Coronavirus Update

Dr. Corin Badiu
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

25 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
coralia stanciu
coralia stanciu
4 ani si 5 luni
nu am suficiente cuvinte de apreciere.Traiesc datorita dinsului si asta spune tot.Este ingerul pazitor al celor in suferinta.
Madalina
Madalina
5 ani si 4 luni
Mergeti cu incredere la dansul!recomand
BALAN ANUTA
BALAN ANUTA
5 ani si 5 luni
Va rog sa-mi face-ti o programare la dl doctor.Sunt din Galati si am fost internata la dumnealui.Sunt operata din anul 2007,in prezent ma simnt foatre rau ,analizele sunt foarte mari TSH-18,30si transpir abundent la cel mai mic efort.Am si diabet iau tratament,dar analiza Hemoglobina glicoserica mi-a iesit mai mare de7.Varog sa-mi faceti o progamare pentru internare.Sunati-ma va rog la nr 0726561232 multumesc
euuu
euuu
5 ani si 9 luni
Buna ziua, am hirutism, sindromul ovarelor polichistice. Am facut tratament la med endocrinolog dar dupa ce intrerupeam tratamentul prob revenea. 3 ani am facut tratament cu spironolactona, meguan si diane 35. Dupa 3 ani mi.a scos diane 35 si mi.a dat androcur. 1 luna am luat si am avut reac adverse. L.am intrerupt tot tratamentul in 2013. In martie 2014 m.am decis sa slabesc aveam 81-82 kg la 1.59 inaltime. Acum la 1 an si 5 luni hirutismul a mai disparut vizibil dar tot exista putin mai am grasime abdominala. Acum am 57-58 kg. Va rog spuneti.mi am vre.o sansa sa scap de tot de hirutism daca scap de grasimea abdominala? Doctorul m.a intrebat daca am iubit si pe atunci nu aveam unul stabil. Acum insa am si as vrea sa imi incep viata sexuala. Oare am vre.o sansa sa scap de hirutism definitiv daca imi incep viata sexuala? Nu vreau sa mai reapara vreo.data!
adrian
adrian
5 ani si 9 luni
Buna ziua. In acest moment, acest doctor da consultatii la Regina Maria pe 300lei. Cu toate astea in luna iunie am obtinut cu greu o programare. Cu o zi inainte sunt sunat de la RM de la programari si sunt anuntat ca domnul doctor nu poate onora programarea mea. Am zis ok...voi face alta pt o data ulterioara libera. A ramas pt data de 30.07.2015. Ei bine, sunt sunat din nou astazi, cu 2 zile inainte si sunt informat ca acest doctor intra in concediu incepand de astazi pana pe 24 august. Cine se face vinovat pentru aceasta neglijenta? Oare doctorul? Fetele de la receptie dau vina pe el ca le-a anuntat astazi ca intra un concediu. Posibil ca doctorul sa le fi anuntat din timp, dar degeaba.... Mi-a lasat un gust amar aceasta experienta. Sunt total scarbit!
carmela
carmela
6 ani si 8 luni
impresionanta modestia acestui OM.Exceptional profesionist
Teodorescu Mariana
Teodorescu Mariana
6 ani si 9 luni
Mergeti cu convingere ca este un om extraordinar si ca profesionist si ca persoana. Se poarta exemplar fara atentii. Doctorita rezidenta a domnului profesor, Hilma Ana-Maria este foarte capabila de asemenea.
cihoschi dana
cihoschi dana
7 ani si 7 luni
Un mare profesionist,un mare caracter,un mare suflet,un mare om,dr.Nu cred ca mai exista asemenea dr in Romania.Sa ii dea Dumnezeu numai reusite.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Corin Badiu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

25 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Corin Badiu

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter