Coronavirus Update

Dr. Dumitriu Niculina
Medic specialist in Ecografie (generala) Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.461.08.30

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
mihaela delcescu
mihaela delcescu
7 ani si 12 zile
De la prima consultatie mi-am dat seama ca este o doctora excelenta..a reusit sa puna un diagnostic corect doar uitandu-se la copilul meu. Dupa 2 luni de tratament s-au vazut imbunatatiri semnificative. O recomand si altor parinti ai caror copii au nevoie de ajutor! Va multumim, doamna doctor!
Maria Dascalu
Maria Dascalu
7 ani si 7 zile
Un medic exceptional care si-a dat tot interesul pentru mine si copilul meu.Datorita dumneai am aflat diagnosticul corect al ficei mele Andreea Valentina. Tot multumita dumneai am reusit sa gasim clinica din Germania unde a fost tratata fiica mea.De fiecare data cand am avut nevoie de o explicatie mi-a raspuns.Chiar si atunci cand eram cu copilul la tratament la clinica din Germania s-a interesat de starea ei, de cum decurge tratamentul si m-a ajutat cu lamuriri asupra lucrurilor care nu le intelegeam. Medicii din Germania au fost extrem de incantati de supravegherea de care a avut parte in Romania sustinand ca a fost supravegheata de un adevarat profesionist. O recomand cu toata increderea oricui are nevoie de un OM si un PROFESIONIST!Putini medici din Romania lucreaza si se comporta asa cum o face Dna Dumitriu Niculina
Cristina
Cristina
7 ani si 7 zile
Profesionalism exemplar, dedicata profesiei, trateaza copii cu maxima atentie, dragoste si competenta.
Agavriloaei Damira
Agavriloaei Damira
7 ani si 7 zile
un medic profesionist, cu reale capacitati de comunicare si al carui tratament s-a dovedit eficient
Corina Andrei
Corina Andrei
7 ani si 6 zile
Un medic excelent,care da dovada de un inalt grad de profesionalism,capabil sa iti ofere increderea ca odata ce urmezi recomandarile medicale,lucrurile vor decurge in directia cea buna. Exprimarea clara si capacitatea de a se face bine inteleasa,explicand in detaliu ce inseamna afectiunea de care suferi si ce presupune tratamentul,sunt de asemenea calitati pentru care recomand cu incredere.
Ralu15
Ralu15
7 ani si 6 zile
in calitate de pacient, ma declar foarte multumita. Lucreaza foarte bine cu copiii si le vorbeste calm si cu duiosie. Chiar daca sunt speriati de ideea de a merge la medic (cum sunt de altfel toti copii), doamna doctor ii linisteste si le da incredere in ei. Cand am avut o nelamurire in legatura cu problema mea de sanatate, dumneaei, pe langa faptul ca mi-a explicat ce nu intelegeam eu, mi-a dat si metode prin care puteam rezolva acasta neplacaere. O apreciez foarte mult, caci, daca nu ar fi fost dumneaei, nu stiu ce se intampla cu mine! :)
Cohal Delia
Cohal Delia
7 ani si 4 zile
Sunt pacienta doamnei doctor de 3 ani, si pot sa va spun ca este un medic extraordinar atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste relatia cu copiii. Copilul meu, Razvan, este diagnosticat pe langa afectiunile endocrinologice si cu ADHD, fiind foarte agitat, curios etc., dar datorita intelegerii de care da dovada doamna doctor la fiecare consultatie lunara, el vine cu mare bucurie de fiecare data. Ii multumesc doamnei doctor, caci datorita dansei Razvan este astazi bine si cu 15 cm mai inalt!
Camelia
Camelia
7 ani si 7 zile
Medic cu o pregatire profesionala de exceptie; foarte riguroasa profesional; dedicata profesiei , rezolva cazuistica de gravitate extrema; OM de probitate morala si profesionala exemplare!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Dumitriu Niculina


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Dumitriu Niculina

Medic specialist in Ecografie (generala) Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii MARIA SKLODOWSKA CURIE
Adresa: Bd. Constantin Brancoveanu nr. 20

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter