Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 25 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Corin Badiu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

coralia stanciu
5 ani si 8 luni

nu am suficiente cuvinte de apreciere.Traiesc datorita dinsului si asta spune tot.Este ingerul pazitor al celor in suferinta.

Madalina
6 ani si 7 luni

Mergeti cu incredere la dansul!recomand

BALAN ANUTA
6 ani si 8 luni

Va rog sa-mi face-ti o programare la dl doctor.Sunt din Galati si am fost internata la dumnealui.Sunt operata din anul 2007,in prezent ma simnt foatre rau ,analizele sunt foarte mari TSH-18,30si transpir abundent la cel mai mic efort.Am si diabet iau tratament,dar analiza Hemoglobina glicoserica mi-a iesit mai mare de7.Varog sa-mi faceti o progamare pentru internare.Sunati-ma va rog la nr 0726561232 multumesc

euuu
6 ani si 11 luni

Buna ziua, am hirutism, sindromul ovarelor polichistice. Am facut tratament la med endocrinolog dar dupa ce intrerupeam tratamentul prob revenea. 3 ani am facut tratament cu spironolactona, meguan si diane 35. Dupa 3 ani mi.a scos diane 35 si mi.a dat androcur. 1 luna am luat si am avut reac adverse. L.am intrerupt tot tratamentul in 2013. In martie 2014 m.am decis sa slabesc aveam 81-82 kg la 1.59 inaltime. Acum la 1 an si 5 luni hirutismul a mai disparut vizibil dar tot exista putin mai am grasime abdominala. Acum am 57-58 kg. Va rog spuneti.mi am vre.o sansa sa scap de tot de hirutism daca scap de grasimea abdominala? Doctorul m.a intrebat daca am iubit si pe atunci nu aveam unul stabil. Acum insa am si as vrea sa imi incep viata sexuala. Oare am vre.o sansa sa scap de hirutism definitiv daca imi incep viata sexuala? Nu vreau sa mai reapara vreo.data!

adrian
7 ani si 14 zile

Buna ziua. In acest moment, acest doctor da consultatii la Regina Maria pe 300lei. Cu toate astea in luna iunie am obtinut cu greu o programare. Cu o zi inainte sunt sunat de la RM de la programari si sunt anuntat ca domnul doctor nu poate onora programarea mea. Am zis ok...voi face alta pt o data ulterioara libera. A ramas pt data de 30.07.2015. Ei bine, sunt sunat din nou astazi, cu 2 zile inainte si sunt informat ca acest doctor intra in concediu incepand de astazi pana pe 24 august. Cine se face vinovat pentru aceasta neglijenta? Oare doctorul? Fetele de la receptie dau vina pe el ca le-a anuntat astazi ca intra un concediu. Posibil ca doctorul sa le fi anuntat din timp, dar degeaba.... Mi-a lasat un gust amar aceasta experienta. Sunt total scarbit!

carmela
7 ani si 11 luni

impresionanta modestia acestui OM.Exceptional profesionist

Teodorescu Mariana
8 ani si 50 minute

Mergeti cu convingere ca este un om extraordinar si ca profesionist si ca persoana. Se poarta exemplar fara atentii. Doctorita rezidenta a domnului profesor, Hilma Ana-Maria este foarte capabila de asemenea.

cihoschi dana
8 ani si 10 luni

Un mare profesionist,un mare caracter,un mare suflet,un mare om,dr.Nu cred ca mai exista asemenea dr in Romania.Sa ii dea Dumnezeu numai reusite.

Locatie medic

Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213172041

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter