Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 9 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Curelea Dan?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Șerban
11 luni si 7 zile

As putea spune, ca este cel mai bun medic pe partea de recuperare. Ii mulțumesc lui Dumnezeu ca l-am cunoscut și ca Dumnezeu a lucrat prin el. Datorita sfaturilor lui de dinaintea operației la coloana și dupa pot merge si pot munci.

Miky
1 ani si 1 luni

Am fost cu mama la un consult pentru o hernie de discu cu chist si este execrabil ca persoana. Ca profesionist nu am cum sa ma pronunt pentru ca nici nu a vrut sa citeasca diagnosticul de pe rmn-ul mamei. A masurat-o ochiometric, a jignit-o in repetate randuri spunandu-i ca toate problemele ei cu coloana sunt pentru ca este grasa, a si facut niste gesturi din maini sugestive la adresa corporalitatii mamei. Nu a fost interesat de anamneza pacientei, de comorbiditati. I-a spus raspicat ca fizioterapia nu o ajuta pentru ca e grasa si razele/undele terapeutice nu ajung la coloana...I-a provocat mamei o mare tristete si a facut-o sa planga in drum spre casa. Un asemenea specimen de om nu are ce cauta intr-o institutie medicala. Este din punctul meu de vedere incompetent, actionand in dauna sanatatii morale si fizice a celor in suferinta. M-am luat dupa review-urile de mai sus, dar mare greseala am facut. I-am produs mamei amaraciune nejustificata. Incompetent...asta e pecetea ce i-o pun in frunte si ar trebui inlocuit cu medici de recuperare tineri, binevoitori, calzi si care sa-i ofere omului speranta, incredere si mai ales sa-l respecte indiferent de statutul social sau de cum arata! Feriti-va de acest incompetent lucreaza la in sediul insitutului de recuperare bucuresti din strada Popa Nan.

doru capatina
9 ani si 8 luni

Domnul Dr.Curelea Dan,este un exemplu despre ce trebuie sa insemne un PROFESIONIST!! Are calitati ce nu pot fi discutate ,doar se percep prin toti porii unui pacient disperat si increzator in miracole; Face minuni prin professionalism cu o candoare si modestie demna de un mare OM; Toata stima; IL RECOMAND CU CALDURA, TUTUROR CELOR AFLATI IN NEVOIE!!

cociu alina craita
9 ani si 9 luni

Pleci de la el intelegandu-te mai bine cu bietul tau trup. E rezonabil, credibil, (el insusi face mult sport, se vede pe el) are o relatie profesionala exemplara cu profesoara de recuperare fizica medicala, d-na Betty. Vorbeste foarte explicit, intelegi si retii esentialul. Un model de medic care promoveaza adevaruri incomode, adica sanatate si recuperare prin MISCARE, in loc de medicamente inutile.Acolo unde este cazul, bineinteles.

ditu madalina
10 ani si 23 zile

un om deosebit cu o pregatire si experienta exceptionala.

Doina Alexe
10 ani si 4 luni

sunt la inceput de tratament ,la recomandarile sale,voi vedea cum ma voi simti dupa cele 10 zile;promit sa revin !

mj urseanu
10 ani si 7 luni

m-am tratat la dl doctor curelea, am discutat cu dansul si este mai mult decat un medic deosebit, inca mai pastreaza principiile din juramantul lui Hippocrat depus la inceputul carierei! se observa ca este distins! felicitari pentru domnul dr ca nu a parasit inca tara aceasta! mj urseanu

mjurseanu
10 ani si 7 luni

m-am tratat si continui sa ma intorc la dansul! este un medic foarte corect, principial si nu pierde timpul pacientului aiurea, tot respectul!

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter