Coronavirus Update

Dr. Cristina Spiroiu
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
paduraru
paduraru
6 ani si 2 luni
performanta, profesionalism, devotament....
liliana paduraru
liliana paduraru
7 ani si 6 luni
exceptia nu se comenteaza, nimic mai mult nu pot spune decat sa ne traiesti doamna doctor.
florin.savin
florin.savin
8 ani si 9 luni
Este un OM deosebit, mai mult decat o mama - rabdatoare, calma, profesionista si toate celelalte
Cristocea Viorica
Cristocea Viorica
8 ani si 11 luni
D-na Dr.Cristina Spiroiu este OM SI MEDIC de nota 10 !De asa medici are nevoie tara noastra .Sa fiti sanatoasa si sa ~alinati~ in continuare suflete si trupuri!
danciucadriana09
danciucadriana09
10 ani si 5 luni
BUNA ZIUA DOAMNA DOCTOR CRISTINA SPIROIU ,
TIN SA VA MULTUMESC DIN SUFLET PE ACEASTA CALE PENTRU SANSA ACORDATA DE A VA SCRIE PE FORUM PENTRU PRIMA DATA DE A AVEA POSIBILITATEA DE AMI DA UNELE SFATURI CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE CARE A INCEPUT SA SE COMPLICE.
TIN SA VA MULTUMESC FOARTE MULT PE ACEASTA CALE PENTRU TOATE SFATURILE DATE DE DVS. ORI DE CATE ORI AM AVUT NEVOIE DE ELE PANA IN MOMENTUL DE FATA CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE CARE A INCEPUT SA SE COMPLICE.
AM INCEPUT SA AM DURERI LOMBARE CAT DE CAT SUPORTABILE FATA DE MOMENTELE ANTERIOARE CAND AM MAI AVUT DURERI.
TIN SA MENTIONEZ CA IN MOMENTUL DE FATA DURERILE LOMBARE PE CARE LE AM SUNT INSOTITE DE DURERE ABDOMINALA STARI FEBRILE SI URINARI FRECVENTE ZIUA SI IN SPECIAL NOAPTEA IAR URINA CORECTATA INTR-UN UROCULTOR STERIL ESTE DE CULOARE RUGINIE .
VA ROG DIN SUFLET SA-MI SPUNETI CE ESTE DE FACUT SI UNDE TREBUIE SA MERG DEOARECE Ac***a ACEA CUMPLITA BOALA (DIABET) SI AFLAND CAT DE PARSIVA ESTE SI CATE COMPLICATII NOCIVE POATE DA ASUPRA ORGANISMULUI AFECTAND DIFERITE ORGANE ALE CORPULUI FARA AVEA NICI UN FEL DE SINTOM SAU DURERI AJUNGANDUSE CHIAR LA DECES DIN CAUZA ACESTEI BOLI CUMPLITE.
VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE ESTE DE FACUT LA MOMENTUL ACTUAL DEOARECE VA REAMINTESC CA MI SA-U FACUT DIFERITE INVESTIGATII CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE PE CARE VAM DESCRISO IN ACEASTA POVESTE SI NU SA VAZUT MAI NIMIC CONCRET CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE CARE LA ACEL MOMENT ERA CAT DE CAT STABILIZATA.
AS VREA SA AUD O PARERE SINCERA DIN PARTEA DVS. CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE DEOARECE Ac***a IN VEDERE SI CELELALTE DIAGNOSTICE COMPLICATE PE CARE LE AM IN MOMENTUL DE FATA .
TIN SA VA MULTUMESC FRUMOS DIN TOT SUFLETUL PENTRU TOT SPRIJINUL PE CARE MI LA-TI ACORDAT ORI DE CATE ORI AM AVUT NEVOIE SI AM APELAT LA DVS. DIN TIMPUL RAPIT SAU NU SI LA INTREAGA ECHIPA DE MEDICI SI ASISTENTE CU CARE COLABORATI.
vA MULTUMESC PENTRU SANSA ACORDATA PE CARE MI-ATI OFERITO DE A VA SCRIE PE FORUM PENTRU AMI DA UNELE SFATURI CU PRIVIRE LA STAREA MEA DE SANATATE CARE A INCEPUT A MA INGRIJORA IAR DVS. CUNOSCANDO IN DE APROAPE DESTUL DE BINE PANA IN MOMENTUL ACTUAL.
ASTEPT AMI SCRIE SI DE AMI DA UN SFAT SAU RASPUNS REFERITOR LA POVESTEA MEA PE CARE VAM PRECIZAT-O SI DESCRIS-O MAI SUS PE PAGINA MEA DE EMAIL PENTRU A STII CE ESTE DE FACUT SAU LA CE COMPLICATII SA MA ASTEPT DUPA ACESTE DURERI LOMBARE PE CARE LE AM AVUT SI LE MAI AM, ACESTEA PERSISTAND PANA IN MOMENTUL ACTUAL DAR CARE AU INCEPUT A MA INGRIJORA FOARTE MULT.
CU TOT RESPECTUL PE CARE IL AM FATA DE DVS. SI DE INTREAGA ECHIPA DE MEDICI SI ASISTENTE CU CARE COLABORATI SI PENTRU TOT SPRIJINUL PE CARE MI LATI ACORDAT ORI DE CATE ORI AM AVUT NEVOIE DIN TIMPUL DVS. RAPIT SAU NU SI PENTRU TOT CE ATI FACUT PENTRU MINE PANA IN MOMENTUL DE FATA.
VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA CU DRAG ADRIANA NICOLETA.

iulhy
iulhy
10 ani si 4 luni
Mi-a redat speranta de viata
Diagnosticare insulinom, supraveghere postoperatorie
Am scapat cu bine, fara nici o complicatie.
Ii doresc multa sanatate!
MirceaGeorge
MirceaGeorge
10 ani si 4 luni
A fost foarte greu sa intru la dansa, pentru ca parea dezordonata in actiune.
Carmen Gusatu
Carmen Gusatu
9 ani si 19 zile
Ma numesc Carmen Gusatu, m-am operat de insulinom dupa o alta operatie facuta la Targu Mures. Cu ajutorul aceste doamne minunate, care nu a omis nici un detaliu, dar si cu ajutorul a 5 extraordinari chirurgi di acelasi Spital Militar, dupa o operatie de aprox 9 ore, m-au reparat si nu am ramas cu nici o problema! Daca esti disperat si nu ai remediu aparent, vino la Spitalul Militar si te vei vindeca...cum am facut eu!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cristina Spiroiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristina Spiroiu

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter