Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 25 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dan Noveanu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

emilia nicolescu
8 ani si 8 luni

Am fost operata de dr.Dan Noveanu in anul 2004 pentru monturi, facandu-mi operatia in aceeasi zi la ambele picioare . Ii multumesc in gand pentru reusita operatiei, pentru ca eu pot merge normal, si penru ca ma pot incalta cu orice pantof doresc . Nu mi-a cerut bani. Iti multumesc, domnule doctor Dan Noveanu !

manea vasilica
8 ani si 9 luni

Dr. Noveanu e cel mai nesimtit om pe care l-am vzut in viata mea .Iti cere bani fara nici o jena,daca nu-i multumit te externeaza imediat. Pt .o fractura la bratul drept mi-a cerut 400 euro n -am avut atata si i-am dat 10 milioane,dar mi i-a aruncat inapoi, mi-a spus ca fac misto de el, ca-l confund cu femeia de serviciu , si dupa ce am mai platit 16oo.ooo analize ,6oo ooo radiografia am stat internata 3 ore pt. ca venisem pt. operatie dar daca nu am venit cu 400 de euro mi-a facut externarea imediat si mi- a spus ca tinem legatura . Acum astept sa treaca luna sa -mi iau alta trimitere catre alt medic.

munteanu paul
9 ani si 8 luni

e greu sa vb de ce am patit,,am peste 30 de operati acest doctor de se poate numi asa,,ma nenerocit ,am avut o fractura de sold,mi-a sarit capul femural din cotil in urma unui accident rutier,,dupa prima operatie la doua zile sa infectat sa inrosit operatia si curgea puroi f mult,,de aici a inceput calvarul,dar cerea bani intruna din disperare am dat am facut si cele mai scumpe antibiotice,,pe bani mei,,spitalul nu avea asa ceva,,e vb de tienam si vancomicin,,sunt f scumpe,,dar degeaba,operatiile au decurs saptamanal,mai excat in fiecare vineri ma opera,am stat noua luni internat ma cunostea tot personalul,cunosc toti doctori de pe timpul ala,asta seintampla in 1997,pe 17 iunie,,sunt f multe de spus,mi-a pus si trei proteze de sold pe infectie,care binenteles mi le scotea [...] - comentariu moderat de Admin

Cosmina Guta-Siegel
9 ani si 8 luni

Am fost operata in 2009 de chist sebaceu, o operatie destul de usoara. Locuiesc in Statele Unite, unde cativa doctori au incercat sa ma diagnostigheze si nu au fost in stare sa o faca fara un RMN.D-nul doctor Noveanu, nu a ezitat sa ma opereze dupa o simpla radiografie, care i-a dovedit ca nu este nevoie de un RMN. Operatia a decurs bine, durerile de la tbie au disparut,iar doctorul are un umor pe care trebuie sa il intelegi dovedind un pic de inteligenta. Il recomand din suflet.

Marian
9 ani si 11 luni

Acest magnific doctor cere bani pe fata pentru a te opera, apoi dupa operatie te trateaza cu dosul, scuzati limbajul. Nu ofera niciun fel de explicatie privind evolutia operatiei si recuperari postoperatorii. Nu recomand acest "doctor". Multumesc.

corina
9 ani si 11 luni

dl doctor Dan Noveanu o fi fost un bun profesionist, dar acum nu stie sa faca altceva decit sa ceara bani si sa nu faca nimic isi bate joc de pacienti nu ii respecta, dupa operatie n se mai uita la pacientii care au probleme si ca sa-i faca sa renunte le face orice procedura pe viu sa nu mai vina la el Feriti-va de acest medic

Dinca George
9 ani si 11 luni

Un medic de care trebuie sa va feriti, cere bani si trateaza pacientii cu o indiferenta maxima. Nu ofera nici un fel de explicatie, la orice intrebare incepe sa tipe si se comporta oribil cu pacientii. Dupa operatie foarte greu face vizite sa vada starea pacientului... RUSINE CA EXISTA ASTFEL DE MEDICI!!

stoica anca maria
9 ani si 11 luni

este cel mai bun medic din foisorul de foc. Am fost operata de el,nu mi-a cerut nici un ban.As dori pe aceasta cale sa ii trimit multumirile mele; macar sa fie toti medicii profesionisti ca el.Mergeti cu toata increderea la dansul este cel mai bun.

Locatie medic

Spitalul clinic de ortopedie-traumatologie si TBC osteoarticular - FOISOR
Adresa: Bd. Ferdinand nr. 35
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212520057, interior 109

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter