Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 18 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Costica Zamfir?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21564041383
3 ani si 15 zile

Cea mai mare dezamagire pe care am avut-o vreodata in relatia medic pacient. Am fost cu mama mea la consult la recomandarea unui medic neorolog tot din Sanador. Nu a stiut cum sa ne dea papucii mai repede dupa ce platisem consultatia si am asteptat 1 ora si 15 minute; intr-adevar un alt pacient facuse scandal sa se astepta prea mult si s-a gandit sa recupereze timpul. Nu a consultat-o in nici un fel pe pacienta, s-a uitat numai pe o scrisoare medicala anterioara si a ne-a trimis la ortoped sa rezolve el, desi noi venisem dupa o vizita anterioara la ortoped, cu suspiciuni confirmate de neurolog. Dupa 5 minute cat am stat inauntru a zis ca mai bine sa-si vada de afectiunea la inima. Bani si timp piedut la o clinica privata in care aveam incredere dar nu cred ca imi pot permite sa fiu victima bataii de joc aunor asemnea medici. Dezamagire totala. Nu pot evalua pregatirea pentru ca nu mi-am dat seama din dialogul care nu a avut nici o componenta profesionala.

gabi avramovici
6 ani si 5 luni

Intr-un singur cuvant: profesionist

Blidea Constantin,Tg-Jiu
6 ani si 4 luni

Un profesionist desavirsit,un OM deosebit,modest.Am fost operat de dinsul acum 11 ani,ma simt minunat si ii multumesc din suflet pentru curmarea suferintei.Sa nu va suparati dn doctor pentru apelurile telefonice ce le-am facut si le voi mai face,pentru a va recomanda.Dumnezeu sa va aiba in paza!

Bandula Monica
6 ani si 7 luni

dl.doctor zamfir un om nemaipomenit cu maini de aur,ii multumim pt tot ce a facut pt mama.O operatie grea cu o mare reusita,multumim si sanatate.

Marin Boldeanu
6 ani si 10 luni

Multumirile mele pentru profesionalismul Domnului Doctor Costica Zamfir. Un om minunat si un medic de exceptie. Totodata, multumesc intregii echipe de medici.

Sorin
6 ani si 12 luni

un medic extraordinar

dana
7 ani si 11 luni

Un Om, doctor care nu a uitat si nu cred ca v-a uita juramantul depus la terminarea facultatii; cu disponibilitate maxima, gata sa vina in ajutorul celor ce nu-l mai au, sa ajute si pe cei- ce altii i-au dat la o parte, cei care nu mai au pe nimeni, cei uitati de societate, cei care au crescut in casele de copiii; care comunica cu apartinatorii, de pregatire nu mai vb, o atitudine exemplara. Felicitari domnule Doctor si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu mult har, intelepciune in tot ceea ce aveti de facut pe mai departe

Eftimia Rusu
7 ani si 12 luni

Ma numesc Eftimia Rusu si in august 2014 am facut pentru a treia oara o operatie de vertebroplastie la vertebre diferite.Ma simt fff bine si tin sa-mi exprim toata admiratia,recunostinta si multumirile pentru profesionalismul si calitatea dl doctor Costica Zamfir.Este un om minunat si un medic de exceptie. Va recomand,domnule doctor, cu toata caldura tuturor celor care au nevoie de dumneavoastra.De asemenea,multumesc intregii echipe de medici. Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti !

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213343025, 0213343027

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter