Coronavirus Update
Fotografie Dr. Dan Anton Enculescu

Dr. Dan Anton Enculescu
Medic specialist in Boli metabolice Diabet Nutritie
Medic la Spitalul clinic judetean ILFOV - Sfintii imparati CONSTANTIN si ELENA (fost TITAN)
Adresa: Bd. Basarabia nr. 49-51
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Andrei Baiasiu
Andrei Baiasiu
6 ani si 5 zile
- Disponibilitate: Gaseste mereu o solutie in timp rezonabil pentru vizite neprogramate , pe langa cele programate , iar timpul si atentia acordata fiecarei vizite determina o disponibilitate excelenta pentru actul medical acordat pacientului. Totodata raspunde la toate apelurile telefonice pe mobil imediat , sau in scurt timp , pentru sfat urgent , sau planificare/replanificare nebirocratica a vizitelor. - Comunicare: Explicatii clare si concise pe intelesul oricarui pacient , indiferent de pregatirea acestuia , sau capacitatea de intelegere a acestuia. - Pregatire: Cand in urma unor analize de rutina am descoperit ca am o glicemie destul de mare , Dr. Enculescu prin tratamentul aplicat si alimentatia recomandata , mi-a scazut glicemia in limitele normale si aceasta in cca. 2 luni. Totodata stiu ca Dr. Enculescu face eforturi personale pentru participarea la conferinte si simpozioane internationale de specialitate , iar in tara face si specializari suplimentare conexe cu specialitatea de diabetician. Desi pregatirea unui medic nu inceteaza niciodata , Dr. Enculescu ca medic tanar are deja o pregatire excelenta si se preocupa constant de informatia moderna si la zi din domeniul sau. - Atitudine: Politicos , binevoitor , optimist , prietenos in relatia cu pacientii sai , indiferent de situatia sociala a acestora , clar concentrat pe rezolvarea problemei de sanatate a pacientului sau. - Dotare: Cunosc doar cabinetul Drlui. Enculescu , dar consider ca Dr. Enculescu s-a ingrijit cu efort administrativ sa aiba aparatura si consumabilele necesare activitatii sale , chestiune excelenta in Romania , daca mai are nevoie de alte aparate si consumabile pentru cresterea performantelor medicale, le stie sigur mai bine si daca depind doar de efortul sau administrativ , sigur le va primi in timp. Stimate Dr. Enculescu va multumesc pentru profesionalismul dvs. in actul medical.
Diana Sumanariu
Diana Sumanariu
6 ani si 4 zile
Dl Dr Enculescu este un doctor diabetolog extraordinar, tot timpul la curent cu noutatile in domeniu. Il cunosc de 7 ani de zile si datorita sfaturilor dansului am un diabet (de tip 1, insulino-dependent) echilibrat. Recomand tuturor celor care au probleme cu diabetul si nutritia.
Claudia Ionescu
Claudia Ionescu
6 ani si 1 luni
Sunt pacienta Dl. Doctor Enculescu de aproape 12 ani, timp in care m-a ajutat permanent si m-a invatat sa tin un control mai stict prin profile glicemice cu 7 glicemii, iar prin consult telefonic mi-a ajustat si corectat dozele. Retinopatia diabetic incipienta cu care am fost depistata la debutul diabetului nu a evoluat iar H1Ab1 are o valoare constanta de 7.1. Multumesc pentru atentia si disponibilitatea pe care mi-ati acordat-o.
Otilia Romea
Otilia Romea
6 ani si 2 luni
Domnule Doctor va multumesc pentru profesionalism,atitudine si disponibilitate, sunteti mereu alaturi de pacienti. Felicitari!
Otilia Romea
Otilia Romea
6 ani si 2 luni
Multumesc pentru sfaturile profesionale.

Spune-ti parerea despre Dr. Dan Anton Enculescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Dan Anton Enculescu

Medic specialist in Boli metabolice Diabet Nutritie
Medic la Spitalul clinic judetean ILFOV - Sfintii imparati CONSTANTIN si ELENA (fost TITAN)
Adresa: Bd. Basarabia nr. 49-51

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter