Coronavirus Update

Dr. Corneliu Moldovan
Medic specialist in Acupunctura Oncologie (clinica)
Medic la Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa Bucuresti
Adresa: Str. Panduri nr. 22
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.95.45

6 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Teodora Coman
Teodora Coman
6 ani si 15 zile
Stimate D-le Doctor, A, fost diagnosticata cu stafilococ auriu faringian in urma cu arox 10 ani, am primit tratament cu antibiotic dar se pare ca nu a functionat. Am aflat ca semintele de chimion negru ar fi f bune numai ca nu stiu sub ce forma si cantitate sa le consum. V-as ramane recunascatoare dara mi-ati putea spune. Va multumesc Cu stima Teodora Coman
 badiu adrian
badiu adrian
6 ani si 1 luni
domnule doctor va rog sa-mi spuneti daca mai am sansa de a traii.Diacnosticul meu este melanom malign si am fost operat in luna decembrie la un deget la mana stanga.nu consum carne, lapte, oua, branza si beau numai ciaiuri si apa plata.degetul nu cred ca este bine intrucat se umfla se desumfla si simt intepaturi pe jumatate din el unde se vad doua venisoare mai inchise la culoare.va implor vreau adevar .multumesc frumos.
Radulescu M
Radulescu M
7 ani si 1 luni
Un medic deosebit foarte bun profesional, care este capabil sa faca minuni din dragoste fata de meserie si pacienti.
dr crina ursaciuc
dr crina ursaciuc
8 ani si 23 zile
ma adresez colegului și prietenului din tinerețe cand formam un grup de tineri stagiari foarte devotați meseriei careia ne dedicasem. nu ne-am mai vazut de mulți ani și totuși eu ami aduc aminte cu mare placere de bunele rezultate obținute prin acupunctura de colegul meu pe atunci foarte tanar ca și mine dealtfel. acum, dupa mulși ani de practica an radiologie m-am pensionat poate puțin mai devreme decat aș fi vrut. problema mea este o hipoacuzie pronunțata pe care ORL-iștii,plictisiți de cate babe surde au consultat nu vad in mine o cauza suprema nici un caz deosebit. un aparat cumparat printr-o firma deservita de un personal de tot hazul mi-a facilitat achiziționarea unei protez4e auditive scumpe și f puțin folositoare care se strica mereu și dupa ce a ieșit din garanție s-a stricat de tot. aș putea spera la un tratament prin acu sau presupunctura pentru suferința mea care nu e atat medicala cat constituie un handicap social. pentru ca ma adresez chiar colegului de generație ii aduc la cunoștința ca mai am un cuvant de zis și in afara medicinei, am statul de membru al Uniunii Scriitorilor și la ședințele de Uniune dau și eu din cap cand dau alții pentru ca ...literarura sau nu ce nu e scris pe hartie nu ajunge la mine decat prin intermedieri.
roescu angelica
roescu angelica
11 ani si 4 luni
Domnule doctor am, marea rugaminte sa imi spuneti ca sanse are sotul meu ?:este vorba de cancer de colon;pe langa faptul ca are ciroza virus c,cancer la ficat.Ni s-a recomandat radioterapie dar nu a fost posibil acest tratament intrucat are ascita.Ce e de facut? Este recomandata operatia pentru cancerul de colon?
gabriela zainescu
gabriela zainescu
11 ani si 5 luni
Stimate Domnule doctor, Am rugamintea de a vizita site ul fiului meu : www.razvan-zainescu.eu , unde veti gasi si documente medicale, filme din timpul terapiilor si sa ne spuneti daca ne puteti ajuta in problema lui de sanatate. Cu toata consideratia, gabriela zainescu

Spune-ti parerea despre Dr. Corneliu Moldovan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

6 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Corneliu Moldovan

Medic specialist in Acupunctura Oncologie (clinica)
Medic la Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa Bucuresti
Adresa: Str. Panduri nr. 22

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter