Coronavirus Update

Dr. Cristina Maria Bradeanu
Medic specialist in Neonatologie

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Daniela
Daniela
5 ani si 3 luni
Am primit o recomandare sa merg la dansa, dar citesc lucruri pe internet cu diagnostice gresite...l- as ruga pe Sorin sa argumenteze. Sau altii sa- si mai spuna parerile....
sorin
sorin
6 ani si 12 zile
e usor ...sa vb si sa critici...mai greu este sa ajungi la un nivel de cunoastere si de profesare a unei meserii care totusi....si prin putin si prin mai mult ...salveaza vieti....in rest ....de retarzi care critica....e plina lumea!!!
Ion Florentina
Ion Florentina
6 ani si 2 luni
Fetita mea in varsta de 4 luni a facut eco transfontanelara la dna dr Bradeanu. Pt o eco ce dureaza 10 minute maxim am platit 160 lei la Sanador. Dna dr a tratat-o pe fetita mea ca pe un adult: sa stea cu capul asa, sa nu se miste... Un bebelus de 4 luni nu are cum sa stea nemiscat daca nu realizezi un contact cu el, daca nu ii vorbesti, daca nu o tratezi cu blandete, calm si rabdare. Dna dr nici nu s-a uitat la bebelus, mie si sotului meu ne-a vorbit rece, dur si taios, deranjata de copilul nostru care urla. Dansa face ecografii pe banda, ca in fabrica. Trebuia sa termine in 10 minute, nu avea timp sa linistim copilul. Copilul meu urla infernal, se enervase foarte tare, suspina si se inrosise de plans. A fost cumplit. Dna dr putea sa ii vorbeasca fetitei, sa faca o pauza sa linistim copilul, sa il mangaiem. Un dr specializat pe eco pediatrica ar trebui sa stie ca un bebelus nu este o jucarie sa stea cum vrei tu si cand vrei tu. La Sanador a fost prima oara in viata mea cand am platit inainte de a ni se efectua eco. Nu am mai intalnit nicaieri asa ceva. Daca nu plateam inainte de a intra la eco, luam copilul si plecam. Probabil ca acesta este motivul pt care cer banii inainte, ca din cauza acestei atitudini a doctorei multi parinti au refuzat sa plateasca sau au renuntat la eco. Alta explicatie nu gasesc. Pana la varsta de 4 luni fetita mea a mai facut o eco abdominala, o eco de solt si o eco transfontanelara cu alti medici. La nici una nu a urlat cum a urlat la dna dr Bradeanu. Nu recomand!

Spune-ti parerea despre Dr. Cristina Maria Bradeanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Buna
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristina Maria Bradeanu

Medic specialist in Neonatologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter