Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 10 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Daniel Grigorie?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Ralu
8 ani si 3 luni

Domnul profesor mi-a dat primul diagnostic corect pentru problema mea dintre toti medicii pe care i-am vizitat si starea mea a inceput sa se amelioreze treptat. Iar profesionalismul lui m-a ajutat sa-mi recapat increderea in mine! Nota 11!

Eliza
8 ani si 9 luni

Nu recomand !Nu am tinut cont de parerile pacientilor de pe internet si totusi m-am dus la Dl Grigorie. Insa pot sa confirm ca dansul are o problema [...] Eu una m-am speriat si nu as avea curajul sa mai intru inca o data in cabinetul dansului. Mai avea putin si ma lua la bataie daca mai puneam o intrebare in plus. Imi spunea sa tac de fiecare data cand incercam sa-i spun ce problema am...E inadmisibil !!! comentariu moderat de admin

Un cetatean
9 ani si 6 luni

Sunt perfect de acord cu Nicoleta : "O fi dr. Grigorie bun ca medic dar ce pacat ca nu stie cum sa se poarte cu pacientii; daca ar fi la o clinica particulara ar pierde f.f. multi pacienti... Dr. Grigorie trebuie sa afle ca nu suntem sclavii dansului si ca inainte de a fi medic trebuie sa fii om." Mai am de facut urmatoarea observatie : un doctor este in slujba pacientilor sai si nu invers !!! iar aceasta meserie cere foarte mult tact si nu este obligatoriu sa o practice cei care nu au chemare... Si ar fi bine sa fim constienti cu toti ca nu ne nastem "sefi" si ca "nimeni nu este de neinlocuit"...

violeta
9 ani si 6 luni

Intr-adevar, pot sa confirm ca este f bun medic,pe prietena mea a diagnosticat-o din usa cabinetului si era disperata ca umbla de 1 an de zile prin spitale si nimeni nu stia ce boala are!

georgiana nitu
9 ani si 6 luni

datorita domnului dr grigorie sunt in viata in urma cu 8 ani am fost diagnosticata cu cancer pe atunci aveam doar 17 ani si ar fi trebuit in 2 ani sa fiu moarta dupa diagnosticul medicilor de la madiurg,nu aveam cancer dar aveam ceva destul de grav datorita dansului m-am vindecat mai important datorita faptului ca a stiut sa-si faca meseria cum trebui si nu a asteptat spaga si a stiut cum sa vb cu mine si sa ma faca sa inteleg ca daca am rabdare si fac tratamentul cum i-mi spune dansul va fi achei si asa a fost sa-i dea d-zeu sanatate

Dana
9 ani si 6 luni

Este un medic extraordinar, poate singurul care ar putea sa restaureze scoala de endocrinologie romaneasca! E un geniu si cu geniile nu se lucreaza usor dar merita! E briliant!

nicoleta
9 ani si 6 luni

O fi dr. Grigorie bun ca medic dar ce pacat ca nu stie cum sa se poarte cu pacientii; daca ar fi la clinica patriculara ar pirde f.f. multi pacienti si asa au renuntat multe persoane la serviciile dr. Grigorie trebuie sa afle ca nu suntem sclavii dansului si ca inainte de afi medic trebuie sa fii om.

vycky_p
9 ani si 6 luni

am citit comentariile la adresa dr.grigorie de la inst.parhon...oare d-lui nu le citeste? pacat.....eu il cunosc de acum ....multi ani.este f.bun ca medic,adica nu bun sufleteste ci bun profesional,dar cred ca in comportamantul sau arata nemultumirea pentru conditiile din sistemul sanitar din toate punctele de vedere.Gresit ca -si arata aceasta nemultumire fata de pacienti care nu sunt in masura sa faca nimic. Draga d-le doctor te rog sa citesti randurile pe care le adreseaza pacinetii, nu pot avea decat consecinte constructive. Nu se gasesc pe toate drumurile oameni capabili , DESTEPTI,asa cum este acest medic, caruia nu-i doresc decat succes si cat mai multe necunoscute rezolvate.

Locatie medic

Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213172041

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter