Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 11 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dan Diaconescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Pacient umilit
2 luni si 16 zile

Parerile pacienților sunt bune in trecut. In prezent atitudinea lasa mult de dorit. Am venit prin sistemul clasic romanesc- recomandare. De jena medicului de familie cu care am o colaborare frumoasa am continuat sa fiu bataia de joc a acestui medic. Poate domnul doctor trebuie sa se autoevalueze. 1. Am fost chemat vineri pentru evaluare, la ora 10.00 la camera de garda. L-am sunat, mi-a spus ca o sa coboare in 20 minute. Stiind ca e in operații am rabdat cu stoicism, am sunat la ora 12.00, mi-a zis sa mai am rabdare.. La ora 16.30 cand am sunat plecase din spital la ora 14.30, s-a scuzat ca a uitat de mine. M-a chemat luni ora 8.30. Aceeași situație, m-a ținut prin urgența pana la ora 12.00 ca sa imi spuna ca imi trebuie CT cu substanta de contrast iar cand am toate actele "veniti cu ele in brațe". M am prezentat joi. Iar așteptat 3 ore dar nu aveam interpretarea tiparita deși aveam CD nu s-a uitat pe el. M-a chemat urmatoarea zi. MI-a spus ca necesita intervențiile chirurgicala dar nu mi-a explicat prea mult. Intebarile suplimentare sa le pun pe hartie și imi raspunde luni. Din cauza durerii am ripostat ca e departe ziua de luni cand am fost chemat pentru internare. Raspuns: Dumneavoastra ati venit la mine. Sunt in situația in care plang de durere si nu stiu ce sa fac daca sa continui cu acest medic. Este ora 3.00. a.m. Sper sa scap de durerile astea. Așteptand infernal pe holurile spitalului am mai cules niste opinii" 1. Este o practica frecventa de a uita de pacienți. Cel puțin 5 situații similare mie. 2. Grabit, nu ofera exolicatii. 3. Deși am intels ca exista CT in spital am foat trimis in privat sa imi fac investigația. DDomnule doctor, coborati si printre noi pacientiii, oameni de rand. Evaluati-va atitudinea si capacitatea de a acoperi programarile si obligatiile. Cunoasteti si dvs, durerile de rinichi sunt insuportabil de descris in cuvinte. Fiti mai uman, sau redeveniti uman. Multumesc.

Zma
7 luni si 9 zile

Nu recomand. Foarte imatur, nu explica cum trebuie. Medic tipic comunist in care cand incerci sa intelegi ce urmeaza sa patesti incepe sa se enerveze, mai sa te si ia la misto ca intrebi ce urmeaza sa ti se faca. Total neprofesionist si neserios. Nu mai vorbesc de faptul ca mi s-a spus ca anterior unei operatii sa trec pe la el sa verifice o chestie 1 min. Mi s-a zis ca nu ma va costa nimic EXPRES de catre el. Termin consultul, plec acasa si ma suna spitalul sa achit 175 pentru control. explic situatia si evident ca nu a existat o rezolvare. Poate a fost o experienta izolata la mine. Poate nu i-a placut fata mea sau probleam mea medicala. Mergeti si cunoasteti-l in persoana pe acest doctor si va veti face singuri o parere, buna sau rea.

Utilizator21550481788
3 ani si 7 luni

Acest om nu este doar medic....este un artist care sculpteaza in momentul in care opereaza. Tatal meu a trecut prin mainile dansului si vreau sa spun ca este un profesionist din toate punctele de vedere ! Este un exemplu pentru toti medicii din Romania ! Respect domnule doctor Dan Diaconescu !

Petrec Adriana
5 ani si 5 zile

Un om deosebit si din punct de vedere profesional si uman. Mama mea traieste datorita dumnealui. Sanatate maxima ii doresc si il recomand tuturor cu cea mai mare incredere

Navodaru Alina
5 ani si 25 zile

Este un doctor fff bun. Un OM cu suflet mare.

Banica Marilena
7 ani si 1 luni

Un medic si un chirurg extraordinar.....Vreau sa ii multumesc pentru ceia ce a facut pentru mine...

Vali
9 ani si 1 luni

Un adevarat profesionist,un om extraordinar, il recomand cu cea mai mare placere.

Neacsu Amalia
9 ani si 7 luni

..

Locatie medic

Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214106910

Specialitate

.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter