Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 5 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Dan Anton Enculescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Andrei Baiasiu
9 ani si 2 luni

- Disponibilitate: Gaseste mereu o solutie in timp rezonabil pentru vizite neprogramate , pe langa cele programate , iar timpul si atentia acordata fiecarei vizite determina o disponibilitate excelenta pentru actul medical acordat pacientului. Totodata raspunde la toate apelurile telefonice pe mobil imediat , sau in scurt timp , pentru sfat urgent , sau planificare/replanificare nebirocratica a vizitelor. - Comunicare: Explicatii clare si concise pe intelesul oricarui pacient , indiferent de pregatirea acestuia , sau capacitatea de intelegere a acestuia. - Pregatire: Cand in urma unor analize de rutina am descoperit ca am o glicemie destul de mare , Dr. Enculescu prin tratamentul aplicat si alimentatia recomandata , mi-a scazut glicemia in limitele normale si aceasta in cca. 2 luni. Totodata stiu ca Dr. Enculescu face eforturi personale pentru participarea la conferinte si simpozioane internationale de specialitate , iar in tara face si specializari suplimentare conexe cu specialitatea de diabetician. Desi pregatirea unui medic nu inceteaza niciodata , Dr. Enculescu ca medic tanar are deja o pregatire excelenta si se preocupa constant de informatia moderna si la zi din domeniul sau. - Atitudine: Politicos , binevoitor , optimist , prietenos in relatia cu pacientii sai , indiferent de situatia sociala a acestora , clar concentrat pe rezolvarea problemei de sanatate a pacientului sau. - Dotare: Cunosc doar cabinetul Drlui. Enculescu , dar consider ca Dr. Enculescu s-a ingrijit cu efort administrativ sa aiba aparatura si consumabilele necesare activitatii sale , chestiune excelenta in Romania , daca mai are nevoie de alte aparate si consumabile pentru cresterea performantelor medicale, le stie sigur mai bine si daca depind doar de efortul sau administrativ , sigur le va primi in timp. Stimate Dr. Enculescu va multumesc pentru profesionalismul dvs. in actul medical.

Diana Sumanariu
9 ani si 2 luni

Dl Dr Enculescu este un doctor diabetolog extraordinar, tot timpul la curent cu noutatile in domeniu. Il cunosc de 7 ani de zile si datorita sfaturilor dansului am un diabet (de tip 1, insulino-dependent) echilibrat. Recomand tuturor celor care au probleme cu diabetul si nutritia.

Claudia Ionescu
9 ani si 3 luni

Sunt pacienta Dl. Doctor Enculescu de aproape 12 ani, timp in care m-a ajutat permanent si m-a invatat sa tin un control mai stict prin profile glicemice cu 7 glicemii, iar prin consult telefonic mi-a ajustat si corectat dozele. Retinopatia diabetic incipienta cu care am fost depistata la debutul diabetului nu a evoluat iar H1Ab1 are o valoare constanta de 7.1. Multumesc pentru atentia si disponibilitatea pe care mi-ati acordat-o.

Otilia Romea
9 ani si 4 luni

Domnule Doctor va multumesc pentru profesionalism,atitudine si disponibilitate, sunteti mereu alaturi de pacienti. Felicitari!

Otilia Romea
9 ani si 4 luni

Multumesc pentru sfaturile profesionale.

Locatie medic

Spitalul clinic judetean ILFOV - Sfintii imparati CONSTANTIN si ELENA (fost TITAN)
Adresa: Bd. Basarabia nr. 49-51
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0213243312, 0213241161

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter