Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 4 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Denisa Hodarnescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Ramona
7 ani si 2 luni

Am ajuns la dansa dintr-o intamplare. Nu pot sa spun ca sunt nemultumita, insa partea cu programarea ma lasa rece. Data trecuta cand am fost la ea (fara programare, doamnele de la fisier mintind ca nu exista acest concept la Parhon), dansa mi-a dat nr ei de tel pentru a vorbi cu ea si a ma programa data viitoare cand vin la control. Am sunat-o si cand i-am zis ca vreau sa ma programeze, mi-a zis ca pur si simplu sa vin intr-o zi, cand vreau eu. Cand am intrebat la ce ora si daca imi face programare, mi-a zis sa vin "pe la 10-11, ca de dimineata este prea aglomerat". Practic mi-a dat doar un hint, sa vin mai tarziu dar programare propriu-zisa nu face, sau cel putin nu pentru mine. Poate doar pentru cei pe care ii cunoaste foarte bine ?

Diana
8 ani si 5 luni

Cate laudee! Eu am fost la dansa din cauza hiperhidrozei si hirsutismului in principal si am ramas profund DEZAMAGITA! La mine e foarte vizibil faptul ca transpir ca un cal si arat ca o maimuta si dansa m-a dat practic afara din cabinet in maxim 2 minute, mi-a zis ca transpiratia e pe fond de stres, si ca nu e par pe corp, e puf! Incredibil! Nu am crezut ca un doctor poate trata un pacient cu atata indiferenta. Nu a avut nici un interes sa ma ajute. M-a rezolvat cu calciu, si sanatate.

VALENTINA
8 ani si 5 luni

Foarte bun medic , cu experienta si un om deosebit. Mergeti cu toata increderea la dansa. Tel:02131172041 interior 149. Va raspunde centrala spitalului,formati la indicatiile date interiorul si d-na doctor face programarea.

Sabina
8 ani si 5 luni

Dna Dr. Hodarnescu este un om EXCEPTIONAL,un bun profesionist cu vasta experienta,rabdator si un bun ascultator. O ADEVARATA DOAMNA,un medic cum mai rar gasesti, care te alina atunci cand ai nevoie si noi pacientii avem nevoie si de alinare pe langa medicatie. Recomand cu toata responsabilitatea acest medic de mare incredere. "HAINELE TE FAC DOMN,SUFLETUL TE FACE OM"- i se potriveste foarte bine dnei doctor Hodarnescu.

Locatie medic

Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213172041

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter