Coronavirus Update

Dr. Dan Cristian
Medic specialist in Endoscopie digestiva Gastroenterologie
Medic la Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic COLTEA
Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3
Judet: Bucuresti
Fax: 021.387.41.01
Alfa Medica SRL Adresa: Str.T.Vladimirescu,nr.8
Localitate: Oradea
Judet: BIHOR
09 Iunie 2016

9 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Laura13187151
Laura13187151
2 ani si 9 luni
Am fost la domnul doctor acum cateva luni, pentru ca ma simteam rau. A descoperit la endoscopie ca am helicobacter si am primit un tratament fara antibiotice (ceea ce pentru oricine cred ca e minunat, in special pentru mine, ca am un singur rinichi). Analizele mi-au iesit ok dupa aceea. E un medic atent la detalii, comunicativ, eficient. Recomand cu toata increderea!
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 8 luni
Gabriela. Am fost operata in decembrie 2017 -cancer endometrial. Un medic extraordinar!!!!!!! Cea mai buna alegere. Am avut incredere de la prima vedere. Ii multumesc din suflet.
catalin
catalin
5 ani si 4 luni
un medic exceptional. un profesionist desavarsit, cu o echipa pe masura.la 6 zile dupa ce m-a scos din morti, imi duceam copilul la scoala...
Voinea Longin
Voinea Longin
6 ani si 8 luni
Doctorul Dan Cristian m-a operat in 2011 de ADENOM TUBULO VILOS care avea o dimensiune de 4 cm. Dansul a fost singurul chirurg care a avut curajul sa ma opereze deoarece adenomul avea un pedicul scurt si puternic vascularizat.Pentru profesionalismul,atitudinea,disponibilitatea cat si modul cum a comunicat cu mine, pot sa indrum pe tot cei care au probleme cu sanatatea, sa apeleze cu incredere la domnul doctor.Eu ii multumesc!
mircea c
mircea c
6 ani si 11 luni
Medicul Dan Cristian este un profesionist bun si calificat in tehnicile moderne de investigatie si interventie chirurgicala.Este foarte atent la analize si spre meritul sau, intervine chirurgical numai atunci cand este sigur ca nu exista alta solutie. Pentru pacientii care isi cunosc afectiunile este un interlocutor agreabil si entuziast, iar pentru celalti explica cu rabdare si limbaj comun detaliile bolii. Am fost operat cu success de Dl. Doctor Dan Cristian si il recomand cu multa caldura.
mihai
mihai
7 ani si 7 luni
D/l dr. este un om deosebit de profesionist, abordabil si cunoaste meserie . Am fost operat in 2013, am avut diagnostic neoplasm rectal si va pot spune ca nu orice chirurg poate practica rezectia totala. Ma simt bine dup[ opertie si va recomand sa apelati cu incredere la serviciile dumnealui deoarece este meticulos si isi face treaba .
luciana
luciana
8 ani si 10 luni
numai minciuni este un doctor de munune mia operat sotul si la facut bine intradevar este scump dar bun nu conteaza cum vb conteaza ca te insanatoseste nu spuneti p***ai de domnul cristian este o minune dumnezeiasca ii multumesc din suflet si sai dea dumnezeu sanatate este un doctor remarcabil
virgil dobrescu
virgil dobrescu
9 ani si 3 luni
Este un doctor foarte bun si foarte intelegator, deschis la tot si cu care se poate discuta deschis. M-am operat la dansu in 2010 si am numai cuvinte de lauda. merita toata stima!!!!!!!!!!!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Dan Cristian


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

9 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Dan Cristian

Medic specialist in Endoscopie digestiva Gastroenterologie
Medic la Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic COLTEA
Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 1

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter