Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Utilizator21533213713
4 ani si 8 luni

In 2009 m-am operat la dansul laparoscopic pt ruptura de ligamente incrucisate. si-a facut treaba perfect, genunchiul s-a recuperat foarte bine. singurul minus ar fi ca are un program f aglomerat si te poate programa la operatie peste cateva saptamani. insa e de inteles, din moment ce toata lumea se inghesuie la el.

lusu
7 ani si 1 luni

Domnul doctor filipescu efectuiaza si operatii de catilaj la ghenunchi? am lipsa cartilaj 8 mm si tot ma chinui de 8 ani cu sulfat de glucozamina , condroitin pt refacerea cartilajului asta dupa operatia ratata a domnului codorean de la militar! credeti ca ma poate ajuta? multumesc

Cristi
7 ani si 2 luni

Dr. filipescu este cel mai bun doctor ortoped, spun asta pt ca am fost operat de dansul , la 19 ani mi am rupt ligamentele incrusisate si meniscul, am crezut ca nu o sa mai joc fotbal , insa domnul dr. filipescu m a operat si totul a iesit perfect , acum am 30 de ani si ma simt super, genunchiul se comporta extraordinar de bine. multumesc dr. filipescu doru !!!

Constantin Vlad
7 ani si 4 luni

O excelenta in materie. mai mult, cei 2 invatacei ai lui sunt top 5 pe bucuresti si pe tara. dr. diaconescu si dr. petrec. asta inseamna sa fi bun, sa inveti si sa lasi in urma ta top 5 in materie. tot respectul.

Beatrice Codreanu
8 ani si 2 luni

Este nevoie sa recomanzi un medic exceptional?

Victor
8 ani si 11 luni

Este cel mai bun medic ortoped de la noi, il recomand cu incredere!

Ss88
9 ani si 7 zile

Praf, nu il recomand la nimeni , dupa 2 sapt de stat in gips , si consultul la alt medic , e cu totul si cu totul alt diagnostic . mai are si tupeu sa te cheme la clinica particulara pt concediul medical , ca la spitalul pantelimon dureaza prea mult procedura , ca nu are cine .[...] comentariu editat de admin.

ANGHEL
9 ani si 1 luni

Rusine domnule doctor pentru felul in care va tratati pacientii dupa operatie...nu exista niciun fel de inters in a urmari stadiul pacientului, suntem lasati sa asteptam la cozi infernale, nu tine legatura cu pacientii deloc! efectiv se combate in afirmatii! am trecut printr-o operatie de ruptura de menisc si dupa 1 luna de zile durerea a reaparut! nu recomand acest doctor nimanui!

BOTEZmircea
9 ani si 2 luni

Renumele ii este stirbit doar de tarifele pe care le practica.pacat

Daniela
10 ani si 23 zile

Este un profesionist desavarsit, aproape ca are valoare de brand in supraspecilaizarea d-lui, atrage prin umorul rafinat si inspira incredere!!tot respectul!

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter