andrei Gheorghisor
9 ani si 6 luni

Tatal meu a fost operat de mastoidita la spitalul panduri de catre dr.anghel, am cunoscut-o personal. este un doctor extraordinar, o femeie calda,amabila si cocheta. o recomand din toata inima

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter