Coronavirus Update

Dr. Dan Laptoiu
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021 316.55.12

16 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Mihaita
Mihaita
5 ani si 5 luni
Ii multumesc Domnului Doctor Dan Laptoiu deoarece el este cel care ma ajutat sa pot merge din nou normal .Am avut o tumora beninga pe osteoid , glezna dreapta de care nu stiam. Cu ajutorul Domnului doctor miam extraso si acum pot sa merg din nou si sa dorm noaptea fara ca sa iau analgezice(inainte sa aflu ca am tumora in fiecare seara luam cate 2 pastile de : paracetamol,ibruprofen si alte analgezice) . Mii de multumiri Domnului Doctor DAN LAPTOIU. RECOMAND CU MARE PLACERE!!
florin cristian
florin cristian
5 ani si 9 luni
multumesc domnului doctor, datorita dumnealui traiesc si pot merge.
Razvan
Razvan
5 ani si 9 luni
Operatia de ligamente efectuata artroscopic a fost o etapa dificila din viata mea. Am reusit, sfatuit cu calm de acest medic. Am reluat activitatea sportiva si tin legatura in continuare cu doctorul. Multumesc.
Hasan gheorghe
Hasan gheorghe
6 ani si 2 luni
Daca calea lacteie ne este daruita de Dumnezeu tot pe aceiasi cale Dan laptoiu daruieste cu mina sanatate si cu harul lui inascut speranta o reinvie
Constantin
Constantin
6 ani si 9 luni
Prietena mea a fost operata de acest "medic". Operatia a facut-o acum un an si jumatate. Vreau sa va spun ca la ora actuala are mari probleme. Din cauza proceduri necorespunzatoare si nedrenarii locului operat are mari complicatii. Acum merge in carje. Cand a ajuns la acest "medic" merge pe picioarele ei. Auzi bai domnule medicule, daca nu esti in stare sa faci o interventie chirurgiacala du-te si creste porci. Ca sa fii medic chirurg trebuie sa ai iubire pentru oameni. Sa ii faci sanatosi, nu sa ii nenorocesti pe viata. Daca tu ai merge in carje, si ai munci in carje ai fi fericit? Lasa-te de meserie. Nu e de tine. Oamenii nu sunt porci. Tu treci la porci. Macelarii nu lucreaza cu oamnii, lucreaza cu porcii. Rusine sa-ti fie, si sa te bata Dumnezeu pana la al noulea neam pentru ca ai nenorocit un om. Un om care ti-a dat bani. Nu ca sa il nenorocesti. Rusine!
vasile
vasile
7 ani si 10 luni
Neprofesionist. Nu respecta procedurile elementare ale actului chirurgical. Genul de doctor "merge si asa". Mie mi-a stabilit diagnosticul dupa operatie. Infirmat ulterior. Paziti-va de el.
Sandu
Sandu
7 ani si 11 luni
Imfatuat si mincinos. Mi-a gresit operatia. Si din ce am vazut la usa lui, nu sunt singurul. Repar ce-a stricat el la alti doctori.
Manuela Spiridon
Manuela Spiridon
7 ani si 11 luni
Un doctor foarte bun, un profesionest..un om extraordinar cum f rar intalnesti, multumesc ca existati si ca suntti roman!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Dan Laptoiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

16 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna

Dr. Dan Laptoiu

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter