Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 12 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Cristian Popa?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21564144786
3 ani si 22 zile

Un om con mai rar intalnesti. In cele 3 luni prima data si 6 luni a doua oara m-a ajutat psihic si moral sa ma accept, sa imi accept boala si sa fiu ¨prietena¨cu ea. Are o rabdare de fier, o calmitate iesita din comun, o amabilidatate cum nu am mai vazut. Ce doctor isi da numarul personal pacientului, raspune la orice ora, ba chiar isi suna pacientul? E un doctor ce il voi lauda si recomanda mereu.

Staescu Georgeta
4 ani si 6 luni

AM un istoric medical f incarcat de boli , ajung la d-ul dr Cristian Popa, spital Marius Nasta ,nimeni nu mi-a studiat istoricul medical cum d-ul dr , cu o rabdare pe care nu stiu sa o descriu , calmitate , rabdare , investigatii si consultatii cu o rabdare de nedescris , extraordinar , eu subsemnata la cate spitale am fost nu am intalnit un d-n dr sa fii investigat si chiar personal mi-a facut o analiza , dansul mi-a luat o proba cu mana personala , de o amabilitate extraordinar, vreau sa-i multumesc din suflet pt tot ceace a facut pt suferinta mea , domnule dr sa ne fii sanatos sa puteti sa ne ingrijiti, in afara de asta ,curatenie , personal f amabil , in concluzie , de am intalni asa persoana , cum este acest om domnul dr Cristian Popa , da este un OM de mare valoare , va multumesc d-le dr , aveti toata stima si respectul meu ca pacient !RESPECT SI STIMA D_LE DR CRISTIAN POPA!

Ifrim Daciana
5 ani si 7 luni

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa domnului doctor! Numai dumnealui mi-a pus in primul rand un diagnostic corect si o schema de tratament potrivita afectiunii mele.Mentionez ca inainte am trecut prin numeroase experiente mai putin placute cu alti medici,insa dl.dr Popa este un om extraordinar inainte de a fi medic!Isi trateaza pacientii cu profesionalism,seriozitate si multa rabdare!

Lia Moise
6 ani si 8 luni

Un medic exceptional! Calm, bun profesionist, comunicare cu pacientii profesionista! Domnul doctor Cristian Popa este devotat profesiei asa cum ar trebui sa fie toti medicii! Am un respect profund fata de dumnealui si l-as recomanda oricui are nevoie!

Dragos Dumitru
6 ani si 8 luni

Un adevarat profesionist! Un medic asa cum toti ar trebui sa fie. Felicitari d.nule doctor!

Vaduva Florin
6 ani si 9 luni

Un om si un profesionist desavarsit, sunt putini si va rog sa ma credeti a fost sigurul care a dat un diagnostic care a fost real dupa 17 ani de investigatii la diferiti specialisti de stat si privati, e voba de unul din copii mei. Desi la momentul cand ne-am intalnit pentru prima consultare copilil meu nu implinise varsta de 18 ani, cu toate acestea a luato in evidenta. Nu stiu cati medici mai dau numarul de telefon orivat si mai si raspund sau te suna cand nu raspunde, din cauze obiective. Dumnezeu sa-i dea sanatate si tot binele din lume.

stavarache marian
6 ani si 11 luni

Un medic exceptional. Un medic ca dansul rar in medicina romaneasca. Calm echilibrat si de un profesionalism de nota 10.

ILIE GEORGIANA
7 ani si 2 luni

Un medic exceptional. Intradevar... calm, devotat, explica foarte clar si cu rabdare despre boala si tratament. Am un respect deosebit pentru dansul. Rar un medic asa de bun in Romania.

Locatie medic

Institutul national de pneumologie prof. dr. MARIUS NASTA
Adresa: Sos. Viilor nr. 90
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0213356910, 11/12/13/14/15/16/17

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter