Coronavirus Update

Dr. Cristina - Florentina Plesa
Medic specialist in Neurologie
Medic la Ministerul Administratiei si Internelor - Spitalul de urgenta prof. dr. DIMITRIE GEROTA
Adresa: Bd. Ferdinand nr. 50
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.252.28.29

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Mormocea Mariana
Mormocea Mariana
5 ani si 11 luni
Multumesc pentru amabilitate si profesionalism. O Doamna a neurologiei.
Casapu Vasile
Casapu Vasile
6 ani si 10 zile
Un doctor extraordinar, un profesionist desavarsit cu un suflet mare. A vazut ce alti doctori nu au vazut, fie ORL-isti sau neurologi care au avut si CT si angio RMN cu substtanta de contrast, dar din pacate numai doamna doctor a reusit sa imi puna un diagnostic iar in urma tratamentului sa ma vindec in totalitate. Domnul sa o binecuvanteze si pe dumneaei si pe cei dragi dansei si sa o tina sanatoasa si frumoasa toata viata. Am citit si parerile celorlalti, le respect, dar sunt pareri rautacioase. Daca ar fi fost asa trebuiau sa caute un alt medic. Multumesc, doamna doctor, toata stima si consideratia mea.
cosmin
cosmin
6 ani si 7 luni

Dna dr Plesa,un doctor execrabil...nu e posibil sa vii cu recomandare si trimitere catre maria sa dna Plesa, si trei ore sa te lase sa zaci in fata usii cabinetului fara sa te bage in seama...cu atat mai mult cu cat persoana care avea nevoie de consult nu se simtea deloc bine... NU RECOMAND!!

Relu
Relu
8 ani si 1 luni
Confirm ca dna dr. Plesa este un profesionist si un om cu suflet mare. Eu sunt foarte multumit de cum a fost tratat tatal meu in urma unui AVC acut.
Maria
Maria
8 ani si 1 luni
Sotul meu a avut AVC si a fost internat la spitalul Municipal in stare grava. Un sprijin real l-am avut de la dna dr.Plesa, medic stagiar la acea vreme, care s-a dedict neconditionat meseriei pe care si-a ales-o si cre ne-a consiliat si sprijint in procesul de vindecare si recuperare al sotului meu.Desi am avut recomandari la medici titulari ai acestui spital, putem spune ca adevaratul medic curant a fost dna doctor Plesa,in a carei grija se afla sotul meu si acum, dupa 8 ani de la ACV.
carmen badoi
carmen badoi
8 ani si 3 luni
Vreau sa-i transmit doamnei/domnului "eu" ca se insala amarnic si mai mult spune numai bazaconiii. Aceasta doamna doctor mi-a salvat tatal dupa un accident vascular cerebral neconditonat si fara sa-mi ceara CEVA. O recomand cu căldura si cu toata increderea,este un medic EXTRAORDINAR. Draga "eu"zilele viitoare iti voi arata scrisoarea mea de multumire adresata dnei doctor.
eu
eu
9 ani si 7 luni
deci....nu o recomand nimanui pe aceasta sarlatanca.ia banii oamenilor cu promisiunea de ai ajuta si ii lasa balta.cere foarte multi bani,cu sutele de euro si apoi se face ca nu mai stie nimic.si ea si Dr Bacalu sunt mana in mana.Spagari care iau bani ca sa scoata oameni la pensie oameni sanatosi.Oamenii bolnavi sunt trecuti apti de munca.Niste nenorociti spagari,poate o sa vada acest post si cei de la DNA.
virlan petru
virlan petru
9 ani si 11 luni
Sarut mana si ma scuzati de deranj dar pe 27 trebuie sa fiu la Dumneavoastra e problema de discutat si poate o sa aveti timpul necesar si locul la acea data pentru internare. Cu respect de la botosani petru o sa caut sa sun pentru programare numnai de bine multumesc.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cristina - Florentina Plesa


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Cristina - Florentina Plesa

Medic specialist in Neurologie
Medic la Ministerul Administratiei si Internelor - Spitalul de urgenta prof. dr. DIMITRIE GEROTA
Adresa: Bd. Ferdinand nr. 50

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter