Coronavirus Update

Dr. Cristina Dana Cojocaru
Medic specialist in Psihiatrie
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
GHEORGHE-DAN
GHEORGHE-DAN
2 ani si 15 zile
Ceea ce ești este definit de lucrurile pentru care te lupți si de rezultatele obtinute. D-na dr. Cristina Daniela Cojocaru tinteste excelenta in lupta pentru sanatate !
Ostaciuc Nicoleta
Ostaciuc Nicoleta
7 ani si 7 luni
D-na Dr. Cojocaru a fost o revelatie pentru mine, dupa 20 de ani de suferinte cvasicontinue (blocarea repetata si de lunga durata a sistemului digestiv insotita de nesfarsite si persistente dureri) suferinte in fata carora alti medici nici macar nu reuseau sa puna un deignostic fezabil, D-na Cojocaru a gasit solutia diminuarii acestora pana aproape spre disparitie. Acest lucru s-a intamplat in ciuda faptului ca in primele zile de internare, pe fondul acestor crize, comunicarea s-a desfasurat cu dificultate (initial pornisem de la premisa ca este un medic ca toti ceilalti). Este un medic de exceptie care are o abordare creativa (nu rutiniera) a afectiunilor tratate. Trateaza bolnavi (ca oameni) nu boli (termeni sau concepte din dictionar. Nesfirsite multumiri si recunostinta infinita, Doamna Doctor
Daniela Staicu
Daniela Staicu
8 ani si 2 luni
Am 45 ani. In 2000 (aveam atunci 33 ani), am intrat in randul pacienților d-nei dr. Cojocaru. A fost momentul in care am inceput sa descopar ce inseamna sa fii SANATOS! In 2000, odata cu d-na doctor, a venit, s-a aratat in viața mea NORMALITATEA, realitatea perceputa AȘA CUM E, am inceput atunci sa contez pe mentalul meu, pe care de la 17 ani nu-l mai aveam sub control!!! Nu sunt cuvinte, eu nu am, sa MULȚUMESC!!! pentru ca pot dispune de mine, pentru ca pot LUPTA cu boala ajutata de tratamentul prescris și de atatea cate terapii cu rabdare oferite, și, mai mult, CU VIAȚA POT LUPTA mai mult și mai incrancenat decat un om "sanatos", "normal"! Il rog pe Dumnezeu sa aiba grija... de ATATA GRIJA!!! Preaplecat mulțumesc!!!

Spune-ti parerea despre Dr. Cristina Dana Cojocaru


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristina Dana Cojocaru

Medic specialist in Psihiatrie
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter