Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 12 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dumitriu Niculina?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Chivu
1 ani si 4 luni

Dr.Dumitriu te trateaza in functie de spaga !!! Toti care o laudati sigur ati dat spaga la greu ! Spagara , indiferenta , obraznica cu parintii ...nu stie sa empatizeze cu pacientii si emite sa-ti zica lucruri importante. ( de ex in cazul copilului meu a uitat sa precizeze ca in caz de criza adrenala este nevoie de marirea dozelor si de injectie in caz de voma). Apoi spune cu nesimtire ca a spus dar nu am auzit eu...asta dupa ce ii reprosez eu ca am aflat de pe google. Evitati acesta spagara rece si aroganta !!!

mihaela delcescu
9 ani si 6 luni

De la prima consultatie mi-am dat seama ca este o doctora excelenta..a reusit sa puna un diagnostic corect doar uitandu-se la copilul meu. Dupa 2 luni de tratament s-au vazut imbunatatiri semnificative. O recomand si altor parinti ai caror copii au nevoie de ajutor! Va multumim, doamna doctor!

Maria Dascalu
9 ani si 6 luni

Un medic exceptional care si-a dat tot interesul pentru mine si copilul meu.Datorita dumneai am aflat diagnosticul corect al ficei mele Andreea Valentina. Tot multumita dumneai am reusit sa gasim clinica din Germania unde a fost tratata fiica mea.De fiecare data cand am avut nevoie de o explicatie mi-a raspuns.Chiar si atunci cand eram cu copilul la tratament la clinica din Germania s-a interesat de starea ei, de cum decurge tratamentul si m-a ajutat cu lamuriri asupra lucrurilor care nu le intelegeam. Medicii din Germania au fost extrem de incantati de supravegherea de care a avut parte in Romania sustinand ca a fost supravegheata de un adevarat profesionist. O recomand cu toata increderea oricui are nevoie de un OM si un PROFESIONIST!Putini medici din Romania lucreaza si se comporta asa cum o face Dna Dumitriu Niculina

Cristina
9 ani si 6 luni

Profesionalism exemplar, dedicata profesiei, trateaza copii cu maxima atentie, dragoste si competenta.

Agavriloaei Damira
9 ani si 6 luni

un medic profesionist, cu reale capacitati de comunicare si al carui tratament s-a dovedit eficient

Corina Andrei
9 ani si 6 luni

Un medic excelent,care da dovada de un inalt grad de profesionalism,capabil sa iti ofere increderea ca odata ce urmezi recomandarile medicale,lucrurile vor decurge in directia cea buna. Exprimarea clara si capacitatea de a se face bine inteleasa,explicand in detaliu ce inseamna afectiunea de care suferi si ce presupune tratamentul,sunt de asemenea calitati pentru care recomand cu incredere.

Ralu15
9 ani si 6 luni

in calitate de pacient, ma declar foarte multumita. Lucreaza foarte bine cu copiii si le vorbeste calm si cu duiosie. Chiar daca sunt speriati de ideea de a merge la medic (cum sunt de altfel toti copii), doamna doctor ii linisteste si le da incredere in ei. Cand am avut o nelamurire in legatura cu problema mea de sanatate, dumneaei, pe langa faptul ca mi-a explicat ce nu intelegeam eu, mi-a dat si metode prin care puteam rezolva acasta neplacaere. O apreciez foarte mult, caci, daca nu ar fi fost dumneaei, nu stiu ce se intampla cu mine! :)

Cohal Delia
9 ani si 6 luni

Sunt pacienta doamnei doctor de 3 ani, si pot sa va spun ca este un medic extraordinar atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste relatia cu copiii. Copilul meu, Razvan, este diagnosticat pe langa afectiunile endocrinologice si cu ADHD, fiind foarte agitat, curios etc., dar datorita intelegerii de care da dovada doamna doctor la fiecare consultatie lunara, el vine cu mare bucurie de fiecare data. Ii multumesc doamnei doctor, caci datorita dansei Razvan este astazi bine si cu 15 cm mai inalt!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0214604260, (centrala), 0214603124 (director), 0214603026

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter