Coronavirus Update

Dr. Cristian Mihailescu
Medic specialist in Medicina interna
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64

9 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
cristian x
cristian x
6 ani si 8 luni
eu sunt fff multumit de domnul doctor,eu sunt medic si referitor la marii profesori x si y si ca a schimbat planul de tratament dar cine sunt aceste fosile dumnezeu?adica cuvantul lor e sfant ?sunt medici tineri care sunt pregatiti updatati cu tot ce e nou in domeniu medical cursuri facute in strainatate si alte si alte ,referitor la doamna cristina sunt laboratoare gen synevo,med life,sanador care au reactivi buni si multi medici colaboreaza cu ei deoarece reactivii si aparatura este ok d asta sunteti trimisa la x laborator ah ca medicul are un nomision da dar si calitatea analizelor e fff buna,referitor la bani sa stiti ca nu muncim pe gratis am facut ani de facultate si spaecializari care au costat si costa zeci de mii de euro pana la urma urmei mancare nu e gratis renelul nu e gratis deci ce sa facem sa fim gratis este o meserie ca oricare alta si trebuie platita ,referitor ca platim asgurari medicale nu e de vina medicul e de vina sistemul tembel d aceea este cabinet cu plata .si pana la urma urmei e normal sa platiti timpul costa ,totul costa si moartea costa si dupa ce sunteti ingropati platiti taxe pe mormant si bisterica ortodoxa costa adica si credinta costa bani si multi chiar acolo nu se mai sesizeaza nimeni?credeti in dumnezeu??mergeti la biserica si cereti o lumanare vedeti daca o primiti,va pup :d
cristina
cristina
7 ani si 8 luni
Ma asteptam la mai mult de la el, cand am fost acum 2 ani mi-a fost de ajutor pt pb.pe care le-am acuzat atunci. De cand are cabinet nu poti sa te duci la spital, pentru ca te cheama la cabinet, pe mine ma doare piciorul si in partea dreapta si dl.dr. m-a trimis sa fac analize pentru colon , care costa numai 150 de lei 1 analiza, analizele au iesit bune adica limitele erau intre 50 si 200 ca valori , mie mi-a iesit 53 si dl.dr. a spus ca nu sunt bune ca sa le mai fac inca o data la acelasi laborator, pentru ca daca iesea 52 era bine dar asa a iesit analiza prost , deci oameni buni intre 50 si 200 este o limita foarte larga, intelegeam daca imi iesea 150, 180 , sa ma duc sa le refac dar la 53 chiar asa de creduli ne crede, ca sa nu zic atceva. Si alt aspect [...] , si eu stiu ca la a 2-a consultatie cand te duci cu analize iti da reteta nu mai tb. sa platesti , dar nu dl. dr. mi-a luat iar banii , dupa care dumnealui pleaca din tara pt. 1 saptamana si zice sa iau nu stiu ce medicament, piciorul ma doare ingrozitor , mai iau cate un piafen ca medicamentele prescrise nu au nici un efect. In cazul asta oameni buni ce credeti , eu cred ca ar trebui sa imi dea banii inapoi si pe cele 2 consultatii si pe analizele facute degeaba nu credeti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce exista astfel de oameni numai sa ne ia baniiiii,?de ce platim asigurari medicale?!!!!!!!!!!Pacat ca sunt astfel de doctori. Si ma rog daca tot l-ati laudat ca un mare diagnostician , sa stiti ca este mai mult pe ghicite toata treaba.
alexandra
alexandra
7 ani si 9 luni
medic pentru familie.
Radu Alexianu
Radu Alexianu
8 ani si 3 luni
..Dl dr. Cristian Mihailescu...diagnostician de exceptie si medic de cert profesionalism,cu fler unic si spirit superior...onoreaza cu o lumina proprie ,cu omenie si dedicatie singulara,medicina roamaneasca contemporana . Ma bucur ca exista un medic atat de atasat de profesie , de pacient,cu empatie si o atat de omeneasca compasiune. Modest OMAGIU din partea lui Radu Alexianu,care i-a fost pacient ,beneficind de cel mai pretios ajutor..si tratamentul cel mai avizat..!
Alina Chiriac
Alina Chiriac
8 ani si 3 luni
Un diagnostician de exceptie! Felicitari si mii de multumiri!
DariaC
DariaC
8 ani si 3 luni
Pentru domnul doctor nu iti ajung cuvintele ca sa poti sa ii multumesti cat este de profesionalist , omenos si pop**ar . SANATATE MAXIMA
cristiana
cristiana
8 ani si 3 luni
m-am grabit cu aprecierea la prima vedere iti ia ochii cu o amabilitate iesita din comun la a doua consultatie lucrurile se schimba.Domnul doctor nu mai e asa dragut primeste doar analizelele facute la laboratorul de la care el primeste comision altele nu sunt DUPA CUM ZICE EL si te expediaza imediat. O Mare dezamagire PACAT LA INCEPUT PAREA DE TREABA.PREA BUN TOTUSI SA FIE ADEVARAT!
busu333
busu333
8 ani si 3 luni
Foarte slab pregatit, a shimbat tratamentul unui pacient care a fost prescris de celebrii cardiologi Butusina Marian si Gabriel Cristian.A auzit cumva de chirurgul cardiolog Iancu Mocanu?Acestia DA cardiologi!!!Feriti-va de el oameni buni!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cristian Mihailescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

9 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristian Mihailescu

Medic specialist in Medicina interna
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter