Coronavirus Update

Dr. Cristian Popa
Medic specialist in Pneumologie
Medic la Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021.337.38.01

12 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21564144786
Utilizator2156414478
6

1 ani si 9 luni
Un om con mai rar intalnesti. In cele 3 luni prima data si 6 luni a doua oara m-a ajutat psihic si moral sa ma accept, sa imi accept boala si sa fiu ¨prietena¨cu ea. Are o rabdare de fier, o calmitate iesita din comun, o amabilidatate cum nu am mai vazut. Ce doctor isi da numarul personal pacientului, raspune la orice ora, ba chiar isi suna pacientul? E un doctor ce il voi lauda si recomanda mereu.
Staescu Georgeta
Staescu Georgeta
3 ani si 3 luni
AM un istoric medical f incarcat de boli , ajung la d-ul dr Cristian Popa, spital Marius Nasta ,nimeni nu mi-a studiat istoricul medical cum d-ul dr , cu o rabdare pe care nu stiu sa o descriu , calmitate , rabdare , investigatii si consultatii cu o rabdare de nedescris , extraordinar , eu subsemnata la cate spitale am fost nu am intalnit un d-n dr sa fii investigat si chiar personal mi-a facut o analiza , dansul mi-a luat o proba cu mana personala , de o amabilitate extraordinar, vreau sa-i multumesc din suflet pt tot ceace a facut pt suferinta mea , domnule dr sa ne fii sanatos sa puteti sa ne ingrijiti, in afara de asta ,curatenie , personal f amabil , in concluzie , de am intalni asa persoana , cum este acest om domnul dr Cristian Popa , da este un OM de mare valoare , va multumesc d-le dr , aveti toata stima si respectul meu ca pacient !RESPECT SI STIMA D_LE DR CRISTIAN POPA!
Ifrim Daciana
Ifrim Daciana
4 ani si 4 luni
Nu am decat cuvinte de lauda la adresa domnului doctor! Numai dumnealui mi-a pus in primul rand un diagnostic corect si o schema de tratament potrivita afectiunii mele.Mentionez ca inainte am trecut prin numeroase experiente mai putin placute cu alti medici,insa dl.dr Popa este un om extraordinar inainte de a fi medic!Isi trateaza pacientii cu profesionalism,seriozitate si multa rabdare!
Lia Moise
Lia Moise
5 ani si 5 luni
Un medic exceptional! Calm, bun profesionist, comunicare cu pacientii profesionista! Domnul doctor Cristian Popa este devotat profesiei asa cum ar trebui sa fie toti medicii! Am un respect profund fata de dumnealui si l-as recomanda oricui are nevoie!
Dragos Dumitru
Dragos Dumitru
5 ani si 5 luni
Un adevarat profesionist! Un medic asa cum toti ar trebui sa fie. Felicitari d.nule doctor!
Vaduva Florin
Vaduva Florin
5 ani si 6 luni
Un om si un profesionist desavarsit, sunt putini si va rog sa ma credeti a fost sigurul care a dat un diagnostic care a fost real dupa 17 ani de investigatii la diferiti specialisti de stat si privati, e voba de unul din copii mei. Desi la momentul cand ne-am intalnit pentru prima consultare copilil meu nu implinise varsta de 18 ani, cu toate acestea a luato in evidenta. Nu stiu cati medici mai dau numarul de telefon orivat si mai si raspund sau te suna cand nu raspunde, din cauze obiective. Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot binele din lume.
stavarache marian
stavarache marian
5 ani si 8 luni
Un medic exceptional. Un medic ca dansul rar in medicina romaneasca. Calm echilibrat si de un profesionalism de nota 10.
ILIE GEORGIANA
ILIE GEORGIANA
5 ani si 11 luni
Un medic exceptional. Intradevar... calm, devotat, explica foarte clar si cu rabdare despre boala si tratament. Am un respect deosebit pentru dansul. Rar un medic asa de bun in Romania.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cristian Popa


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

12 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristian Popa

Medic specialist in Pneumologie
Medic la Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter