Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 9 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dan Cristian?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Laura13187151
3 ani si 5 luni

Am fost la domnul doctor acum cateva luni, pentru ca ma simteam rau. A descoperit la endoscopie ca am helicobacter si am primit un tratament fara antibiotice (ceea ce pentru oricine cred ca e minunat, in special pentru mine, ca am un singur rinichi). Analizele mi-au iesit ok dupa aceea. E un medic atent la detalii, comunicativ, eficient. Recomand cu toata increderea!

Utilizator Sfm
4 ani si 4 luni

Gabriela. Am fost operata in decembrie 2017 -cancer endometrial. Un medic extraordinar!!!!!!! Cea mai buna alegere. Am avut incredere de la prima vedere. Ii multumesc din suflet.

catalin
6 ani si 8 zile

un medic exceptional. un profesionist desavarsit, cu o echipa pe masura.la 6 zile dupa ce m-a scos din morti, imi duceam copilul la scoala...

Voinea Longin
7 ani si 4 luni

Doctorul Dan Cristian m-a operat in 2011 de ADENOM TUBULO VILOS care avea o dimensiune de 4 cm. Dansul a fost singurul chirurg care a avut curajul sa ma opereze deoarece adenomul avea un pedicul scurt si puternic vascularizat.Pentru profesionalismul,atitudinea,disponibilitatea cat si modul cum a comunicat cu mine, pot sa indrum pe tot cei care au probleme cu sanatatea, sa apeleze cu incredere la domnul doctor.Eu ii multumesc!

mircea c
7 ani si 7 luni

Medicul Dan Cristian este un profesionist bun si calificat in tehnicile moderne de investigatie si interventie chirurgicala.Este foarte atent la analize si spre meritul sau, intervine chirurgical numai atunci cand este sigur ca nu exista alta solutie. Pentru pacientii care isi cunosc afectiunile este un interlocutor agreabil si entuziast, iar pentru celalti explica cu rabdare si limbaj comun detaliile bolii. Am fost operat cu success de Dl. Doctor Dan Cristian si il recomand cu multa caldura.

mihai
8 ani si 3 luni

D/l dr. este un om deosebit de profesionist, abordabil si cunoaste meserie . Am fost operat in 2013, am avut diagnostic neoplasm rectal si va pot spune ca nu orice chirurg poate practica rezectia totala. Ma simt bine dup[ opertie si va recomand sa apelati cu incredere la serviciile dumnealui deoarece este meticulos si isi face treaba .

luciana
9 ani si 6 luni

numai minciuni este un doctor de munune mia operat sotul si la facut bine intradevar este scump dar bun nu conteaza cum vb conteaza ca te insanatoseste nu spuneti p***ai de domnul cristian este o minune dumnezeiasca ii multumesc din suflet si sai dea dumnezeu sanatate este un doctor remarcabil

virgil dobrescu
9 ani si 11 luni

Este un doctor foarte bun si foarte intelegator, deschis la tot si cu care se poate discuta deschis. M-am operat la dansu in 2010 si am numai cuvinte de lauda. merita toata stima!!!!!!!!!!!!!

Locatie medic

Ambulatoriul de specialitate - Spitalul clinic COLTEA
Adresa: B-dul I.C.Bratianu nr. 1
Localitate: Sectorul 3, Bucuresti
Telefon: 0213142744, 0213142743

Alfa Medica SRL
Adresa: Str.T.Vladimirescu,nr.8
Localitate: , BIHOR
Telefon: 0744367114
09 Iunie 2016

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter